Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor camera inspectie kruipruimte:

Camera inspectie kruipruimte

Wij hebben in Haarlem een huis uit 1880 met beperkte kruipruimte en gedeeltelijk houten balken. We kunnen er wel bij, maar we kunnen niet ín de kruipruimte. We merken dat de vloer een beetje golft. We willen graag inspecteren of de balken nog in orde zijn. We ruiken soms een vochtige of muffe lucht en de houten vloer lijkt op sommige delen ook te ‘deinen’. Ik overweeg een camera inspectie te doen om de leidingen en balken te checken. Welke mogelijkheden heeft u en waar moeten we ongeveer aan denken qua kosten?
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor camera inspectie kruipruimte uit heel Nederland:

Camera inspectie in de kruipruimte

Wij hebben een oud huis uit 1930 ongeveer. In de hoek van de keuken loopt het schuin af. Misschien is er sprake van houtrot onder de woning? We hebben geen kruipluik, wel zijn onder de trap wat planken los (de woning heeft een houten vloer). Het is vrij ondiep onder de woning. We willen een camera inspectie laten uitvoeren.

Camera inspectie kruipruimte

Ik wil de inspectie van de houten vloer en balken, en leidingen in de kruipruimte realiseren. Er is 1 luik aanwezig, die geen toegang geeft tot gehele kruipruimte. Misschien moet het via de ventilatiekanalen.

Houtkachel aansluiten op bestaand rookkanaal

Wij hebben een houtkachel met achteraansluiting die moet worden aangesloten op de schouw. Om de aansluiting te kunnen maken moet er een nisbus ingemetseld worden en de onderzijde dichtgemaakt worden met stenen. Graag ontvangen wij een offerte voor het maken van de aansluiting in de schouw en het aansluiten van de kachel zodat deze gebruiksklaar is. De schoorsteen heeft al een camera inspectie gehad en is geveegd en goedgekeurd. Op de foto is nu een ijzeren plaat te zien die het gat bedekt.

Camera-inspectie rookgasafvoerkanalen in appartementen

Wij wonen in Nieuwkoop en verhuren ons appartement in Amsterdam. Ik ben voorzitster van de VvE van 4 appartementen op 4 verdiepingen. Namens de VvE wil ik een offerte ontvangen voor een camera-inspecite van het rookgasafvoerkanaal in het hele pand. Het gaat om maximaal 3 meter per verdieping. We hebben begrepen dat er in de toekomst - bij mogelijke vervanging van de cv-ketels - een certificaat nodig is als bewijs dat de kanalen oké zijn. Graag uw reactie en een prijsindicatie.

Rookkanaal keuren, flexibele buis plaatsen en kachels monteren

Er is een reeds bestaande schoorsteen waar vroeger 4 aansluitpunten waren in huis. Wij zoeken een offerte voor camera inspectie van het rookkanaal met certificaat voor verzekering, schoonvegen rookkanaal en waarschijnlijk plaatsen flexibel rookkanaal. Voor potkachel in de keuken en houtkachel in de woonkamer.

Rookkanaal laten vergroten

We hebben een rookkanaal waar we een allesbrander op willen aansluiten. Er is al een camera-inspectie geweest door een schoorsteenveegbedrijf waaruit bleek dat het rookkanaal niet de juiste diameter heeft en splitsingen heeft die niet kunnen worden verklaard. Wij willen met een vakman bespreken op welke wijze het rookkanaal geschikt kan worden gemaakt en wat daarvan de kosten zijn. We zijn op zoek naar oplossingen en hopen dat u die ons kunt bieden.

Kruipruimte met camera inspecteren op vocht

Mijn huis (1928) heeft een houtenvloer op balken en een niet toegankelijke, lage kruipruimte. Onlangs bleek een radiator langere tijd gelekt te hebben, waarbij het water waarschijnlijk onder de vloer is gelekt. Daarnaast bestaat de kans dat een verwarmingsleiding onder de vloer lek is. Er zijn tochtgaten in de buitenmuren om de vloer droog te houden. Graag zou ik een camera inspectie uit laten voeren om te zien of de kruipruimte droog is, of de balken geen schimmel bevatten en of de leiding niet lekt. Omdat de houtenvloer pas een jaar oud is, zou het mooi zijn als de inspectie via de tochtgaten kan geschieden.

Rioolverstopping oplossen

Vermoedelijk: Eerst camera-inspectie grondleiding. (Riool is van de week al 2 x (20 meter en 24 meter) ontstopt). Daarna probleemoplossing. Ik zou graag de grondleiding willen vervangen.

Onderslagbalk vervangen en aangetaste vloerbalken behandelen

Ik wil een offerte aanvragen voor werkzaamheden in een woning uit bouwjaar 1964, een typische arbeiderswoning die in 2007 is verbouwd en vergroot. Onlangs bleek dat de vloer in de woonkamer gedeeltelijk verzakt is. We hebben onderzoek laten doen naar de vloerbalken onder de woonkamer met behulp van een camera-inspectie. Er is daarbij gebleken dat de onderslagbalk onder een stuk vloer van 2 x 3 meter is gebroken, en dat een aantal andere balken een rottingsproces vertonen, mogelijk veroorzaakt door insecten. We willen de aangetaste vloerbalken laten behandelen en de gebroken vloerbalk laten vervangen. Daarbij moet een stuk vloer van ongeveer 6 m² worden geopend. Er is een kruipruimte onder de vloer van ongeveer 40 cm. Ik wil graag in contact komen met aannemers die hier ervaring mee hebben. Ik ontvang graag hun plan van aanpak en een offerte.

Gespecialiseerde inspectie van houten vloerbalken

Wij hebben aan onze woning (een kerk uit 1840) een aangebouwde schuur. Nu blijkt dat de vloerbalken in die schuur volledig zijn doorgerot. We willen graag op korte termijn een inspectie van de vloerbalken van onze woning laten uitvoeren. Er is hier een hele kleine kruipruimte, mogelijk kan een camera-inspectie uitkomst bieden. We willen een afspraak maken en horen van u dan ook graag wat de kosten van de inspectie zijn.

Partners

Partners van Casius