Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Haarlem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Haarlem heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Haarlem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Haarlem of directe omgeving.

3336 klanten uit Haarlem bevelen een bij Casius in Haarlem aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Haarlem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: renovatievloer parterre-woonhuis, kruipruimte ventileren, lekkage in kelder, herstel waterschade en scheuren in muur, balken in kruipruimte repareren of vervangen, schade na lekkage verhelpen, houtrot in de vloer herstellen, kruipruimte ventileren, lekkage babykamer, optrekkend vochtprobleem verhelpen, schimmel laten verwijderen, waterschade rapport maken voor de verzekering, lekkage verhelpen aan de schoorsteen, herstel laminaat zolder, balkon waterdicht maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Haarlem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Haarlem:

Ventilatiegaten voor roosters in de kruipruimte

Bij de renovatie van mijn huis uit 1894 blijkt een kruipruimte onder de vloer in de gang niet te zijn geventileerd. Deze ruimte bevindt zich echter op enige afstand van de voorgevel. Omdat nu de vloer goed bereikbaar is wil ik onderzoeken of er toch ventilatie kan worden aangebracht. De voorgevel van het huis is Beschermd Stadsgezicht en bestaat uit hardstenen delen waar niet in geboord kan worden. Daarom stel ik voor om onder de dorpel van de voordeur een gat te boren door de stenen fundering en in de stoep een Koekoek te plaatsen met grind. Vanaf deze opening een buis laten lopen naar een volgend gat in een gemetseld muurtje naar de kruipruimte. Aan de overzijde van de kruipruimte zou dan nog een gat moeten worden geboord om de lucht te laten doorstromen naar de kelder waar al ventilatieopeningen zijn aangebracht door de achtergevel. De dwarsdoorsnede van de gang is als volgt: Kunt u aan de hand van deze informatie bepalen of dit een mogelijke oplossing is? En kunt u een offerte doen voor het boren van de drie gaten, het plaatsen van een koekoek aan de voorzijde van het huis en het verzorgen van een verbinding tussen het gat in de voorgevel en de kruipruimte? Ik ben benieuwd naar uw reactie.

Gevel ventilatie

Wij wonen in een oud huis uit 1910 in Haarlem. Dit hebben wij helemaal opgeknapt door de gevels binnen te isoleren met isolatiemateriaal en spouwmuren. Korte tijd geleden hebben wij onze gevel opnieuw laten voegen en geverfd. Wij vernamen van de voegers dat er in het geval van een spouwmuur achter de gevel vaak ventilatie nodig is, maar dat zij dit niet konden regelen. Graag zouden we hier advies over ontvangen en dit eventueel laten plaatsen. Zou dat mogelijk zijn bij u?

Vochtplekken verhelpen

Toelichting over het vochtprobleem en de gewenste werken: Ons hotel heeft een vochtprobleem, hierbij komt zwarte schimmel na 2 dagen weer terug in onze doucehkamers.

Kruipruimte met camera inspecteren

Ik wil een kruipruimte laten inspecteren door middel van een videoscoop. Er is geen kruipluik aanwezig. De ruimte is ongeveer 35 m2. Ik zou graag de staat van de houten ondervloer willen weten (verzakking, vocht, houtrot enzovoorts). Er zijn tochtgaten in de buitenmuren om de vloer droog te houden. Misschien kan de inspectie via de tochtgaten geschieden. Ik weet niet hoe hoog de kruipruimte is.

Aanbouw serre

Wij ontvangen graag een gratis vrijblijvende offerte inclusief alle bouwkundige kosten. Voor een serre aanbouw van 2,5 meter diep, 1 zijde gemetselde stenen muur, andere zijde glas, x 6,64 meter breed, totaal 16,6 m2, met fundering, houtenvloer, vloerverwarming en isolatieglas. Materiaal: duurzaam / hoogwaardig kunststof kleur antraciet met luxe uitstraling of aluminium. Plat dak, hellend, en deels glas, schuine lichtstraat. 1 aluminium schuifpui en 1 openslaande deur. Inclusief vervangen/plaatsen draagbalk.

Muren injecteren

Ik wil graag de muren van de badkamer laten injecteren tegen optrekkend vocht. Het betreft een benedenwoning uit 1906, badkamer bevindt zich in het midden van de woning, zonder ramen en met ventilatie. De omtrek van de badkamer betreft 7,5 strekkende meter. Afmeting: 2.15 (exclusief deur) x 1.10 x 3.10 x 0.85 meter).

