Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Hoofddorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Hoofddorp heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Hoofddorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Hoofddorp of directe omgeving.

1916 klanten uit Hoofddorp bevelen een bij Casius in Hoofddorp aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Hoofddorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: kelder waterdicht maken, schoon maken kruipruimte, waterschade plafond en verven, schimmel in de kruipruimte verwijderen en behandelen, betonnen balkon herstellen en impregneren, vliering op zolder laten maken, uitvoeren van onderzoek naar daklekkage, lekkage bij raamkozijn, waterschade rapport maken voor de verzekering, lekkage schade stucen en schilderen, waterschade in slaapkamer herstellen, waterschade boven, ligt nu tapijt, oorzaak vochtplekken in de erker beoordelen en herstellen, herstelwerkzaamheden na waterschade, stank uit kruipruimte oplossen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Hoofddorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Hoofddorp:

Daklekkage en binnenkant muur herstellen

Ik wil graag een daklekkage en de binnenkant muur laten repareren. Graag wil ik een afspraak maken en een vrijblijvende offerte laten maken. Het gaat om een verzekeringskwestie.

Muren herstellen na lekkage

Wij hebben waterschade door een lekkage van de vaatwasser. Wij zoeken nu iemand die de reparatie kan uitvoeren en die een offerte kan opsturen hiervoor voor onze verzekering. Het gaan om 2 separate muurtjes en de beschadigde delen zijn +/- 1 bij 1 meter. Het gaat in totaal dus om +/- 1 totaal 2 m2 witte muur. Waarschijnlijk moet er geschilderd en een klein deel gestuct worden? Waar de lekkage is geweest is de muur ietwat dikker en heeft het een licht kleurverschil gekregen. Kunt u hier een offerte voor toesturen en kunt u aangeven wanneer u dit zou kunnen laten repareren? Bij voorbaat.

Kelder ventileren

We hebben een kelder 540(L) x 240(H) x 230 (B) cm die wij gebruiken voor opslag. De bovenaan de keldertrap zit rechts een deur naar de gang en links bovenaan een doorvoer (doorsnee 13 cm) naar de garage. Verder geen ventilatiegat, het allemaal dicht en daardoor ruikt het muf. De kelder is verder wel voldoende droog, geen schimmels et cetera. Het plafond van de kelder zit onder het maaiveld. Ik weer niet of die kelder met de fundering is mee gestort of als losse bak is plaatst en vast gemaakt aan de fundering. Er zal dus een gat in het beton geboord moeten worden aan de zuidkant, de andere kant dan de trap. Wij hebben daar een tegelplaats en daar zal een soort rooster moeten worden geplaatst. Ik weet niet of er dan mechanische ventilatie in moet of dat er volstaan kan worden met natuurlijke ventilatie. Ik weet ook niet of het gat vanuit de garage voldoende is. Er zit wel een geopend rooster in de garagedeur.

Kruipruimte inspecteren op lekkage

Wij wonen hier nu 4 maanden en ik nam eens een kijkje in de kruipruimte. Vochtig. Vocht trekt op in de meterkast. Schimmel bij ingang kruipruimte. Er ligt al zand in. Er blijken bij de ingang van de kruipruimte veel druppels aan het plafond te hangen van de kruipruimte.

Garage vochtvrij maken

Onze losstaande enkelsteens garage met betonnen vloer bevat veel vocht, dus veel schimmel en roest in de garage. Ik wil de garage vochtvrij krijgen en houden. Het gaat voornamelijk om de vloer. De garage is ongeveer 18-21 m2. Wat is hierin mogelijk en wat kost het?

Schimmel in washok verhelpen

Door het gebruik van de wasmachine en droger is in het washok van 100 x 120 centimeter, gedurende de jaren schimmel op de muren ontstaan, klein beetje op het plafond. Een mechanische ventilatie is aanwezig, maar dit werk niet voldoende. Graag ontvang ik een offerte om dit te verhelpen.

Herstel van waterschade aan de muur

Vanuit de vaatwasser is er lekkage ontstaan (die is inmiddels opgelost), maar wij hebben het vermoeden dat wij hierdoor waterschade hebben aan de muur. Wij willen daarom graag een offerte om vast te laten stellen of het om waterschade gaat en wat de omvang van de schade is.

Muren injecteren tegen optrekkend grondwater

Wij hebben een 2 onder 1 kap uit 1910 met aanbouw uit 2007. Het oude deel van het huis heeft drie buitenmuren (7, 1,60 en 5 meter) en 1 binnenmuur (7 meter). Wat betreft de buitenmuren: deze hebben last van optrekkend vocht (alleen in de buitenmuur; de later hier tegenaan gebouwde ytong blokken-binnenmuur na de spouw is kurkdroog). Wat betreft de binnenmuur: ook deze heeft last van optrekkend vocht. Mogelijk hoeft deze slechts voor 4 meter te worden gedaan. De buren zeggen overigens geen last te hebben van vocht in deze binnenmuur. Graag ontvangen we een offerte voor het injecteren van deze muren.

