Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor vocht in de meterkast verhelpen:

Vocht in de meterkast verhelpen

Het plafond van onze meterkast is beschimmeld. Ik zoek een vakman die dit kan verhelpen.
Onze klant uit Heerhugowaard (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vocht in de meterkast verhelpen uit heel Nederland:

Vochtprobleem in de meterkast oplossen

Tegen de achterwand van mijn meterkast is al enige tijd (opkruipend) vocht zichtbaar. Ook hangt er een muffe geur. De meterkast is inpandig gesitueerd op de benedenverdieping van een eengezinswoning. Mogelijk komt dat vocht uit de kruipruimte onder het huis, maar zover ik dat kan beoordelen is het daar droog. Een andere mogelijkheid is dat het vocht door de achterwand komt. Daar bevindt zich namelijk de wc met een ingebouwd hangtoilet. Afijn, ik zoek een vakman die dit uit kan zoeken en op kan lossen.

Vochtprobleem in huis verhelpen

Veel vocht problemen voorkant van het huis, binnen muren vocht , er staat veel water onder het huis. Bruine plekken kringen muren worden steeds erger Meterkast ruikt naar vocht. Vocht vreters zijn zo vol. Oplossing: water onder het huis moet weg. Met wegpompen is helaas het probleem niet opgelost, binnen 3 weken staat het weer vol.

Kruipruimte inspecteren op lekkage

Wij wonen hier nu 4 maanden en ik nam eens een kijkje in de kruipruimte. Vochtig. Vocht trekt op in de meterkast. Schimmel bij ingang kruipruimte. Er ligt al zand in. Er blijken bij de ingang van de kruipruimte veel druppels aan het plafond te hangen van de kruipruimte.

Schimmel en vocht in de meterkast bestrijden

We hebben in de meterkast een vocht/schimmel en willen graag dat dit verholpen word. Het zit op de houten achterwand en komt nu ook op de kozijnen. Bestrijden met ammoniak heeft niet geholpen. In de kruipruimte staat (volgens mij) het hele jaar door water. Dit kan niet weggehaald worden, gezien de ondergrond waar het huis op staat.

Waterschade herstellen aan een plafond

Wij hebben een lekkage gehad in onze meterkast en daarbij is er vocht in het plafond getrokken in de hal en ook in de meterkast. De lekkage is verholpen en nu willen wij de aangetaste plekken graag laten behandelen en weer laten afwerken. Er moet even bekeken worden of er ook een stukje stucwerk moet worden hersteld. Het gaat om een kleine oppervlakte van 1 tot 2 m². Ik ontvang graag een offerte voor de verzekering. Als die akkoord gaat wil ik de klus graag laten verzorgen.

Elektrische tuinbel aanleggen

Ik wil graag een elektrische tuinbel laten monteren van poort naar woning. De afstand door tuin is ongeveer 15 meter. Het graafwerk voor het kabelgootje kan ikzelf. In de woning dient de kabel via de kruipruimte naar de meterkast getrokken te worden, ongeveer 15 meter. De tuinbel moet tegen kou en regen/vocht bestand zijn! Separaat zou ik de kosten willen weten van een cameraatje.

Luchtvochtigheidsprobleem in kruipruimte beoordelen

In de kruipruimte is een deel van het zand erg vochtig. 3 jaar geleden ben ik onder de vloer geweest en constateerde ik een klein beetje vochtig zand t.h.v. de meterkast waar ook flexibele leidingen naar boven gingen. Vermoedelijk zijn deze leidingen de oorzaak. Echter, heb ik ook bij de voordeur (3 meter verderop) last van optrekkend vocht in 1 van de deurposten aan de binnenzijde. En in de houten vloer waar deze aan grenst. Op het zand zijn inmiddels wittige plekken te zien. Graag een offerte voor het onderzoeken van het vochtproblemen (zijn het de leidingen?) en eventuele herstelwerkzaamheden.

Stuc- en schilderwerk na waterschade

Wij hebben forse waterschade aan de wanden en het plafond van onze badkamer door een lekkage bij onze bovenburen. Er zitten 2 scheuren in het plafond, de muur in de badkamer en de kamer ernaast zijn aangetast en in de gang en meterkast is ook duidelijk waterschade te zien. Wij moeten zelf een offerte opvragen voor het herstel, zodat deze kan worden goedgekeurd door de verzekering. Mijn inziens moet het gehele plafond in de badkamer opnieuw worden gestuukt en in de gang een deel. In de kamer moet de muur (of een deel) opnieuw geschilderd worden. Maar eerst moet de vocht uit het plafond en de muren. Ik hoop dat u ons kunt helpen en maak graag een afspraak om alles hier te beoordelen en op te meten.

Waterschade aan plafond en wanden herstellen

Wij hebben forse waterschade aan de wanden en het plafond van onze badkamer door een lekkage bij onze bovenburen. Er zitten 2 scheuren in het plafond, de muur in de badkamer en de kamer ernaast zijn aangetast en in de gang en meterkast is ook duidelijk waterschade te zien. Wij moeten zelf een offerte opvragen voor het herstel, zodat deze kan worden goedgekeurd door de verzekering. Mijn inziens moet het gehele plafond in de badkamer opnieuw worden gestuukt en in de gang een deel. Ik de kamer moer de muur (of een deel) opnieuw geschilderd worden. Maar eerst moet de vocht uit het plafond en de muren. Ik hoop dat u ons kunt helpen en maak graag een afspraak om alles hier te beoordelen en op te meten.

Groepenkast vervangen

Betreft het vervangen van de huidige beschadigde groepenkast, 1 fase met 7 of 8 groepen, met stopcontact en beltrafo. Graag apart specificeren wat de meerprijs is van een IP65 groepenkast. Dit omdat de huidige door vocht defect is geraakt. Zodra de lekkage is opgelost moet de meterkast worden vervangen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Partners

Partners van Casius