Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor een camera inspectie uitvoeren onder de vloer:

Een camera inspectie uitvoeren onder de vloer

Ik zoek een vochtexpert om te kunnen constateren wat het probleem is onder mijn vloer. De vloer verzakt namelijk. Het betreft een vloer van 3 bij 7 meter. Er is geen kruipruimte aanwezig, maar als het goed is kan je via luchtrooster met een camera onder de vloer komen. Het betreft een houten vloer.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor een camera inspectie uitvoeren onder de vloer uit heel Nederland:

Kruipruimte inspectie

In verband met stankoverlast in huis willen we onze kruipruimte laten inspecteren. Met of zonder camera. Ik woon er 3 jaar en sindsdien komt en gaat de stank. Het ruikt muf en vochtig. Ik wens graag een offerte voor een inspectie.

Openhaard inspectie en een glazen deurtje plaatsen

De open haard in ons huis zou aan een schoonmaak en camera inspectie onderworpen moeten worden. Deze is namelijk ca. 3 jaar niet meer gebruikt. Daarnaast willen we, voor de openhaard in gebruik genomen wordt, een deurtje in de opening van de haard laten monteren zodat rook en vuurspetters niet de woonkamer in kunnen komen.

Riool in de voortuin vervangen

In de rioolbuis in de voortuin, die de PVC rioolbuis van het huis verbindt met het gemeente riool, zitten gaten waar wortels doorheen groeien. Deze buis wil ik graag laten vervangen of repareren (als dat mogelijk is). Er is door RRS een camera inspectie uitgevoerd. De voortuin is circa 4,5 meter lang. Voorwerk, weghalen van de tegels en een deel van het graven kan ik zelf doen.

Kruipruimte inspecteren

Ik wil heel graag de kruipruimte laten inspecteren ivm eventueel rotte balken en of er isolatie is aangebracht. Het gaat om 35 m2 en het moet met camera inspectie gebeuren.

Camera inspectie afvoer

In ons appartementencomplex hebben we het idee dat er ergens een verstopping in de stamafvoer zit. Als er op de bovenverdieping een toilet wordt doorgespoeld borrelt het doucheputje op de benedenverdieping. Dit gaat gepaard met een luid geluid en veel stank. Vaak spettert het water ook erg hard omhoog uit het putje. Graag zouden we dmv een camera inspectie zien of er ergens een verstopping zit of erachter komen wat het probleem zou kunnen zijn.

Een vochtinspectie in de kruipruimte voor de vloerbalken

Ik zoek een vochtexpert voor een camera inspectie in de kruipruimte. We willen graag weten hoeveel balken er goed zijn en hoeveel niet. En of er veel vocht en eventueel schimmel aanwezig is in de kruipruimte. Het gaat om een ruimte van 8,5 bij 4 meter. Het betreft een vloer met houten balken.

Camera inspectie rookgasafvoer appartementencomplex

Ons appartementsgebouw staat er nu ruim 25 jaar. Inmiddels hebben enkele bewoners hun verwarmingsketel laten vervangen. Maar aan de meeste rookgasafvoerkanalen is nog nooit iets gedaan. Inspectieluiken hebben we niet kunnen vinden. We vermoeden dat ze er niet zijn. Graag willen we laten onderzoeken wat de toestand is van onze rookgasafvoerkanalen. Appartementencomplex van 15 appartementen. 3 Woonlagen. Er zijn 5 schachten waarop 3 rookgasafvoerkanalen zijn aangesloten. In het verleden zijn bij enkele appartementen de rookgasafvoer aangepakt.

Camera-inspectie rookgasafvoerkanalen in appartementen

Ik ben VVE-bestuurslid van een appartement in DenHaag met 10 woningen - 5 woonlagen. Het app.gebouw is 20 jaar oud. Onlangs is bij 1 vd bewoners de installatie van een nw. HR-CVketel geweigerd omdat niet voldoende kon worden aangetoond dat het rookgasafvoerkanaal nog in goede staat is. (we hebben 2 kanalen). De VVE wil spoedig een inspectie laten uitvoeren naar de staat van deze kanalen, en zou graag in kontakt komen met een hiervoor aantoonbaar erkend bedrijf. Het gaat dus alleen om de inspectie en het opleveren van een uitgebreid rapport nav deze inspectie.

Camera inspectie rookgasafvoer appartementen complex

Namens ons bestuur en TD onderstaand onze vraag, In ons appartementen complex, bouwjaar 2006, zijn diverse HR CV ketels vervangen. Er is enige verwarring ontstaan over de rookgasafvoeren. Wel of niet vervangen en wanneer? Inspecteren jullie ook de kanalen om advies te geven aan onze VvE. Zo ja, bevat de inspectie alle kanalen of steekproefsgewijs en wat zijn de kosten? Het gaat om 15 woningen en bestaat uit 4 etages. Uw reactie zien wij met belangstelling tegemoet. Mail 23/04: Wilt u aub zo vriendelijk zijn om eventuele reacties te mailen naar onze voorzitter dhr. P. Bommelé? (p.bommele@hotmail.com). Zelf ben ik op vakantie t/m 30 april.

Camera inspectie rookgasafvoerkanalen in appartementen

Ons appartementsgebouw staat er nu ruim 15 jaar. Inmiddels hebben enkele bewoners hun verwarmingsketel laten vervangen. Maar aan de rookgasvoerkanalen is nog nooit iets gedaan. Inspectieluiken hebben we niet kunnen vinden. We vermoeden dat ze er niet zijn. Graag willen we laten onderzoeken wat de toestand is van onze rookgasafvoerkanalen. Het gaat om zes strengen : 4 x 5 en 2 x 5 aansluitingen.

Partners

Partners van Casius