Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Hilversum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Hilversum heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Hilversum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Hilversum of directe omgeving.

1666 klanten uit Hilversum bevelen een bij Casius in Hilversum aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Hilversum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: optrekkend vocht in de muren, kelder waterdicht maken, kelder waterdicht maken, vocht vrij maken fundering al dan niet in combinatie met onderkelderen, schoon maken kruipruimte, waterschade plafond en verven, constateren waar vochtproblemen begane grond vandaan komen, kelder laten injecteren, constateren waar vochtproblemen begane grond vandaan komen, schade na lekkage, vochtmeting onder houten vloer, camera inspectie kruipruimte, schimmel in de kruipruimte verwijderen en behandelen, betonnen balkon herstellen en impregneren, vliering op zolder laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Hilversum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Hilversum:

Waterschaderapport/Offerte plafond sauzen na waterschade voor Verzekering

Offerte plafond sauzen na waterschade Door extreme regenval is er water door een afgesloten rookkanaal gelopen. Hierdoor is er een doorslagvlek ontstaan op het plafond op de plek waar het rookkanaal is afgesloten. Informatie: Totaal oppervlakte plafond woonkamer 37m2 Kleur: Wit, Mat (waarschijnlijk voorstrijken vanwege doorslagvlek) Afdekken meubels: Ja Betaald parkeren: Ja

Lekkage aan aluminium serre verhelpen

Na een wolkbreuk heb ik op meerdere plaatsen lekkage aan het serredak. Aan voorkant pui, bij elektrische klapraam en bij de aanhechting zijmuren. Dit wil ik graag laten herstellen.

Vochtmeting laten uitvoeren

Wil graag een vochtmeting laten uitvoeren en orzakenanalyse. Wat kost dat?

Vochtmeting in de woning uit laten voeren

Ik heb last van veel vocht op de binnenkant van de ramen en voordeur, en nu wil ik graag de oorzaak achterhalen.

Vocht in de kelder aanpakken

I would like a solution that will make our basement damp free. The size of it is 6 m2 and only one of the walls is "external" (facing outside). There are not leackages, only high humidity. Because of the humidity, the wall paint/top cover is crumbling. Optionial is painting the walls (depends on the price).

Vochtplekken in de buiten- en binnenmuur

Ik zou graag uitsluitsel willen hebben in de onderliggende oorzaak van vochtplekken in buitenmuur van onze keuken, mogelijkheden om dit te verhelpen en kostenindicatie. Tevens 50cm bovenrand van muur, onder een raam opnieuw metselen.

Vochtprobleem en lekkage in de badkamer

Ik wil graag een offerte voor een vochtprobleem oplossen. Ik weet niet waar het probleem precies zit. Maar beneden onder mijn badkamer zit mijn wc en daar lijkt het plafond vochtig en het ruikt er naar schimmel. Ook naast de douche zit een vochtplek. Ik wil graag het lek op laten lossen en ook de schade aan het plafond in de wc.

Vochtprobleem in een souterrain opsporen

Na de hoosbuien dit voorjaar zijn de muren van het souterrain vochtig geworden. De vraag is waar dat vocht vandaan komt. Het gebouw dateert van 1966 en heeft regenpijpen die in de muren zitten en vlakbij de vochtplekken lopen. Ik wil graag een offerte voor een inspectie waar de bron van het vocht zit. Na enkele weken met minder harde regen was de situatie niet verergerd maar ook niet verslechterd, ik heb alleen gekeken. Ik tast vooralsnog dus in het duister. Ik voeg twee foto's hieronder toe.

Vochtprobleem verhelpen in een babykamer

In het babykamertje hebben we schimmel boven het raam, waarschijnlijk als gevolg van een kapotte dakgoot. De goot is hersteld, maar er is inmiddels behoorlijk schimmel. Het stukwerk laat op bepaalde plaatsen ook al los. Graag zou ik de schimmel laten verwijderen en een vrijblijvende offerte hiervoor ontvangen. Wellicht is een bezoek ter plaatse nuttig om een goed beeld te krijgen van aard van het probleem.

Kelder renovatie

Graag ontvang ik van u een prijsopgave voor de renovatie van onze kelder. Het gaat over een kelder die in redelijk staat verkeert (geen lekkage te zien, maar wel vochtig). Het is een oppervlakte van 3,60 x 2,20 met een hoogte van 2,00. Foto's situatie zijn beschikbaar. Het huis is in Hilversum en het was recentelijk grondig gerenoveerd behalve de kelder. Toch willen we daar een betere ruimte van maken om voedsel en andere spullen te kunnen opslaan. Mocht een vrijblijvende inspectie nodig zijn, graag contact opnemen via mijn mobiel. Er zijn foto's beschikbaar.

Vocht in de kelder bestrijden

Ik heb vocht in mijn kelder want de muren zijn niet goed gedicht. Ik ben op zoek naar iemand die het kan impregneren. Daardoor is ook een van de balken beschadigd. Graag ontvang ik een offerte met een specificatie van de herstel werkzaamheden.

Vocht in stenen schuur verwijderen

Ik heb een stenen schuur (1 steens) en die heeft op bepaalde plekken op het plafond schimmel. In de schuur zitten drie luchtroosters. Nadat ik dit voor het eerst ontdekte is het plafon voorzien van een verflaag. De schimmel is nu door de verflaag heen gekomen. Hoe kan dit worden opgelost en wat gaat mij deze reparatie kosten.

Schimmel op het plafond in de schuur

Ik heb een grote schuur in 2009 laten bouwen. Na deze vochtige winter kwam ik binnen en zag schimmel op het plafond groeien! Kunt u voor mij iemand dit probleem niet alleen nu verhelpen maar permanent oplossen? Ik wil mijn schuur een bruikbare ruimte laten maken zonder schimmel!

Schimmel op het plafond in de schuur verhelpen

Ik heb in 2009 een grote schuur laten bouwen. Na deze vochtige winter kwam ik binnen en zag schimmel op het plafond groeien! Kunt u voor mij iemand vinden die dit probleem niet alleen nu verhelpt maar een permanent oplossing heeft? Ik wil mijn schuur een bruikbare ruimte laten maken zonder schimmel! Het betreft een rijtjeswoning en over de hele breedte van de woning loopt de garage.

Kelder vochtvrij maken

Muren van de kelder vochtdicht maken. Aan 1 zijde na riool lekkage.

Vochtprobleem

Al vanaf 2011 loopt ons onderzoek naar het vocht in de badkamer. Nu begrijpen we het. Na een grote hoosbui afgelopen zondag, blijkt dat het water onder de buitenmuur van de badkamer door loopt helemaal de gang door. Gaarne verhelpen.

Doorslaande kelderwand

Een kelder waarin een wand zoveel water doorlaat, dat er plassen op de vloer staan, waterdicht maken en liefst wel met garantie. Poreuze muren.

vochtprobleem kelder

In kelderruimte is vochtprobleem in muur alles geprobeerd maar zonder voldoende resultaat.