Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor camera inspectie kruipruimte:

Camera inspectie kruipruimte

Wij hebben in Haarlem een huis uit 1880 met beperkte kruipruimte en gedeeltelijk houten balken. We kunnen er wel bij, maar we kunnen niet ín de kruipruimte. We merken dat de vloer een beetje golft. We willen graag inspecteren of de balken nog in orde zijn. We ruiken soms een vochtige of muffe lucht en de houten vloer lijkt op sommige delen ook te ‘deinen’. Ik overweeg een camera inspectie te doen om de leidingen en balken te checken. Welke mogelijkheden heeft u en waar moeten we ongeveer aan denken qua kosten?
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor camera inspectie kruipruimte uit heel Nederland:

Rookkanaal laten vergroten

We hebben een rookkanaal waar we een allesbrander op willen aansluiten. Er is al een camera-inspectie geweest door een schoorsteenveegbedrijf waaruit bleek dat het rookkanaal niet de juiste diameter heeft en splitsingen heeft die niet kunnen worden verklaard. Wij willen met een vakman bespreken op welke wijze het rookkanaal geschikt kan worden gemaakt en wat daarvan de kosten zijn. We zijn op zoek naar oplossingen en hopen dat u die ons kunt bieden.

Kruipruimte met camera inspecteren op vocht

Mijn huis (1928) heeft een houtenvloer op balken en een niet toegankelijke, lage kruipruimte. Onlangs bleek een radiator langere tijd gelekt te hebben, waarbij het water waarschijnlijk onder de vloer is gelekt. Daarnaast bestaat de kans dat een verwarmingsleiding onder de vloer lek is. Er zijn tochtgaten in de buitenmuren om de vloer droog te houden. Graag zou ik een camera inspectie uit laten voeren om te zien of de kruipruimte droog is, of de balken geen schimmel bevatten en of de leiding niet lekt. Omdat de houtenvloer pas een jaar oud is, zou het mooi zijn als de inspectie via de tochtgaten kan geschieden.

Rioolverstopping oplossen

Vermoedelijk: Eerst camera-inspectie grondleiding. (Riool is van de week al 2 x (20 meter en 24 meter) ontstopt). Daarna probleemoplossing. Ik zou graag de grondleiding willen vervangen.

Onderslagbalk vervangen en aangetaste vloerbalken behandelen

Ik wil een offerte aanvragen voor werkzaamheden in een woning uit bouwjaar 1964, een typische arbeiderswoning die in 2007 is verbouwd en vergroot. Onlangs bleek dat de vloer in de woonkamer gedeeltelijk verzakt is. We hebben onderzoek laten doen naar de vloerbalken onder de woonkamer met behulp van een camera-inspectie. Er is daarbij gebleken dat de onderslagbalk onder een stuk vloer van 2 x 3 meter is gebroken, en dat een aantal andere balken een rottingsproces vertonen, mogelijk veroorzaakt door insecten. We willen de aangetaste vloerbalken laten behandelen en de gebroken vloerbalk laten vervangen. Daarbij moet een stuk vloer van ongeveer 6 m² worden geopend. Er is een kruipruimte onder de vloer van ongeveer 40 cm. Ik wil graag in contact komen met aannemers die hier ervaring mee hebben. Ik ontvang graag hun plan van aanpak en een offerte.

Gespecialiseerde inspectie van houten vloerbalken

Wij hebben aan onze woning (een kerk uit 1840) een aangebouwde schuur. Nu blijkt dat de vloerbalken in die schuur volledig zijn doorgerot. We willen graag op korte termijn een inspectie van de vloerbalken van onze woning laten uitvoeren. Er is hier een hele kleine kruipruimte, mogelijk kan een camera-inspectie uitkomst bieden. We willen een afspraak maken en horen van u dan ook graag wat de kosten van de inspectie zijn.

Schoorsteen renoveren

Mijn schoorstenen zien er verweerd uit. Ik wil dat het metselwerk, de bovenplaten en de loodslabben worden geïnspecteerd en gerepareerd. Tevens wil ik dat het metselwerk van de schoorstenen wordt geïmpregneerd. Bovendien zou ik de prijs willen weten van een eventuele camera inspectie van het rookkanaal van de open haard. De schoorsteen staat op de nok van het dak, op de tweede verdieping dus een meter of 8 hoog. Graag uw offerte hiervoor. Ook graag informatie over de garantie. Tevens moeten de nokvorsten (alle) nagekeken worden. Mogelijk kunt u dit ook verzorgen?

Vochtige kelder inspecteren op lekkage

Ik heb een kelder waarbij op de buitenmuur schimmeldraden naar buiten komen en op den duur de pleisterlaag loslaat. De andere wanden en de vloer zijn droog. Uit de ontvochtiger komt 1 tot 2 liter water in circa 3 dagen. Om de kelder en tegen de buitenmuur zit een bitumineuze laag. Boven de kelder is de keuken en de waterafvoer en enkele waterleidingen lopen tussen buitenmuur en kelderwand. Vorig jaar heb ik losse stukken pleister weggehaald en uit de voeg kwam op één plaats wat water. Dit doet mij vermoeden dat er mogelijk een leiding is die lekt. Ik laat graag een inspectie uitvoeren, indien mogelijk met behulp van een camera. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn.

Camerainspectie van de kruipruimte

De vloer in de huiskamer is aan een kant zo'n twee centimeter gezakt in het laatste jaar. Het is een klein hofjesachtig huisje uit 1891 dat zo'n 25 jaar geleden geheel is gerenoveerd, waarbij de houten balken zijn vervangen. Er is weinig kruipruimte in de hoogte (circa 35 cm) en geen luik, dus een camera inspectie is wenselijk. De kruipruimte is onder de woonkamer van 3.5 x 7 meter.

Camerainspectie van de kruipruimte

Ik wil een inspectie van een kruipruimte. De vloeroppervlakte is circa 80m2 en neem daarom aan dat kruipruimte ook 80m2 is. Het huis is ongeveer uit het jaar 1930. Het luik naar de kruipruimte is niet toegankelijk waardoor een inspectie middels bijvoorbeeld een camera wenselijk is. Mogelijk kan dit via de 2 ventilatieroosters aan de straatzijde net boven de stoep. Er is geen (nood)situatie die vraagt om een inspectie, het gaat om een preventieve check.

Riolering laten aansluiten op het hoofdriool

Ik heb het rioolontstoppingsbedrijf RRS hier gehad naar aanleiding van een verstopping van mijn riolering. De monteur heeft dit met hoge druk weer open gekregen maar na een camera-inspectie zag hij dat het putje bij de voorkant van het huis wat ruw was. Nu heb ik na amper 8 weken weer problemen en daarom wil ik het riool niet meer via deze putjes maar rechtstreeks op het riool laten aansluiten. Ik heb een vrijstaande woning.Ik ontvang graag een offerte voor het verzorgen van deze aansluiting, inclusief alle materialen.

Partners

Partners van Casius