Ventilatiegaten in de kruipruimte maken

De vloer in mijn huiskamer is zeer vochtig en het blijkt dat dit komt door grondwater wat in de kruipruimte zit, echter is er te weinig ventilatie in de ruimte waardoor vocht niet weg kan. Er moeten extra ventilatiegaten geboord worden. Graag een complete offerte ivm verzekering. Graag contact per mail.

Vocht meten in de spouwmuur

Graag een indicatie van de kosten voor een vochtmeting in de spouwmuur. Ik wil graag weten of er vocht in de spouwmuur zit en of de houten balk in de spouw nat is geworden.

Schimmelschade verhelpen en voorkomen

Het verhelpen van schimmelschade en preventie. Betreft vermoedelijk vochtdoorslag vanuit de kruipruimte of door de gevel. Op alle buitenwanden zit schimmel op de begane grond en dit komt echt vanaf de onderkant. Graag advies van u en een offerte voor de uit te voeren werkzaamheden.

Lekkage in kruipruimte opsporen en oplossen

Vorig jaar is er door een loodgieter ongeveer 200 liter water weggepompt uit de kruipruimte. Op dit moment hebben we weer lekkage en staat er water in de kruipruimte. Bij inspectie zijn geen lekkages gevonden, maar bij een controle in november staat er weer water. 2 Jaar geleden is er glasvezel kabels aangelegd, wellicht dat die boorgaten daarvan niet goed zijn dichtgemaakt. We hebben geen interesse in ophogingen of volstorten van de kruipruimte. We zoeken een professioneel bedrijf die de oorzaak opzoekt en kan herstellen. Het gaat om hooguit een vierkante meter. Bij voorkeur via mail benaderen.

Vochtdoorslag van buiten naar binnen

Wij hebben 10 jaar geleden en uitbouw laten plaatsen. De uitbouw bestaat uit een betonnen vloer, wand van gasbetonblokken, isolatie en schoonmetselwerk aan beide kanten van de buren waar de achtertuinen zitten. De ene muur is 1.5 meter en de andere 3 meter i.v.m. een versprong in de huizenrij. Aanbouw is door een erkend bedrijf, volgens alle richtlijnen, uitgevoerd. Wij hebben nu aan beide zijde bij de plinten vochtvlekken en schimmelplekjes. Gaarne z.s.m. uw advies om dit op te lossen.

Lekkage opsporen/verhelpen

We zoeken iemand die in Hoofddorp een lekkage kan opsporen (vochtplekken in muur slaapkamer onder balkon op zolder) en verhelpen. Graag op korte termijn.

Vochtproblemen in huis

Achter behang schimmelvorming door vochtproblemen. Tegels in badkamer komen scheuren in. 1x Voeg dichten in badkamer. Graag zo spoedig mogelijk, liefst gisteren dan vandaag iemand die langskomt en ook gauw aan een oplossing kan gaan werken. We durven niet meer te gaan douchen namelijk.

Lekkage in de badkamer. Ik weet niet ...

Lekkage in de badkamer. Ik weet niet precies waar het vandaan komt. Vochtplekken in de muur bij de trap waar de badkamer aangrenst.

Ik woon in een benedenappartement, mijn ...

Ik woon in een benedenappartement, mijn bovenbuurman heeft doordat zijn badkamer heeft gelekt een waterlekkage veroorzaakt bij mij in de woonkamer en badkamer, waardoor er erg veel schimmel en vochtplekken in de muren zitten. Ik wil graag een offerte laten opmaken om dit te laten opknappen, maar ik zeg er eerlijk bij dat het vergoed moet worden door de verzekering. Zo moeten plafond, muren opgeknapt worden, en in de badkamer moet het plafond worden vervangen. Als ik een offerte heb moet ik dit laten goedkeuren door de desbetreffende verzekering.

Tijdens zware regen ontstaat een ...

Tijdens zware regen ontstaat een vochtplek op de muur in de woonkamer

Ik heb een buitenmuur op het westen. Wat ...

Ik heb een buitenmuur op het westen. Wat is zelf kan zien is, dat de voegen slecht zijn. Ik zou graag een inspectie en advies op deze muur willen vragen en hoop hiermee een vochtprobleem in mijn huis te bestrijden.

Wij zijn bezig met een woning te kopen. ...

Wij zijn bezig met een woning te kopen. Nu hebben we een keuring laten uitvoeren door EigerHuis en nu is er vochtoptrekking in de dragende wanden gevonden. Er is ook geconstateerd dat er beweging in de vloer is, maar dit kan ook door de laminaat vloer komen.