Vochtige muren injecteren

Er is op enkele plaatsen langs de begane grond vloer een vochtmeting uitgevoerd. De gemeten percentages zijn hoger dan 25%. Door middel van injecteren moet dit opgelost worden. Er zijn nog niet echt vochtproblemen zichtbaar op de muur. Maar we willen dit voorkomen vandaar de interesse. Het gaat ongeveer om 20 meter muur. Het is een tussenwoning in Haarlem. Nog ter informatie, de vloer is in 2015 volledig vernieuwd en staat nu droog.

Schimmel en vocht in huis verhelpen

In mijn woning in de woonkamer is onlangs een schimmel probleem ontstaan aan een muur die grenst aan de buitenzijde. Het is een beneden tussenwoning uit 1906. De afmeting van de vochtplek is ongeveer 3 bij 1 meter. Graag wil ik vernemen wat de mogelijkheden zijn om dit op te lossen.

Camera inspectie kruipruimte

Wij hebben in Haarlem een huis uit 1880 met beperkte kruipruimte en gedeeltelijk houten balken. We kunnen er wel bij, maar we kunnen niet ín de kruipruimte. We merken dat de vloer een beetje golft. We willen graag inspecteren of de balken nog in orde zijn. We ruiken soms een vochtige of muffe lucht en de houten vloer lijkt op sommige delen ook te ‘deinen’. Ik overweeg een camera inspectie te doen om de leidingen en balken te checken. Welke mogelijkheden heeft u en waar moeten we ongeveer aan denken qua kosten?

Vocht in de bijkeuken aanpakken

Wij hebben een bijkeuken met een halfsteens muurtje waar langs de vloer schimmel in de bakstenen optrekt. Het betreft slechts een kant van de muur. Het terras aan de buitenkant loopt af naar de andere kant (steeg). We vragen ons af waar het optrekkend vocht vandaan komt en wat de beste behandel methode is. Er is een foto van de binnenkant en van de buitenkant.

Vochtschade aan een muur onderzoeken en repareren

Sinds september vorig jaar hebben mijn huurders last van vochtschade aan 1 kant van de muur over de gehele lengte. Een scheur is op dezelfde hoogte. Ik wil weten waar dit vandaan komt en daarna wil ik de muur laten herstellen. Het pand bestaat uit 2 delen, ik ben de eigenaar van de beneden woning. Het kan zijn dat er ergens een verstopping is boven of een probleem met de spouw waardoor er water binnen komt, dit moet onderzocht worden. Tevens is in de slaapkamer de vloer "sponzig" sinds een jaar dit ondanks dat de balken vervangen zijn, waarschijnlijk komt dit tevens door vocht. De muren zijn naar mijn weten geïnjecteerd tegen vocht. Aan de buitengevel is niets te zien.

Doorslaand vocht tegengaan

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het behandelen van doorslaand vocht in de binnenwand van mijn uitbouw. Er is een natte plek die bij hevige regenval nat wordt ter hoogte van de scheiding van de oudste oorspronkelijke muur en de muur van de uitbouw. Er is hier een gat gemaakt en de cementlaag was broos. Op dezelfde hoogte maar dan horizontaal zit in de muur van de uitbouw ook een baan waar kleinere natte plekken vocht doorslaan bij regenval. Graag ontvang ik een offerte voor het injecteren en dus het weren van het vocht dat doorslaat.

Schimmel in de badkamer verwijderen

In onze badkamer van 1,5 bij 1,5 m2 is na verloop van tijd volop schimmel terecht gekomen. De ventilatie is niet goed en er zijn zwarte puntjes en vlekken op de muur, vloer, in het raamkozijn en in de voegen. Graag zou ik de schimmel verwijderd zien worden.

Ventilatiegaten en roosters in kruipruimte maken

Ik wil ventilatiegaten en roosters aan laten brengen in mijn kruipruimte. Aan de achterkant van de woning zit een rooster, deze moet gecontroleerd worden. Aan de voorkant zitten nog geen roosters en gaten, naar schatting moeten er twee aangebracht worden. Afval afvoer graag toevoegen aan de offerte.

Isolatie van de kruipruimte

Mijn kruipruimte wordt waarschijnlijk niet voldoende geventileerd, we hebben last van vervelende luchtjes. Onder andere in de kast onder de trap zit een vervelende geur. Wanneer ik daar van die vochtvreters plaatst, lopen die erg snel vol. Volgens mij zijn er te weinig ventilatiegaten in de muren. Er is ook even gekeken in de kruipruimte, daar staat geen vocht, maar het ruikt wel erg vies.

