Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor vocht in de bijkeuken aanpakken:

Vocht in de bijkeuken aanpakken

Wij hebben een bijkeuken met een halfsteens muurtje waar langs de vloer schimmel in de bakstenen optrekt. Het betreft slechts een kant van de muur. Het terras aan de buitenkant loopt af naar de andere kant (steeg). We vragen ons af waar het optrekkend vocht vandaan komt en wat de beste behandel methode is. Er is een foto van de binnenkant en van de buitenkant.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vocht in de bijkeuken aanpakken uit heel Nederland:

Opbouw ventilatiesysteem

Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? 1 ruimte Wat is de functie van het gebouw? Woning Welke problemen ondervindt u momenteel? Schimmels, vocht of condens in de kamer(s) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken De betreffende ruimte is een bijkeuken met 3 buitenmuren, enkel Steens metselwerk, plat,beton dak , cement vloer op zand , een deur , geen beweegbare ramen. Schimmel is zichtbaar in de verst gelegen hoek Zuid/ Oost , van vloer tot plafond.

Voorzetgevel met isolatie

Onze aanbouw, bestaande uit een halfsteens muur waarvan de voegen deels slecht zijn waardoor er vocht doorslag plaatsvindt. Dit moet eerst hersteld worden. Het wordt een badkamer en bijkeuken, dus deze dient derhalve goed geïsoleerd te worden.

Vochtprobleem in enkelsteens muur oplossen

Bij een recente verbouwing hebben we de een deel van de garage bij de bijkeuken betrokken. In die garage hadden we nooit vochtproblemen. Nu worden de enkelsteens muren van de nieuwe bijkeuken wel zeer vochtig op ongeveer 10 tot 40 cm vanaf de grond. Het betreft een stuk van ongeveer 3 meter. Dit vocht slaat over op de kasten. We willen het vochtprobleem oplossen en daarna de muren toch ook isoleren. Ik wil een afspraak maken en ontvang dan graag uw plan van aanpak en offerte.

Halfsteens gebouwde ruimte isoleren

Bijkeuken is halfsteens, dus koud en vochtig. We willen de bijkeuken vocht- en vorstvrij maken daar het aanbrengen van een dampblokkerende isolatielaag en laten afwerken met gipsplaten. Ook zitten er wat onlogische E-leidingen. Deze dienen ook herzien te worden. Plus wegwerken van de leidingen in het isolatiewandje. Grootte bijkeuken: 1 bij 3 bij ongeveer 2.50 meter (h).

Bijkeuken vocht- en vorstvrij maken

Bijkeuken is halfsteens, dus koud en vochtig. We willen de bijkeuken vocht- en vorstvrij maken daar het aanbrengen van een dampblokkerende isolatielaag en laten afwerken met gipsplaten. Ook zitten er wat onlogische E-leidingen. Deze dienen ook herzien te worden. Plus wegwerken van de leidingen in het isolatiewandje. Grootte bijkeuken: 1 bij 3 bij +- 2,5 (h)

Vocht in de bijkeuken

In mijn bijkeuken heb ik last van doorslaand/opkomend vocht. De plinten en sommige stukken van de laminaatvloer beginnen op te bollen. Ook voelen de muren op sommige plekken vochtig aan. Graag zou ik iemand hier naar laten kijken, iemand die een oorzaak kan vast stellen en een oplossing kan aanbieden.

Bijkeuken stucen

Ik zoek een wandafwerking voor de bijkeuken. Tegels vind ik niet zo mooi. Beton lijkt me wel heel mooi maar vind ik erg duur. Is betonlook goedkoper? Wat is er nog meer mogelijk. Gewoon glad stuken in licht grijs is ook een optie. Beton en tegels kunnen natuurlijk beter tegen vocht. Ik heb mijn wasmachine en droger ook in de bijkeuken staan en ik heb aan de wand een rekje hangen voor de was. Is heb mogelijk een gewone gladde muur of een muur met betonlook verf een afwerking te geven zodat deze wat gladder aanvoelt. Dit i.v.m. het wasje wat er tegen aanhangt. En wat kost me dat? Of is dat dan weer zo duur dat je net zo goed voor beton kan kiezen? Een heleboel vragen. Ik hoop dat u er antwoord op kunt geven. De wanden van de bijkeuken zijn 16 m2. Er zit een raam in een keukendeur en een deur naar buiten. Weet u zo voldoende?

Spouwmuurisolatie aanbrengen

Het gaat om de aanbouw van een bijkeuken van 3 x 3 meter, deze wordt gebruikt als werkruimte. De muren van de aanbouw vertonen schimmel aan de binnenkant, dit lijkt te duidelijk op een vocht probleem. Ik wil graag de mogelijkheden voor spouwisolatie laten bekijken.

Vochtproblemen plafond

Ik heb vochtplekken en schimmelplekken op het plafond van de bijkeuken. Het lijkt erop dat het vocht de lijnen van de gipsplaten volgen. De bijkeuken is ongeveer 3.5 bij 2 meter groot. Graag laat ik de lekkage opsporen en oplossen.

Woning renoveren en opknappen

Vrijstaande woning uit 1936 staat 6 jaar leeg: -Er zijn in de huiskamer en bijkeuken diverse vochtplekken op de muren zichtbaar. -Vocht onder op de muur maar ook op kijkhoogte. De waterleiding is vorige winter 2013 kapotgevroren en nog niet gerepareerd. -Tegels zitten los tegen de muur. De kelder is droog. -De meterkast en elektra moet gedaan worden -En alle kozijnen (9 stuks) zijn in slechte staat en moeten vervangen worden door kunststof kozijnen met houtnerf. -De riolering dient ook vernieuwd te worden, er is drukriolering aanwezig. -De muren zijn in spouw maar dienen nog geïsoleerd worden en ook het dak moet geïsoleerd worden. -De bitumen dakbedekking moet vervangen worden i.v.m. slijtage en lekkage (10-12m2). -De houten dakgoten moeten ook gerepareerd worden. Inhoud woning is 400 m3.