Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor kruipruimte inspectie:

Kruipruimte inspectie

We hebben een muffe lucht uit kruipruimte, deze trekt nu ook door naar onze slaapkamers. Wij willen graag de kruipruimte laten inspecteren en eventueel laten vernieuwen van riool leidingen en vloer isolatie. De geur ontdekt 2 dagen geleden en heel even afgewacht of deze geur van droogte en nu weer nat kwam maar blijft nog steeds hangen vandaar hopelijk snelle reactie en oplossing. Er liggen polystyreen chips in de kruipruimte daardoor kunnen we zelf moeilijk zien of het riool is of iets anders. De kruipruimte is ongeveer 7 x 2 meter en ongeveer 60 cm diep.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kruipruimte inspectie uit heel Nederland:

Vloerbalken repareren / herstellen probleem

Mijn appartement bestaat uit ongeveer 40 m2, minus de badkamer en het keukenblok is dat ongeveer 35 m2. Er is een probleem ontstaan met de houten vloerbalken, er is reeds een inspectie uitgevoerd. ''De balken in de kruipruimte zijn verlengt, en liggen op beertjes (opgemetselde stenen) Balken liggen niet in de muur , maar voor de muur hier zit ruimte tussen. Dit verklaard de speling in de vloer. De kruipruimte is maar +/- 25 cm hoog en er ligt veel puin onder de vloer.'' Graag een offerte voor het herstellen van het probleem. Meedenken over een oplossing vinden wij prettig.

Camera inspectie mogelijke houtrot van de vloer

Wij hebben een bouwkundig onderzoek laten doen in het huis wat hebben gekocht onder voorbehoud. Nu blijkt dat in het voorste gedeelte van de woonkamer de vloer doorbuigt. Het voorste gedeelte is een kwart van de woonkamer. Dat achterste gedeelte wat 3.4 meter is buigt niet door. Nu heeft vroeger tussen de twee gedeeltes een en suite gestaan welke is weggehaald. Volgens de eigenaar zou dat het euvel zijn. Wat ik een raar verhaal vind. Ik wil zeker weten dat er geen houtrot of iets dergelijks is. Er zou geen kruipruimte onder de woning zijn. Vermoedelijk moet er wel 20 cm ruimte onder zitten, maar we hebben nergens een kruipluik kunnen vinden. Wij willen dit graag met een camera laten inspecteren zodat we weten voor welke extra kosten we komen te staan. De kamer is ongeveer 32 m2. Er liggen nu houten vloerdelen op de grond.

Inspectie en verbetering vloerbalken

Onder een gedeelte van het huis zijn vloerbalken provisorisch bevestigd en deint de vloer erg. Ook lijkt er hier en daar sprake van aantasting van de balken door houtworm. Ik zou graag de vloer laten inspecteren en verbeteren waar nodig. Kruipruimte is ongeveer 60 cm hoog.

Inspectie van houten vloerbalken en kruipruimte

Ik wil mijn vloerbalken laten controleren en de staat van de kruipruimte weten.

Verschillende renoveer klussen in een woning

Wij zijn opzoek naar aannemer t.b.v. uitvoeren onderstaande werkzaamheden: - luiken kruipruimte aanbrengen - kruipruimte inspectie uitvoeren op eventueel beschadigde balken en zo ja vervanging beschadigde balken uitvoeren - isolatie aanbrengen kruipruimte - balken onder de badkamer op de eerste verdieping vervangen (beschadigd door lekkage in de badkamer) - plafond van de keuken recht onder de badkamer vervangen - verouderde cv installaties, elektrische installaties (inc meterkast), waterleidingen en riool vervangen - convectorput en convector vervangen Overige specificaties bespreek ik graag met de aannemer.

Rotte vloerbalken vervangen en controleren ventilatie kruipruimte

Onder mijn keuken heb ik twee rotte vloerbalken die moeten worden vervangen. Ik heb 2 jaar geleden deze laten plaatsen en daarna een nieuwe keuken geplaatst, die nu 1,5 cm. maar ik denk dat door een lek de vloerbalken zijn gaan rotten. Deze zijn moeilijk te bereiken i.v.m. vloerverwarming. Foto’s kan ik opsturen maar bij voorkeur offerte na inspectie. Het gaat om 2 balken, in totaal maximaal 8 m2. Ik weet niet welk materiaal het beste is om de houten balken voor te vervangen, wat geadviseerd wordt. De vloer is matig toegankelijk en er moet waarschijnlijk ook iets aan de ventilatie in de kruipruimte naar buiten gebeuren. Graag naar kijken. Ik heb geen kruipluik, er is alleen een gat onder de keuken die wat vergoot kan worden. Zou er iemand langs kunnen komen om de situatie te bekijken?

Kruipruimte opvullen met zand + advies verzakking huis

Ik wil graag mijn kruipruimte verhogen met zand. Dit in verband met de grond verzakking. De technische inspectie is 4 maanden geleden geweest en hij raadde het aan. Rondom het huis is de grond ongeveer 10 cm gezakt. De onderkant van de kruipruimte is gezakt en gevolg is dat het zand onder het huis loopt (heel klein beetje, maar wel zichtbaar). Bij de regenpijp zie je het zand naar benden lopen. Ik schat de totale oppervlakte van de kruipruimte op ongeveer 100 m2. Ik weet niet exact met hoeveel cm het verhoogt het moet worden, maar ik denk minimaal 10 cm. Graag laat ik hier iemand naar kijken en hier zou ik graag advies over willen hebben. Graag zou ik hiervoor een offerte willen aanvragen.

Kruipruimte inspectie

In verband met stankoverlast in huis willen we onze kruipruimte laten inspecteren. Met of zonder camera. Ik woon er 3 jaar en sindsdien komt en gaat de stank. Het ruikt muf en vochtig. Ik wens graag een offerte voor een inspectie.

Kruipruimte leeghalen en materiaal afvoeren

Parketvloer wordt vervangen. Ik wilde dan meteen de houten vloer laten isoleren. Had reeds offerte geaccepteerd. Na het zagen van een luik ter inspectie, blijkt de kruipruimte tot aan de onderkant van de vloer en de balken vol te liggen met puin, bouwafval en zand. Isolatie is niet uitvoerbaar. Offerte geannuleerd. Ben toch geïnteresseerd in de kosten als ik de ruimte leeg laat halen en afvoeren om isolatie alsnog mogelijk te maken. Oppervlakte circa 47 m2. Kruipruimte is naar schatting 60 cm hoog.

Kruipruimte inspecteren

Ik wil heel graag de kruipruimte laten inspecteren ivm eventueel rotte balken en of er isolatie is aangebracht. Het gaat om 35 m2 en het moet met camera inspectie gebeuren.

Partners

Partners van Casius