Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor een vochtinspectie in de kruipruimte voor de vloerbalken:

Een vochtinspectie in de kruipruimte voor de vloerbalken

Ik zoek een vochtexpert voor een camera inspectie in de kruipruimte. We willen graag weten hoeveel balken er goed zijn en hoeveel niet. En of er veel vocht en eventueel schimmel aanwezig is in de kruipruimte. Het gaat om een ruimte van 8,5 bij 4 meter. Het betreft een vloer met houten balken.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor een vochtinspectie in de kruipruimte voor de vloerbalken uit heel Nederland:

Isoleren met ISO schelpen

De kruipruimte wil ik graag isoleren met ISO schelpen vanwege een muffe lucht in huis. Er is een vochtinspectie geweest en we hebben dit advies gekregen. Het betreft twee aparte kruipruimten, waarbij bij 1 ruimte nog een luik in een tegelvloer moet worden gemaakt. De ruimtes bij elkaar zijn 70 m2. De hoogte tot aan de ondervloer is 40 cm.

Vochtinspectie of keuring uitvoeren

Ik vermoed vochtproblemen onder de vloer maar kan dit niet goed beoordelen. Ik laat graag een vochtinspectie uitvoeren om te kijken welke proberen er zich in de kruipruimte bevinden. Het betreft een hoekhuis en de kruipruimte is moeilijk tot niet toegankelijk.

Vochtinspectie of -keuring uitvoeren

Er is vocht in de kruipruimte. En er trekt vocht op in de gevel, in de hoek van de voor- en zijgevel tot 1 a anderhalf meter hoogte. Ik zoek een vakman voor een expertise en voor het verhelpen van dit probleem.