Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor daklekkage repareren:

Daklekkage repareren

In de noordoosthoek van mijn huis treedt lekkage op bij hevige regenval en wind uit noord/ noordoost. Dit is op meerdere plekken zichtbaar geworden. Ik wil graag een vakman laten komen en de situatie laten bekijken. Ik hoop dat dit probleem hooguit in het najaar is opgelost.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor daklekkage repareren uit heel Nederland:

Daklekkage van een pvc dak inspecteren en repareren

Ik heb een schuin dak van PVC. Wanneer het harde regent, lekt er water door het raam heen. Er is dus een lekkage. Zou u alstublieft kunnen komen kijken voor een inspectie en eventuele reparatie.

Daklekkage verhelpen

Ivm kleine lekkages (meerdere plekken) willen wij een offerte ontvangen om dit te repareren (vve wil geen volledige renovatie/vervanging). Het betreft een plat dak met bitumen dakbedekking. We ontvangen graag een offerte. 1 foto is toegevoegd.. Er zijn ook andere plekken, maar helaas is het alleen mogelijk 1 foto bij te voegen.

Daklekkage repareren en sedumdak realiseren

Ons dak van de schuur lekt en wij willen dit graag laten repareren en graag een extensief groendak laten aanleggen. Het dak is bijna 20 m2, net iets kleiner en we hebben nu bitumen liggen. Het dak zou sterk genoeg moeten zijn voor een sedumdak.

Daklekkage repareren

Ik heb een daklekkage op het garagedak, en ik wil dit graag laten repareren. Het betreft EPDM bedekking. De lekkage is ter hoogte van de afvoer/regenpijp. Het gaat om 3 x 6 meter.

Vloer repareren, daklekkage verhelpen en raam+kozijn vervangen

Het gaat om drie klussen: de vloer is verzakt en er zit een barst in, dit moet gerepareerd. Het dak lekt en moet vervangen worden en een kozijn met glas moet vervangen worden. In de vloer zit een barst en is doormidden. Het is van beton. Het gaat om een garage, een bedrijfspand. De oppervlakte is 300 m2. Het dak is bekleed met dakleer en lekt op meerdere plekken. Er zou gekeken moeten worden wat er precies gedaan moet worden. Een de binnenkant is het plafond van beton zonder afwerking. Dit is ook 300 m2. De hoogte is 4 meter. Het kozijn dat vervangen moet worden is van hout en ik wil kunststof. Ik denk dat de afmeting ongeveer 1,5 x 2,5 meter is. Het oude raam zou afgevoerd moeten worden. Graag wil ik in januari beginnen.

Daklekkage en binnenkant muur herstellen

Ik wil graag een daklekkage en de binnenkant muur laten repareren. Graag wil ik een afspraak maken en een vrijblijvende offerte laten maken. Het gaat om een verzekeringskwestie.

Daklekkage opsporen en repareren

Daklekkage, graag spoedige hulp. Het is een hellend dak met dakpannen. Tijdens het aanbrengen van spauwmuur isolatie zijn pannen wat verlegd, wij denken dat het bij het terugleggen van deze tegels niet goed is gegaan.

Daklekkage repareren

Wij hebben lekkage aan het dak van de schuur, met oude rafelplanken. Dit is helemaal week geworden, hier is vervolgens nieuw dakleer erop gedaan. 2 x 4 meter. Weet niet zeker of het gehele dak moet worden vervangen of alleen de bedekking, graag laten wij dit eerst inspecteren door een specialist. Het gaat om een schuur die gedeeld wordt met de buren, dus graag ook een gesplitst offerte.

Daklekkage verhelpen en groendak realiseren

Mijn dak heeft een lekkage en deze wil ik laten repareren. Het gaat om een plat dak van ongeveer 40 m2 met 25 jaar oude bitumen. Het dak is beginnen te lekken, dus er is enige haast bij. Ik wil het dak graag vergroenen nu het toch vervangen moet worden. Ik denk dat de lekkage midden op het dak zit, het water komt langs de pijp van de open haard naar binnen. Het dak is van beton, ik vermoed dat het sterk genoeg is voor een groendak, maar ik heb geen constructie berekening. Als het oude bitumen afgevoerd moet worden, dan graag door de vakman. Ik heb begrepen dat EPDM nodig is voor een groendak? Een steiger is makkelijk te plaatsen. Het gaat om de eerste verdieping en het dak is ongeveer 3 meter hoog. Mocht een groendak te duur zijn, dan zou ik weer bitumen willen hebben.

Daklekkage opsporen en repareren

Wij hebben gisteren water in de slaapkamer aangetroffen. Wij vermoeden dat dit van het dak komt. Aangezien er alleen lekkage is in 1 kamer gaan wij er van uit dat het lek zich in 1*3m van het dak bevind (er was water onder de dakkapel in de zolder en in de slaapkamer op de eerste verdieping).