Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor kelder ventileren:

Kelder ventileren

We hebben een kelder 540(L) x 240(H) x 230 (B) cm die wij gebruiken voor opslag. De bovenaan de keldertrap zit rechts een deur naar de gang en links bovenaan een doorvoer (doorsnee 13 cm) naar de garage. Verder geen ventilatiegat, het allemaal dicht en daardoor ruikt het muf. De kelder is verder wel voldoende droog, geen schimmels et cetera. Het plafond van de kelder zit onder het maaiveld. Ik weer niet of die kelder met de fundering is mee gestort of als losse bak is plaatst en vast gemaakt aan de fundering. Er zal dus een gat in het beton geboord moeten worden aan de zuidkant, de andere kant dan de trap. Wij hebben daar een tegelplaats en daar zal een soort rooster moeten worden geplaatst. Ik weet niet of er dan mechanische ventilatie in moet of dat er volstaan kan worden met natuurlijke ventilatie. Ik weet ook niet of het gat vanuit de garage voldoende is. Er zit wel een geopend rooster in de garagedeur.
Onze klant uit Hoofddorp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kelder ventileren uit heel Nederland:

Ventilatiesysteem aanleggen in de kelder

In de kelder is een raam om te kunnen ventileren. Deze moet vervangen worden voor een handig ventilatiesysteem. In de tuin is een om het raam te kunnen ventileren een soort betonnen bak en die moet ook worden verwijderd. Dus een goede 'ventilatieplan' is zeer gewenst.

Kelder uitgraven onder de woning

Wij willen graag een kelder onder onze woning; een extra (hobby)ruimte. Er is al een kleine kelder, maar willen we uitbreiden door de naast de kelder gelegen kruipruimte flink uit te diepen en netjes in te richten (stuken, ventileren, verlichten, laminaat-vloer). De kelder is nu 2 x 6 meter en 2 meter hoog. De kruipruimte is vanuit de kelder zichtbaar, tot borsthoogte ligt er zand, het lijkt droog te zijn. De totale oppervlakte is 6 x 10 meter voor de hele woning. Het niveau van het grondwater is een aandachtspunt. Verwarming is reeds aanwezig. Graag ontvangen wij advies en een offerte.

Vochtprobleem in de woning onderzoeken

Ik zoek een deskundige die een inspectie kan uitvoeren naar de oorzaak van vochtproblemen in mijn tussenwoning. Het gaat om een oudere woning op de begane grond, zonder kelder. Er wordt de hele dag geventileerd. De woningbouw geeft aan dat ik beter moet ventileren, daarom wil ik graag een andere partij de situatie laten beoordelen.

Lichtschacht en raam voor kelder maken

Ik heb een kelder zonder ventilatie omdat er geen raam in zit. Nu wil ik een soort lichtschacht (koekkoek?) laten maken met een rooster aan de bovenkant en een raam dat open en dicht kan vanuit de kelder. Dit zodat ik de kelder kan gaan ventileren.

Vochtprobleem in de kelder laten oplossen

Wij hebben last van een vochtige kelder die moeilijk te ventileren is, omdat hij zich midden in huis bevind. Muren zijn vochtig tot ongeveer 1,5 meter van de grond en vloer wordt ook vochtig mede door verwarmingsbuizen en condens. Ik weet niet precies hoe ik dit probleem kan oplossen. Graag advies en een oplossing.