Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor daklekkage repareren:

Daklekkage repareren

In de noordoosthoek van mijn huis treedt lekkage op bij hevige regenval en wind uit noord/ noordoost. Dit is op meerdere plekken zichtbaar geworden. Ik wil graag een vakman laten komen en de situatie laten bekijken. Ik hoop dat dit probleem hooguit in het najaar is opgelost.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor daklekkage repareren uit heel Nederland:

Daklekkage en binnenkant muur herstellen

Ik wil graag een daklekkage en de binnenkant muur laten repareren. Graag wil ik een afspraak maken en een vrijblijvende offerte laten maken. Het gaat om een verzekeringskwestie.

Daklekkage opsporen en repareren

Daklekkage, graag spoedige hulp. Het is een hellend dak met dakpannen. Tijdens het aanbrengen van spauwmuur isolatie zijn pannen wat verlegd, wij denken dat het bij het terugleggen van deze tegels niet goed is gegaan.

Daklekkage repareren

Wij hebben lekkage aan het dak van de schuur, met oude rafelplanken. Dit is helemaal week geworden, hier is vervolgens nieuw dakleer erop gedaan. 2 x 4 meter. Weet niet zeker of het gehele dak moet worden vervangen of alleen de bedekking, graag laten wij dit eerst inspecteren door een specialist. Het gaat om een schuur die gedeeld wordt met de buren, dus graag ook een gesplitst offerte.

Daklekkage verhelpen en groendak realiseren

Mijn dak heeft een lekkage en deze wil ik laten repareren. Het gaat om een plat dak van ongeveer 40 m2 met 25 jaar oude bitumen. Het dak is beginnen te lekken, dus er is enige haast bij. Ik wil het dak graag vergroenen nu het toch vervangen moet worden. Ik denk dat de lekkage midden op het dak zit, het water komt langs de pijp van de open haard naar binnen. Het dak is van beton, ik vermoed dat het sterk genoeg is voor een groendak, maar ik heb geen constructie berekening. Als het oude bitumen afgevoerd moet worden, dan graag door de vakman. Ik heb begrepen dat EPDM nodig is voor een groendak? Een steiger is makkelijk te plaatsen. Het gaat om de eerste verdieping en het dak is ongeveer 3 meter hoog. Mocht een groendak te duur zijn, dan zou ik weer bitumen willen hebben.

Daklekkage opsporen en repareren

Wij hebben gisteren water in de slaapkamer aangetroffen. Wij vermoeden dat dit van het dak komt. Aangezien er alleen lekkage is in 1 kamer gaan wij er van uit dat het lek zich in 1*3m van het dak bevind (er was water onder de dakkapel in de zolder en in de slaapkamer op de eerste verdieping).

Dak reparatie na lekkage

Ik denk dat ik daklekkage heb en wil bij deze offerte vragen om het platte dak te repareren.

Daklekkage herstellen

Ik zoek een vochtspecialist/dakdekker die ons kan helpen bij een lekkage. Wij hebben nu al een jaar lang last van een lekkage aan het dak bij onze balkons op de grens met de buurman. De buurman wil niet meewerken aan herstel, dus willen wij het nu graag zelf laten repareren. De lekkage zit tegen de rand van het dak aan. Je voelt dat het vochtig is als je voelt aan het plafond van ons balkon precies op de grens van ons dak met zijn dak, dus daar loopt het water nu mondjesmaat doorheen. We willen heel graag dat het snel opgelost wordt, want de buitenste draagbalk van ons balkon is al aangetast en die willen we niet laten repareren voor de lekkage eindelijk is opgelost is. Het is een bitumen dakbedekking en een plat dak. Het gaat om een appartement op de 3e verdieping van het gebouw.

Daklekkage of dakgootlekkage

Wij hebben last van een dak(goot)lekkage die nu in de voorgevel begint te lekken en al uitspreidt naar onze raamkozijnen. We zouden graag weten wat het zou kosten om deze lek op te sporen en eventueel dicht te kitten of op andere wijze te repareren.

Daklekkage verhelpen

Op mijn schuine pannendak (ongeveer 50 m2) met dakpannen is een lekkage ontstaan. Heel soms lekt het ook bij een dakraampje. Dit wil ik graag zo snel mogelijk laten repareren.

Daklekkage verhelpen

Wij hebben afgelopen week lekkage gehad aan ons platte dak. Aangezien het bij de zware regenval langs de muren liep is er noodzaak dit op korte termijn te laten repareren/vervangen. Kun je voor ons een offerte opmaken, mits dit binnen een kort tijdsbestek ook uitgevoerd kan worden? Het dak is ongeveer 28 m2.