Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor water in kruipruimte :

Water in kruipruimte

Sinds kort heb ik een laag water in de kruipruimte. Het stinkt niet en mijn buren hebben geen last. Ik vermoed een lekke hemelwaterafvoer, maar weet het niet zeker. Ik ben het beste per email te bereiken.
Onze klant uit Duivendrecht (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor water in kruipruimte uit heel Nederland:

Controle/vervanging leidingwerk (water/electra/CV)

Wij willen graag een offerte (of indicatie) voor onderstaande werkzaamheden: 1.Controle en waar nodig vervanging van leidingwerk in onze kruipruimte. Deze willen wij binnenkort laten isoleren. Om later problemen te voorkomen willen we leidingen laten controleren en waar nodig vervangen/aanpassen (dit betreft dus water/cv/electra). Ivm toekomstbestendig maken van aanwezige (kabel)aansluitingen in de woonkamer willen we via kruipruimte ook een vaste internet/kabel-aansluiting(en) aanleggen van meterkast naar woonkamer. Dit kan eventueel ter vervangen van huidige aanwezige oude kabel/radio aansluitingen in woonkamer. 2. CV verliest langzaam druk. CV is al eens gecontroleerd, vermoedelijk probleem in leidingwerk. In woning is geen lekkage/vochtplekken zichtbaar. Uiteraard is het mogelijk om een afspraak te maken om de werkzaamheden & situatie ter plekke te bespreken, om een specifiekere offerte te maken.. Graag eerst even reactie per mail of whatsapp.

isoleren kruipruimte

Wij willen graag onze kruipruimte isoleren. Dient voor het vasthouden van warmte. De oppervlakte is (45m2). Het heeft een zandbodem (mogelijk water in de kruipruimte) en is nogal vochtig. 1 compartiment, hoogte kruipruimte ca 45cm. Type materiaal EPS panels, inclusief egaliseren. Betreft een tussenwoning.

Drainage kruipruimte doorspuiten

Het grondwater peil in mijn kruipruimte is erg hoog. Hierdoor is het niet mogelijk een nieuwe waterleiding voor mijn buitenkraan te laten trekken. Daarnaast denk ik dat het uberhaupt niet goed is als hier teveel water staat. Ik woon in een nieuwbouw wijk en beschikt over een rijwoning. Per blok hebben wij een put. Zo kan er altijd onderhoud plaatsvinden aan de drainage.

Wasmachine aansluiting maken

Ik wil de wasmachine vd badkamer naar de bij ruimte naast de keuken verplaatsen. Er moet dus water toevoer en afvoer worden aangelegd. Wellicht kan je dit vanuit de keuken doortrekken, dit betekkend wel dat de leidingen door een dun wandje moeten worden doorgetrokken. Anders moet het via de kruipruimte gebeuren, hiervoor moet wel het laminaat worden verwijderd..

Kruipruimte schoonmaken

Mijn kruipruimte heeft enige tijd onder water gestaan. Vermoedelijk na een verstopping in de hemelwaterafvoer. Ik heb deze 4 weken geleden zelf leg gepompt maar nu hebben we last van stank. Ik wil nu graag het overgebleven zand/aarde eruit laten zuigen en eventueel een nieuwe laag zand te laten leggen. De kruipruimte is 4m bij 3 m. De ruimte is 1 m hoog. Het gaat om de kruipruimte van het huis.

Kruipruimte isoleren met schelpenzand

Ik wil graag de optie om mijn kruipruimte te vullen met schelpenzand om zo het water grondwater op te vangen dat stijgt in de wintermaanden wanneer het heeft geregend met zo'n 10 centimeter. Op dit moment is deze ruimte weer droog. De ruimte is zo'n meter diep. Tevens zou ik willen kijken naar mogelijke vloerisolatie aan de onderkant van de betonnen vloer. Folie is daarvoor wellicht een oplossing. Het gaat om een kruipruimte van ongeveer 15 bij 5 meter.

Water en electriciteit in achtertuin

Wij willen graag een kraan in de achtertuin. De meterkast zit aan de voorzijde van het huis, en in de kruipruimte ligt een laag van zo’n 30 cm plastic bolletjes (isolatie). Het gaat om een hoekhuis met aanbouw naar achteren. Ook willen we graag stekkerdozen in de achtertuin. We hebben electrische zonnewering, de electriciteitskabel daarvoor is in de deurpost verwerkt, misschien kan die aansluiting uitgebreid worden, en anders ook via de kruipruimte

Kruipruimte Isoleren

Onze kruipruimte (ongeveer 45m2) staat vaak onder water. Het is een kleine kruipruimte waar bijna niet gekropen in kan worden. Er ligt nog zand (niet overal meer omdat we dat recentelijk moesten laten wegzuigen ivm reparaties) en wat andere rommel. Graag willen we een beetje opruimen en isoleren zodat het huis minder vochtig / benauwd is, en zodat er geen schade ontstaat.

Aanleg buitenkraan

Ik ervaar problemen met de vaatwasser die het water niet wil afvoeren. Heb al een vaatwasser omgewisseld, daarmee leek het probleem te zijn verholpen echter, er blijft weer water in de vaatwasser staan. Daardoor gaat mijn aandacht nu naar de afvoer. Ben benieuwd naar de kosten voor de aanleg van een vorstvrije buitenkraan. Deze kan door de kruipruimte heen worden aangelegd. (Die is niet geïsoleerd).

Buitenkranen aanleggen

Ik wil aan de voorkant van mijn woning een buitenkraan en stopcontact plaatsen. Hiervoor wil ik een leiding laten lopen van de meterkast (foto 1) door de kruipruimte (foto 2) naar de voorkant van mijn huis (foto 3). In totaal zal dit een lengte zijn van zo ongeveer 1,5 a 2 meter. Ik wil deze leiding in de meterkast kunnen afsluiten om bevriezing in de winter te voorkomen. Ik kan de materialen eventueel wel zelf inkopen. Het zou het mooiste zijn als deze water- en electraleiding door de reeds bestaande opening kunnen worden gelegd (foto 4) of via de spouw van de kruipruimte naar het buitenblad boven maaiveld (Foto 5)

Partners

Partners van Casius