Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor vochtige muren injecteren:

Vochtige muren injecteren

Er is op enkele plaatsen langs de begane grond vloer een vochtmeting uitgevoerd. De gemeten percentages zijn hoger dan 25%. Door middel van injecteren moet dit opgelost worden. Er zijn nog niet echt vochtproblemen zichtbaar op de muur. Maar we willen dit voorkomen vandaar de interesse. Het gaat ongeveer om 20 meter muur. Het is een tussenwoning in Haarlem. Nog ter informatie, de vloer is in 2015 volledig vernieuwd en staat nu droog.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vochtige muren injecteren uit heel Nederland:

Stucen zojuist geinjecteerde muren

Twee vochtige muren zijn zojuist geïnjecteerd om het vocht te stoppen. Ik wil deze nu zo snel mogelijk laten stucen. De oppervlakte zal ongeveer 5 m2 zijn.

Muren onderzoeken en vochtprobleem uitzoeken

Ik heb een vochtige muur en schimmel op de muur van de slaapkamer aangrenzend aan de badkamer. De oorzaak van de vochtvorming onderzoeken en verhelpen. Er moet dus in de badkamer gekeken worden wat het probleem is.

Muren stucen

Oude muren zit nu spachtelputs moet vervangen worden. Wat vochtige muren. Wanden: 60 m2 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Keldermuren repareren

Ik wil graag de vochtige muren laten repareren die onder de schimmel zitten (in de kelder). Er is ook vocht onder de grondtegels aanwezig door grondwater overlast van de buren.

Vochtige binnenmuren verhelpen

25 jaar geleden is spouwmuur isolatie toegepast. Nu hebben we last van vocht doorslag in de binnenmuren. Voegwerk van de buiten muur is al vervangen en de stenen zijn geïmpregneerd. Binnenmuren blijven desondanks vochtig. Graag een oplossing voor dit probleem. Zelf wil ik de isolatie verwijderd hebben voor voldoende ventilatie tussen de binnen- en buitenmuur. Ik zoek een expert die de muren kan onderzoeken en verhelpen.

Vochtige muren in kelder behandelen en stuken

Ik heb een zaak in een kelder, monument, met een oppervlakte van ongeveer 200 m2. De muren zijn erg vochtig en de oude verf valt ervan af. Graag laat ik de wanden op de juiste manier behandelen.

Stucwerk herstellen

Onlangs stucwerk aangebracht op de vierde verdieping. Echter, te snel geschilderd en vocht komt door het stucwerk heen. Hierdoor begint schimmelvorming. Het huis is uit 1925 en sowieso hebben we redelijk last van vochtige muren. Wel onlangs nieuw voegwerk aan de buitenzijde gehad. Ik ben op zoek naar advies om het werk te herstellen, of om opnieuw uit te voeren. Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Vochtige kelderkast waterdicht maken

Onze kelderkast is erg vochtig, waardoor er schimmel ontstaat op de muren en op spullen die erin staan. Met erg hevige regen komt het grondwater omhoog, door de vloer. Dit willen we graag laten verhelpen door de kelderkast waterdicht te laten maken. Het gaat om een kleine oppervlakte van ongeveer 2 vierkante meter en deze is 65 cm diep.

Vochtbestrijding in de kelder

Wij hebben last van een vochtige vloer in de kelder. Ook op de muren bladdert de verf af. Of dit komt door lekkage of de hoge vochtigheid in de kelder weet ik niet.

Opsporen en verhelpen lekkage

In het trappenhuis en het plafond van het toilet hebben wij vochtige plekken op de muren/plafond. De badkamer (en specifiek de douchebak) zit boven het toilet en grenst daarmee aan het trappenhuis. Wij vermoeden daarom dat er een lekkage is in de badkamer. Dit weten we echter niet zeker en graag zouden we dit onderzocht en daarna verholpen willen helpen. Kunnen wij hiervoor een offerte ontvangen? Alvast bedankt voor uw hulp.

Partners

Partners van Casius