Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor schimmelvorming binnenmuur:

Schimmelvorming binnenmuur

Ik wil graag een inspectie en vaststelling van het vochtprobleem bij een binnenmuur. Er is in het appartement van het plafond naar de vloer toe schimmelvorming en langs de vloer in de lengte van het pand.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schimmelvorming binnenmuur uit heel Nederland:

Schimmel en vocht in huis verhelpen

Wij wonen in een tussenwoning uit bouwjaar rond 1980. We hebben in de binnenmuur in de woonkamer/tuinkast last van optrekkend vocht en schimmelvorming. Het betreft een deel van de muur van maximaal 2 meter breed en 50 cm hoog. We willen graag een afspraak maken met een vakman om de oorzaak vast te stellen en advies te krijgen hoe dit aangepakt moet worden. We horen graag wat de kosten zijn voor het herstelwerk. Wegens werkzaamheden ben ik lastig per telefoon bereikbaar. Ik reageer altijd op uw email-bericht voor het maken van een afspraak.

Waterschade door lekkage bovenburen laten herstellen

Ik wil waterschade door lekkage bij de bovenburen laten herstellen. Door waterinsijpeling is er vocht ontstaan in de binnenmuur en aan de buitenmuur in de keuken aan het plafond, de linkerzijde van de wand en een hangend keukenkastje. De breedte van de schade betreft ongeveer 2 meter in de breedte en 2,5 meter in de lengte. Er zit een scheur in het stucwerk in de pleistermuur van ongeveer 30 cm. De lekkage is bij de bovenburen verholpen door RRS, maar nu zitten wij met de gevolgschade. Het water is opgedroogd, maar er is sprake van schimmelvorming. Graag ontvangen wij online een globale indicatie voor het herstellen van de linker keukenmuur (naast de waterboiler), het plafond, het verwijderen van de schimmel, en het vervangen van het (Bruynzeel) keukenkastje waarin schimmel is ontstaan. Wij wonen in Rijswijk.

Permanente oplossing tegen vocht in de muren

Wij hebben in ons huis, bouwjaar 1905, in de gang en langs de keukenmuur last van vocht en hiervan schade. De gangmuur lijkt last te hebben van optrekkend grondvocht en de keukenmuur heeft wat schimmelvorming. De schimmel vormt zich onder het raam en is ongeveer 2 m2 groot. Het optrekkende vocht is bij een binnenmuur. Dit is ook een draagmuur die in de grond staat. Hiervoor zoeken wij een permanente oplossing.

Badkamermuur betegelen

Muur naast de douche laten schuren en betegelen. Lichte schimmelvorming aan de huidige muur. De muur is een binnenmuur van 170 x 200 cm. De muur loopt deels schuin, dat deel moet betegeld worden. De tegels zijn in overleg te leveren.

Verhelpen van optrekkend vocht in muren

Wij hebben drie jaar geleden een woning gekocht uit bouwjaar 1938. Wij hebben in de herfst en wintermaanden last van optrekkend vocht in een slaapkamer op de begane grond. Het gaat om ongeveer 8 m2 waar het vocht plaatselijk optrekt, 10 tot 60 cm hoog. Er is ook sprake van schimmelvorming, deels op de buitenmuur, maar ook op de binnenmuur. De vorige bewoners hebben dit met een laag verf aan het oog onttrokken. Graag laten wij door een vakman de oorzaak van dit vochtprobleem vaststellen, waarna herstelwerkzaamheden kunnen plaatsvinden.

Schimmel- en vochtprobleem op de binnenmuur

Aan de onderkant van de binnenmuur hebben we schimmelvorming. Dit willen we graag verholpen hebben. We hebben een hoekhuis en dit betreft de binnenmuur van de zijkant van het huis. De muur is een spouwmuur, maar deze is nog niet geïsoleerd. Dit willen we nog wel zsm laten doen, maar willen eerst het schimmel/vochtprobleem verhelpen. Boven in de slaapkamers hebben we geen schimmelvorming, dus het zit alleen in de woonkamer tot 1 meter hoogte. Deze muur is trouwens bedekt met structuurverf. Zie foto voor idee van de schimmelvorming.

Schimmel laten verwijderen

Ik heb last van schimmelvorming onderaan de binnenmuur in de slaapkamer. De binnenmuur is van gipsplaten en het gaat om ongeveer 3 meter. De schimmel komt alleen voor op de muur die grenst aan de buitenmuur. Alleen aan onderkant van de muur. Het is een bruine, harige schimmel. Ik zou graag iemand langs laten komen die dit probleem kan verhelpen.

Doorslaande muur met schimmelvorming

Langs mijn woning loopt een pad naar achter de woningen liggende garages, waar flinke plassen op staan bij regenachtig weer. Langs rijdende auto's zorgen voor opspattend water dat mijn zijgevel nat maakt. In herfst en winter heb ik hierdoor schimmel op de binnenmuur, spouw zit vol met vochtbruggen. De muur is ongeveer 10 meter.

Schimmelvorming tegengaan

Ik heb in mijn appartement last van schimmelvorming. Het betreft een hoek van een buitenmuur van de slaapkamer waar aan de binnenzijde kunststof schrootjes zitten en een binnenmuur waar behang tegenaan zit. Eronder zit een MDF plaat. Vorige bewoners hebben te weinig gelucht, denk ik. Ik zou graag een offerte willen ontvangen om de schimmel te verwijderen en advies hoe dit een volgende keer te voorkomen.

Schimmelvorming aan binnenmuur

Wij hebben een woning uit 1911. Op sommige plekken, met name een randje aan de onderzijde van de woonkamer en de hoeken ontstaat bij vochtig weer schimmelvorming. Deze muur is de buitenmuur van de woning. Ook in de kelder, onder een zijkamer van de woonkamer, is het erg vochtig. Uit een eerder bouwkundig rapport is naar voren gekomen dat de ventilatie in de woning niet toereikend is. Graag zouden wij advies ontvangen en een oplossing vinden om deze problemen op te lossen.