Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor spoed wegens lekkage - repareren tegels balkon door stormschade:

SPOED WEGENS LEKKAGE - Repareren tegels balkon door stormschade

Wij hebben een betegeld balkon op de 1e verdieping. Afgelopen weekend zijn door de storm een aantal tegels losgewaaid en nu hebben we een lekkage in de slaapkamer op de begane grond direct onder dat balkon. We hebben al een lekdetectie laten uitvoeren, zie foto's in bijlage. Graag zouden wij een specialist hier ter plekke hebben om mee door te spreken wat de opties zijn voor de reparatie, en dan een prijsindicatie te krijgen zodat wij met de verzekering kunnen bellen om de dekking door te spreken alvorens het groene licht te geven voor de reparatie. Idealiter zou de specialist ook de gevolgschade aan de binnenkant (hout- en schilderwerk) kunnen verrichten.
Onze klant uit Diemen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor spoed wegens lekkage - repareren tegels balkon door stormschade uit heel Nederland:

Eiken lamellen parket leggen op drie verdiepingen

Ik zoek met spoed een ervaren parketlegger die gespecialiseerd is met het leggen van houten lamellen parket. Details: 120 m2, 30 cm breed, 18 mm dik. Verlijmen op de betonnen ondergrond. Drie verdiepingen. Afwerken met aluminium-strips en dorpels, muur plinten plaatsen. Termijn vanaf vandaag tot 13 februari. (14/02 verhuizen). Haastklus wegens ziekte. Al het materiaal is aanwezig behalve kit om de plinten te plakken. Mijn wens is om iemand met flinke ervaring met houten parket leggen te vinden.

Laminaat met grote spoed laten leggen

Benedenwoning van 38 m2 (woonkamer, slaapkamer, kleine gang en keuken) van oude dame (82 jaar). Laminaat en plinten aanwezig. In verband met leeftijd en beperkte ruimte diverse meubelen te verplaatsen tijdens leggen (circa 8 stuks). Grote spoed wegens feit dat door fouten van de woningbouwvereniging al weken geleden oude vloer is verwijderd.

Keukenplafond herstellen

Wegens waterschade moeten de gipsplaten in de keuken opnieuw geverfd of vervangen worden. Graag een offerte voor beide mogelijkheden met spoed, het betreft een oppervlakte van circa 6 m2 begane grond.

Wasmachine aansluiten in keuken

Onze wasmachine staat op dit moment in de keuken, maar wegens verbouwing moet deze naar de keuken. Wij zijn zelf niet handig genoeg om deze aan te sluiten in de keuken en zoeken iemand die met spoed deze week of volgende week de wasmachine kan en wil aansluiten.

Slaapkamer, overloop vloer en muur ontdoen van schimmel

Wegens maandelange onzichtbare lekkage in de muur hebben zich schimmels onder de vloerbedekking, op de plinten en achter behang op de muur genesteld. Oorzaak is opgelost, echter zijn de muren/vloeren verzadigd met vocht en schimmel. Het vocht wordt al gedroogd, maar de schimmel moet er uit zonder meer water in de vloer en muren te brengen. Zie foto, oppervlak ca. 12m2 vloer en 6m2 muur. Offerte met spoed gevraagd!

Diverse verbouwingswerkzaamheden met spoed

Ik heb onlangs een woning gekocht te Rotterdam waar het een en ander moet gebeuren. Het gaat hier om de volgende punten: Stuken van wanden en spachtelputz. Verven/ spuitwerk wanden en plafond. Vloerverwarming op begane grond aanleggen en verwijderen van overige leidingen en radiatoren. leggen van vloeren (pvc). Bekleden van trap. Verleggen van leidingen in de keuken. Aantal timmer werkzaamheden, zoals het maken van inbouwkasten in schotten van schuine dak. De wens is om deze werkzaamheden te verrichten in de maand december en januari. Een aanmeet rapport is reeds aanwezig, de aannemer met wie ik hiervoor in contact was heeft last minute afgezegd wegens mankracht te kort. Dus ik snap dat dit ''een kort dag''/ spoed aanvraag is. Hoop dat u mij hiermee verder zou kunnen helpen.

Douchewand en swingdeur monteren

Graag wil ik een douchewand en swingdeur van Sealskin Get Wet I AM laten monteren. De materialen heb ik in bezit. Afmetingen douchewand 2000 x 700 mm en douchedeur 2000 x 900 mm. We hebben beiden bij de Gamma besteld, echter de douchewand is met spoed opnieuw besteld wegens schade bij eerste levering. Deze wordt hopelijk binnen 2 weken verwacht. Graag ontvang ik een gedetailleerde offerte met daarop gespecificeerd arbeid inclusief btw, eventuele voorrijkosten. Mijn voorkeur gaat uit naar een fixed price en niet een prijs per uur. Indien u een prijs per uur aangeeft, hoor ik graag hoeveel tijd u verwacht kwijt te zijn aan deze klus.

Bouwkundige tekeningen voor aanvraag samenvoegen woningen

Graag willen wij een bouwkundige tekening laten maken wegens het samenvoegen van 2 woningen. De aanvraagt dient ter legalisering van de huidige situatie t.b.v. de omgevingsvergunning. De gemeente Amsterdam wil weten hoe de situatie was en is. De brandveiligheid moet goed in kaart gebracht worden. Het betreft een woning op 1 hoog en een woning op 2 hoog. In totaal 3 verdiepingen. Ik heb reeds een tekening laten maken, die was niet voldoende. Deze moet aangepast worden. Er zijn een aantal richtlijnen aanwezig die ik u zou kunnen toezenden. Er is enige spoed bij deze klus. De procedure is reeds gestart.

Funderingsherstel bij een woonhuis

We willen een huis gaan kopen, maar er is geconstateerd door een bouwkundige dat er scheuren en scheefstand is wegens een funderingsprobleem. Ik zal hier onder een stukje kopiëren uit het rapport: Tijdens de visuele inspectie van de woning is zichtbare funderingstechnische schade waargenomen in de voorgevel. Op de 1e etage zijn scheuren en zichtbare scheefstand waargenomen. Aan de hand van de aanwezige en grote gemeten scheefstand van 13 en 25,5 millimeter per meter, kan worden vastgesteld dat de fundering van de voorgevel onvoldoende draagvermogen heeft. De schadetypering voor de grote tot zeer grote scheefstanden is beoordeeld als constructief. De fundering is volgens de bouwtekening opgebouwd uit een betonnen stroken fundering. De voetbreedte onder de voorgevel is volgens de bouwtekening 60 cm. De scheefstand aan de linkerzijde van de voorgevel wordt veroorzaakt door de belastingverdeling boven het grote raam. De belasting wordt door de latei naar links en rechts verdeeld, de fundering kan de belasting niet goed dragen. De zeer grote scheefstand op de eerste etage wordt veroorzaakt door de belasting concentratie van de voorgevel, portaal van de toegangsdeur en de tussenbouwmuur. Het huis is 5.70 x 8.95 meter. Er is nog geen sonderingsonderzoek gedaan. Wij willen opnieuw in onderhandeling met de verkopende partij en zouden graag met spoed een offerte ontvangen!

Inbraakschade met spoed laten herstellen

Alleen reageren als er binnen 3 dagen gewerkt kan worden: Wegens inbraak is de achterdeur, de tuinpoort en een glazen raampje geforceerd. Ik zoek iemand die met spoed de tuinpoort erin kan zetten met een goed slot, een nieuw slot in de achterdeur kan zetten en het raampje van de keuken kan vervangen.