Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor stank na lekkage verhelpen:

Stank na lekkage verhelpen

Ik wil dat de kruipruimte onder mijn woning gereinigd wordt. Het betreft ongeveer 50 m2. De woning/kruipruimte is goed bereikbaar.
Onze klant uit Diemen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stank na lekkage verhelpen uit heel Nederland:

Zand in kruipruimte brengen

In de kruipruimte is er sinds enige tijd een lekkage geweest van het toilet, er is dus water en ontlasting op de vloer van de kruipruimte gekomen. Hierdoor is er een stank ontstaan die we weg willen hebben door een laag zand erop te laten aanbrengen. Het luik van de kruipruimte zit gelijk bij de voordeur en de afmeting van de kruipruimte is 5.15 x 8 meter (circa 90 cm hoog), we spreken dus over circa 40 m2. Betreft een woning uit 1999. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Stank en een muffe lucht in de woning

Al een paar maanden ruik ik een vochtige lucht in de meterkast. De muffe lucht is inmiddels ook in het naastgelegen toilet te ruiken, maar ook in het halletje. Ik vermoed lekkage en heb een loodgieter laten komen. Hij is in de kruipruimte geweest maar daar was het niet vochtig en stonk het ook niet. De ventilatieroostertjes zijn vrij. Als ik in de badkamer op de bovenste etage ontstopper in de goot giet, dan ruik ik de geur van de ontstopper in de meterkast. Zou dan de afvoer van de badkamer de oorzaak zijn? De badkamer is in mei 2015 verbouwd. Ook ruik ik de vochtlucht soms in de afvoer in de keuken. Als ik aan het afwassen ben en het water loopt door, komt door het roostertje aan de zijkant een muffig, vochtig luchtje. Ik vraag me af waar dit aan zou kunnen liggen.

Stank door het riool in huis

Er hangt een stank in mijn gang. Het riool is doorgespoten maar het blijft stinken. De waterput bij de voordeur is niet de oorzaak volgens de rioolspecialist. De vorige bewoner heeft mij gemeld dat er ooit een lekkage achter een houten wand is geweest. En hij heeft dat toen met tape "gerepareerd". Ik wil graag dat mijn probleem opgelost word (ook als het niet achter voorgenoemde wand zit). Graag wil ik een afspraak maken hiervoor.

Rookkanaal inspecteren en eventueel repareren

Het rookkanaal van onze open haard lijkt lekkage te hebben. Er is geen rook zichtbaar, maar er ontstaat stank in de meterkast en op de eerste verdieping. De meterkast en het rookkanaal liggen heel dicht bij elkaar. De stank ontstaat direct na het aansteken van de open haard, een houtgestookte Harry Leenders haard met een glazen deur. Graag laat ik het rookkanaal inspecteren en zo nodig repareren. Ik ben vanaf 2 november telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Vocht in laminaat en muur

Ik heb 2 klussen. Door een lekkage van de buitenkraan is er vocht en schimmel op de muren en stank in huis. Deze lekkage wordt al gemaakt. Nu zoek ik iemand die de muren aan de binnenzijde van de woning kan herstellen. Het gaat om de zichtbare schade aan de muren. En door deze lekkage is ook de laminaat vloer beschadigd en omhoog gekomen. Ook hier zoek ik een expert voor. Wij hebben de offerte allereerst nodig voor de verzekering. Vervolgens willen we het daadwerkelijk uit laten voeren.

Stank van vocht in de kruipruimte

Ons huis is uit 1928 en heeft een vochtige kruipruimte. De enige ingang, bij ons weten, naar de kruipruimte is via de meterkast. Deze zit in het toilet en heeft ook een ventilatierooster dat in het toilet uitkomt. Daardoor merken we heel goed dat de kruipruimte vochtig is. Het ruikt naar natte aarde en schimmel in de wc. De kruipruimte is volgens mij vrij beperkt qua oppervlakte en loopt van het toilet onder de gang door naar de voordeur. Ongeveer 6 m2. Onder de woonkamer vloer is beton gestort. Laatste dagen hoor ik ook gedrup in de kruipruimte. Dus naast expertise ook vocht, ook kennis om na te gaan of er sprake is van een lekkage of dat dit condens is wat druppelt, of vocht uit muren. We hadden wateroverlast bij hevige regenval 28 juli.

Lekkages en verstoppingen verhelpen

Langskomen van een adviseur aan huis met daarna opstellen van offerte voor: 1) Opsporen lekkage op het pannendak en reparatie daarvan (verzekering) 2) Opsporen oorzaak lekkage in keldermuur (verzekering) 3) Opsporen verdenking verstopt riool (stank in huis) 4) Verwijderen van een object uit de regenpijp op 1 hoog. 5) Aanbrengen van materiaal op dakgoten om verstopping tegen te gaan. 6) Wasbak in de badkamer lekt via afvoer.

Riolering werkzaamheden: stankoverlast, misschien lekkage

Regelmatig komt er een rioollucht vanuit de wc! We hebben een redelijke kruipruimte en verwachten dat de stank wordt veroorzaakt door lekkage in de hoofdafvoer of een van de aansluitingen hierop. Het blijft namelijk altijd vochtig rondom deze hoofdafvoer.

Stank en vliegen in huis. Voor aankoop ...

Stank en vliegen in huis. Voor aankoop van het huis is er door de desbetreffende aannemer een lekkage in het riool verholpen, ongeveer 2 jaar geleden. Aannemer is nu failliet. En eind vorig jaar glasvezel in ons straat gezet. Zou het hier aan kunnen liggen? Stank detectie via rook of camera?

Eengezinswoning, rioolleiding onder het ...

Eengezinswoning, rioolleiding onder het huis mogelijk gescheurd en zorgt soms voor veel stank-rioollucht. Deze stank is er alleen als het geregend heeft en de druk in de gemeentelijke riolering toeneemt. 2 jaar geleden is de gemeentelijke riolering in de straat vernieuwd en sindsdien de klachten. Er is een rookproef gedaan door de gemeente, maar wij waren toen niet thuis en volgens het gemeentelijk rapport zou onder ons huis lekkage zijn in het riool. Om toegang onder het huis te krijgen, moet er eerst een houten luik en een betonnen luik worden verwijderd in de woonkamer. Graag inspectie en reparatie van het riool.