Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor waterschaderapport/offerte plafond sauzen na waterschade voor verzekering:

Waterschaderapport/Offerte plafond sauzen na waterschade voor Verzekering

Offerte plafond sauzen na waterschade Door extreme regenval is er water door een afgesloten rookkanaal gelopen. Hierdoor is er een doorslagvlek ontstaan op het plafond op de plek waar het rookkanaal is afgesloten. Informatie: Totaal oppervlakte plafond woonkamer 37m2 Kleur: Wit, Mat (waarschijnlijk voorstrijken vanwege doorslagvlek) Afdekken meubels: Ja Betaald parkeren: Ja
Onze klant uit Hilversum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterschaderapport/offerte plafond sauzen na waterschade voor verzekering uit heel Nederland:

Waterschaderapport maken voor de verzekering

Door lekkage aan een leiding op de boven verdieping heb ik waterschade aan mijn plafond.

Waterschaderapport maken voor de verzekering

Er is bij ons waterschade opgetreden. Vanuit de badkamer is er een flinke lekkage ontstaan in het plafond en in de muur. Daarnaast ook in de gang ernaast en in de muur. Zie de bijgeleverde foto's. Wij willen dat dit weer netjes wordt opgeknapt. Graag een offerte voor de te verzorgen klus.

Waterschaderapport maken voor de verzekering

Ik wil graag een waterschade rapport/taxatie voor de verzekering. Lekkage in doucheruimte. Laminaat. Muur en plafond woonkamer onder de doucheruimte aangetast.

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Een offerte/waterschaderapport maken voor de verzekering want ik wil graag volgende klussen laten uitvoeren (inclusief materialen): Een hanglamp monteren Vloerbedekking: (vinyl) leggen, een oppervlakte van 50 m2 (Inclusief vinyl en plinten) Keuken: plafond en muur laten schuren en schilderen, oppervlak 10 m2 Gang: plafond en muur laten schuren en schilderen, oppervlak 3 m2 Badkamer: plafond en muur laten schuren en schilderen, oppervlak 5 m2 Toilet: plafond en muur laten schuren en schilderen, oppervlak 2 m2

Waterschaderapport maken voor de verzekering

Ik wil graag offerte laten maken voor de schade die in aan mijn plafond heb opgelopen door een waterlekkage (stevige wind en regenval op 13 januari) . Zie meegestuurde foto's. Er moet gekeken worden hoe groot de schade aan het plafond is en aan de dak is (er zou een dak lekkage moeten ontstaan). Graag ontvang ik een offerte waarin een waterschade rapport wordt opgesteld en de duur en kosten van schade herstel worden beschreven. Alvast bedankt! De lekkage is nog niet opgelost, de lekkage komt van het dak, we hebben een plat dak.

Waterschaderapport maken voor de verzekering

Wij hebben waterschade opgelopen aan het plafond in de keuken, van de badkamer daar was een slang kapot van het bad die is reeds verholpen nu zitten we met een verzadig plafond bij het keukenraam. Wat gaat mij dit kosten aan manuren materialen en btw voor de verzekering. Ik hoor of zie graag een offerte hier voor.

Waterschaderapport maken voor de verzekering

Ik wil heb op 2 plekken in huis waterschade en wil graag dat de lekkage gedetecteerd wordt en gerepareerd. De schade is zichtbaar aan de muren. Het gehele plafond van het toilet (2-3 m2) en de muren van het toilet zijn aan het afbrokkelen. Ik denk dat het van de douche komt die direct boven de toiletruimte zit. Hiervoor moet eerst een offerte opgemaakt worden, zodat deze kan worden gedeclareerd bij onze opstalverzekering.