Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor camera inspectie kruipruimte:

Camera inspectie kruipruimte

Wij hebben in Haarlem een huis uit 1880 met beperkte kruipruimte en gedeeltelijk houten balken. We kunnen er wel bij, maar we kunnen niet ín de kruipruimte. We merken dat de vloer een beetje golft. We willen graag inspecteren of de balken nog in orde zijn. We ruiken soms een vochtige of muffe lucht en de houten vloer lijkt op sommige delen ook te ‘deinen’. Ik overweeg een camera inspectie te doen om de leidingen en balken te checken. Welke mogelijkheden heeft u en waar moeten we ongeveer aan denken qua kosten?
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor camera inspectie kruipruimte uit heel Nederland:

Kruipruimte met camera inspecteren

Ik wil een inspectie van een kruipruimte. De vloeroppervlakte is 55m2. Het huis is uit het jaar 1974. Het luik naar de kruipruimte is niet toegankelijk waardoor een inspectie middels een camera wenselijk is. Mogelijk kan dit via de 2 ventilatieroosters of door bij het gat in de stopprnkast een gat te boren. Dit gaat om een check op zeer korte termijn, het gaat om een preventieve check ivm verkoop van ons huis. Graag hoor ik wat de kosten zijn.

Camera inspectie van de rookgasafvoerkanalen in appartementen

Ik ben 1 van de bestuursleden van een VvE van een appartementencomplex in Amsterdam. Het complex bestaat uit 19 appartementen verdeeld over 7 woonlagen. Een aantal van onze bewoners wil de bestaande VR-ketels laten vervangen door HR-ketels. Wij hebben van een adviseur van Feenstra, die bij een aantal bewoners het onderhoud doet, begrepen dat zij pas overgaan tot het installeren van HR-ketels als de VVE een inspectierapport kan overleggen waaruit blijkt dat de rookgasafvoerkanalen geschikt zijn voor HR ketels. Hier zou in o.a. in moeten staan: 1. Of het een collectief CLV kanaal betreft, 2. Dat deze geschikt gemaakt is voor HR 3. Dat er periodieke controles plaats vinden en wanneer dat voor het laatst is gedaan 4. En of de binnenbuis gesloten is, overdruk of onderdruksysteem Wij zijn nu op zoek naar een partij die een dergelijk inspectie voor ons kan uitvoeren en vragen ons af of u/jullie zo’n partij zijn.

Camera-inspectie van rookgasafvoerkanalen in onze appartementen

Ons appartementsgebouw, nu ongveer 17 jaar oud, is toe aan een inspectie van de rookgasaafvoerkanalen (5 in totaal) dit door de aansluiting van de "nieuwe" HR - Cv ketels. De tegenwoordig geïnstalleerde CV-kachels zijn allemaal HR, dus de kanalen zijn er op ingericht, maar de veiligheid gaat voor. Ons gebouw heeft 4 verdiepingen, een opgang voor op het platte dak, de kanalen zijn dus achter elkaar bereikbaar.

Flexibele buis in bestaand kanaal plaatsen

In mijn pas gekochte woning zit een Dovre open haard plus rookkanaal. Na camera-inspectie is gebleken dat dit rookkanaal vol met scheuren zit. Er zou dus een flexibele buis van 150 mm in het rookkanaal geplaatst moeten worden. Ook ontbreekt de smoorklep. Hier zou iets voor gemaakt moeten worden.

Luik naar de kruipruimte maken

Ik wil graag een luik maken naar de kruipruimte onder mijn huis (koopwoning). Het betreft een betonnen vloer. Graag speodig, aangezien het riool steeds overstroomt. D.m.v. camera-inspectie is vastgesteld dat de riolering vervangen dient te worden, maar er is nu geen luik om in de kruipruimte te kunnen komen. Het luik moet groot genoeg zijn om 1 persoon doorheen te kunnen laten.

Camera inspectie in de kruipruimte

Wij hebben een oud huis uit 1930 ongeveer. In de hoek van de keuken loopt het schuin af. Misschien is er sprake van houtrot onder de woning? We hebben geen kruipluik, wel zijn onder de trap wat planken los (de woning heeft een houten vloer). Het is vrij ondiep onder de woning. We willen een camera inspectie laten uitvoeren.

Camera inspectie kruipruimte

Ik wil de inspectie van de houten vloer en balken, en leidingen in de kruipruimte realiseren. Er is 1 luik aanwezig, die geen toegang geeft tot gehele kruipruimte. Misschien moet het via de ventilatiekanalen.

Houtkachel aansluiten op bestaand rookkanaal

Wij hebben een houtkachel met achteraansluiting die moet worden aangesloten op de schouw. Om de aansluiting te kunnen maken moet er een nisbus ingemetseld worden en de onderzijde dichtgemaakt worden met stenen. Graag ontvangen wij een offerte voor het maken van de aansluiting in de schouw en het aansluiten van de kachel zodat deze gebruiksklaar is. De schoorsteen heeft al een camera inspectie gehad en is geveegd en goedgekeurd. Op de foto is nu een ijzeren plaat te zien die het gat bedekt.

Camera-inspectie rookgasafvoerkanalen in appartementen

Wij wonen in Nieuwkoop en verhuren ons appartement in Amsterdam. Ik ben voorzitster van de VvE van 4 appartementen op 4 verdiepingen. Namens de VvE wil ik een offerte ontvangen voor een camera-inspecite van het rookgasafvoerkanaal in het hele pand. Het gaat om maximaal 3 meter per verdieping. We hebben begrepen dat er in de toekomst - bij mogelijke vervanging van de cv-ketels - een certificaat nodig is als bewijs dat de kanalen oké zijn. Graag uw reactie en een prijsindicatie.

Rookkanaal keuren, flexibele buis plaatsen en kachels monteren

Er is een reeds bestaande schoorsteen waar vroeger 4 aansluitpunten waren in huis. Wij zoeken een offerte voor camera inspectie van het rookkanaal met certificaat voor verzekering, schoonvegen rookkanaal en waarschijnlijk plaatsen flexibel rookkanaal. Voor potkachel in de keuken en houtkachel in de woonkamer.

Partners

Partners van Casius