Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Heerhugowaard te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Heerhugowaard heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Heerhugowaard u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Heerhugowaard of directe omgeving.

928 klanten uit Heerhugowaard bevelen een bij Casius in Heerhugowaard aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Heerhugowaard bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: droog maken van de kruipruimte, waterschade herstellen (vocht ontrekken), vochtproblemen aan muur oplossen, rapport waterschade, ventilatie kruipruimte, ventilatiegaten roosters kruipruimte, waterschade badkamerplafond herstellen, lekkage aan plafond verhelpen, waterschade tegelvloer rapport maken voor de verzekering, buitenmuren kruipruimte vertonen schimmelplekken, ventilatie kruipruimte weer in orde maken tbv vochtige muren, waterschade plafond en wanden herstellen, vocht detectie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Heerhugowaard staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Heerhugowaard:

Het tijdelijk ontkoppelen van een zonneboiler

Ik zoek een CV-installateur die mijn zonneboiler tijdelijk kan verwijderen. Dit moet omdat er achter de boiler een lekkage is ontstaan. Daarnaast moet er ook laminaat vervangen worden (mocht de vakman dit kunnen). Na het oplossen van de lekkage dient de boiler weer aangesloten te worden. Het zou gaan om 12 m2 aan laminaat.

Waterschade herstellen aan plafond en muren

Door lekkage in boven gelegen badkamer is er waterschade ontstaan in de beneden gelegen wc en hal. Inmiddels is de oorzaak van de lekkage verholpen. Nu willen we graag de schade aan het plafond en muren herstellen. Het gaat waarschijnlijk om het vervangen van gipsplaat wanden en plafond, tevens eventueel nieuw stucen van plafond en wanden. Totaal 7 m2. Graag ontvang ik hiervoor een vrijblijvende offerte.

Waterschade herstellen op het plafond

Wij hebben vochtschade aan het plafond van de slaapkamer door een waterlekkage (1 plek van ongeveer 60 bij 20 cm). Het plafond is ongeveer 20 vierkante meter. Graag zou ik dit laten herstellen.

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Ik heb een waterschade aan muren en plafond als gevolg van een lekkage aan de cv ketel. Dit is een klein deel van de schade aan de ombouw en muur. Water liep langs de muren naar beneden. De cv ketel is geplaatst in trapopgang naar 2e etage. Ombouw zal hersteld moeten worden en stucwerk. Expert is hiervoor aanwezig geweest. Schade is ingecalculeerd op maximaal 1800 euro. Moet een offerte hebben zodat deze schade uitbetaald kan worden en ik deze schade kan maken.

Vocht in de meterkast verhelpen

Het plafond van onze meterkast is beschimmeld. Ik zoek een vakman die dit kan verhelpen.

Vochtprobleem in huis verhelpen

Veel vocht problemen voorkant van het huis, binnen muren vocht , er staat veel water onder het huis. Bruine plekken kringen muren worden steeds erger Meterkast ruikt naar vocht. Vocht vreters zijn zo vol. Oplossing: water onder het huis moet weg. Met wegpompen is helaas het probleem niet opgelost, binnen 3 weken staat het weer vol.

Schimmel verwijderen

Het betreft een chalet waar schimmelvorming is in de slaapkamer en badkamer

Vochtprobleem binnenmuur woonkamer verhelpen

10 jaar geleden is de woonkamer 3,5 meter aan de achtertuin uitgebouwd. De aanbouw is met een betonnen vloer aangebouwd. Het ventilatie rooster van de kruipruimte aan de achterzijde is toen verlengd met een pvc buis, die in de betonnen vloer is aangebracht. Een ventilatierooster is aan de voorkant van het huis aangebracht. De status van de ventilatierooster aan de achterzijde is mij onbekend. Na jaren heb ik een groot vochtprobleem, vooral na een regenbui. De kruipruimte is voorzien van isolatie maar is continue nat. Na een fikse regenbui komt stank uit de meterkast en 1 van de kalkstenen binnenmuur, in de aanbouw van de woonkamer, vertoont vochtplekken en schimmel. Graag uw offerte voor het controleren van de kruipruimte of deze voldoende ventileert en indien nodig het maken van nieuwe ventilatiegaten.

Wij hebben een lekkage geconstateerd aan ...

Wij hebben een lekkage geconstateerd aan de plafond van onze woonkamer. Het zijn enkele druppels. Boven onze woonkamer bevind zich een badkamer die in 2007 is verbouwd.

Ik wil een terrasoverkapping laten ...

Ik wil een terrasoverkapping laten zetten maar heb geen hemelwater afvoer. De hemelwaterafvoer moet op het riool woorden aangesloten en moet dus door de fundering. En de kruipruimte is niet diep daarom durf ik niet zelf, ook mijn leeftijd speeld een rol in.

Sinds een paar weken hebben wij lekkage ...

Sinds een paar weken hebben wij lekkage op de zolder. Het gaat hier om de dakkappel. De vorige eigenaars hadden hier ook al last van. Maar zei dat het verholpen was en dat het toendertijd kwam daar de regenpijp die er scheef op zat. Wij hebben dakpannen op het dak. En het op het dakkappel ligt teer.

ik heb in souterrain een betonnenbak ...

ik heb in souterrain een betonnenbak gestort en deze nadien gestuct met rotband. Er komen nu zoutplekken door het stucwerk. Ik heb mij laten vertellen dat stucwerk onder het maaiveld niet kan en dat er zandcement moet worden gebruikt voor het afstucen. Wie kan mij dit bevestigen of dit zo is? Zo niet wat voor alternatief heb ik om zoutuitslag van bestaande rotband stucwerk tegen te gaan.

Doorslag van vocht vanuit vermoedelijk ...

Doorslag van vocht vanuit vermoedelijk "klamp"?? buitenmuur met schimmelvorming.