Opnemen van schade na grote lekkage

Gisteren hebben wij een zeer grote lekkage gehad in de badkamer. Er zijn veel liters water weggelekt in het plafond en de spouwmuur. Een deel van het Plafond is naar beneden gekomen en ingezakt. Ik wil graag weten hoe groot de schade is en dan beslissen of ik het laat maken of met de verbouwing mee neem. Deze offerte is voor verzekering ook nodig.

Schimmel in de kruipruimte verwijderen en behandelen

Schimmel verwijderen en kruipruimte behandelen Onder onze trap naar de bovenverdieping zit een opslagruimte met in de vloer een luik naar de kruipruimte. In de kruipruimte zit schimmel (zwam) op de muur en aan de onderkant van de vloer. Verwijderen van de schommel en indien nodig de kruipruimte deels preventief bewerken met verf/coating, als dat het juiste effect heeft om nieuwe schimmel en zwammen te voorkomen.

Schimmel bestrijden na lekkage

Wij hebben lekkage gehad tussen het plafond en dakbeschot. De balken, isolatie en dakbeschot waren doordrongen van vocht. Hierdoor is dus ook schimmel ontstaan. Het gaat om een oppervlakte tussen de 25 en 30 m2. Graag zou ik een indicatie ontvangen wat ongeveer de kosten zijn om de schimmel te laten behandelen. Wanneer de verzekering akkoord geeft op de offerte kunnen de werkzaamheden uitgevoerd worden.

Muren injecteren tegen optrekkend vocht

Het betreft een binnenmuur van een rijtjes woning. Het gaat om ongeveer 10 strekkende meter optrekkend vocht wat ik zo spoedig mogelijk wil laten behandelen. Er is een foto beschikbaar.

Vocht in huis meten

Wij hebben gisteren een bouwtechnische keuring laten doen en nu blijkt er veel vocht in muren en de vloer te zitten. De muur van de voorgevel had 22% en de zijmuren zaten panelen voor en konden daardoor niet gemeten worden. Maar wij hebben het idee dat de reden van de panelen ook vocht is. Ik zal het keuringsrapport toevoegen. Ook is er een rot in de vloer bij het washok. Wij weten niet of dit ook verder onder het huis doortrekt. Zou u ons een offerte kunnen geven zodat we een idee hebben of we dit huis nog moeten kopen of niet? Alvast bedankt,

Stank door schimmel verhelpen

Wij hebben last van een toenemende stank in een afgesloten en niet toegankelijke kelderruimte. De stank wordt veroorzaakt door schimmelvorming en hoogst waarschijnlijk als gevolg van gebrek aan ventilatie. Graag zo snel mogelijk contact in verband met de ondraaglijke stank en gevaar voor onze gezondheid.

Oorzaak van vocht vaststellen en herstellen

Twee binnenmuren in de slaapkamer en woonkamer hebben zichtbaar vochtschade. Na het herstellen van de buiten muur (voegen en impregneren) toont zich opnieuw schimmel aan binnenmuur. De buitenmuur is droog, maar de binnenmuur toont dus weer vocht druppeltjes en schimmel. Graag zou ik willen dat de oorzaak wordt vastgesteld en dat het probleem wordt opgelost.

Lekkage in de kelder oplossen

Water gat lek dicht maken zsm

Ventilatiegaten/ -roosters kruipruimte

Ik heb een huis gekocht in Haarlem. Tijdens de bouwkundige keuring kwam het advies naar voren om de kruipruimte beter te ventileren. Aan een kant van het huis zijn ventilatiegaten, aan de andere kant niet. Het zou geen haast hebben, iets om op termijn te doen. Nu ontdekte ik schimmel op het luik van de kruipruimte en voel condens op de leidingen die in de kruipruimte lopen. Ik wil er daarom toch op korte termijn wat aan laten doen. Ik heb begrepen dat het dan zou gaan om het aanbrengen van 1 a 2 ventilatierooster(s)/ -gaten. Ben benieuwd wat dit zou gaan kosten. Graag per mail de offerte.

Schimmel en vocht in kinderdagverblijf

Door een lekkage bij de buren, heeft mijn kinderdagverblijf veel schade opgelopen. Veel vocht en schimmel aan de muren. Ik wil graag dat er iemand langskomt om te kijken wat er moet gebeuren.