Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Diemen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Diemen heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Diemen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Diemen of directe omgeving.

1105 klanten uit Diemen bevelen een bij Casius in Diemen aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Diemen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: wanden en vloer woning vervangen en afvoeren, vochtschade woning herstellen, herstellen van waterschade in woonkamer (plafond/muur schilderen), woonkamer plafond en wand herstellen, vocht in houten chalet, vochtmeting in huis, waterschade aan plafond herstellen, lekkage in de serre opsporen en verhelpen, lekkage badkamer/zolder verhelpen, kruipruimte met water herstellen, lekkage door stucwerk heen, lekkage in de serre traceren, herstel plafonds, behang betimmering na waterschade, ventilatie kruipruimte, vochtdoorslag binnenmuur verhelpen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Diemen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Diemen:

SPOED WEGENS LEKKAGE - Repareren tegels balkon door stormschade

Wij hebben een betegeld balkon op de 1e verdieping. Afgelopen weekend zijn door de storm een aantal tegels losgewaaid en nu hebben we een lekkage in de slaapkamer op de begane grond direct onder dat balkon. We hebben al een lekdetectie laten uitvoeren, zie foto's in bijlage. Graag zouden wij een specialist hier ter plekke hebben om mee door te spreken wat de opties zijn voor de reparatie, en dan een prijsindicatie te krijgen zodat wij met de verzekering kunnen bellen om de dekking door te spreken alvorens het groene licht te geven voor de reparatie. Idealiter zou de specialist ook de gevolgschade aan de binnenkant (hout- en schilderwerk) kunnen verrichten.

Ventilatieroosters plaatsen in kruipruimte

Kruipruimte is aan een kant geventileerd maar aan kant van later aangebouwde uitbouw niet. Graag maak ik de ruimte aan weerszijde open, zodat er een natuurlijke trek ontstaat.

Stank na lekkage verhelpen

Ik wil dat de kruipruimte onder mijn woning gereinigd wordt. Het betreft ongeveer 50 m2. De woning/kruipruimte is goed bereikbaar.

Schimmel verwijderen

Goeiedag, ik heb schimmels in mijn badkamer van 2 x 3 meter. En ik wil deze verwijderen, hoeveel kost het ongeveer? Ik heb er foto's mee gestuurd.

Ventilatieroosters in de kruipruimte aanbrengen

Ik wil graag een offerte aanvragen namens mijn zoon. In zijn woning is de kruipruimte erg vochtig en er moeten daar aan de voor- en achterzijde ventilatieroosters worden aangebracht. U kunt mij bellen voor een afspraak.

Muffe lucht uit de kruipruimte en meterkast verhelpen

Een muffe lucht die uit de kruipruimte en uit meterkast komt verhelpen. Dit probleem bestaat al lang. Het huis is niet vochtig. In de kruipruimte staat ook geen water. De woning is van de jaren '70 of '80. Ik wil graag dat er een vakman naar de oorzaak gaat zoeken en met mogelijke oplossingen komt.

Schimmel in de badkamer bestrijden

Lezer, Graag wil ik u hulp in het bestrijden van de schimmel in mijn badkamer. Hierover wil ik graag meer informatie. Ik hoop graag van u terug te horen. Alvast bedankt. Gr.

Oorzaak van waterschade achterhalen

Ik heb al enige tijd last van waterschade. De nokvorst en de dakgoot zijn reeds gerepareerd. Nu hebben we echter wederom waterschade aan de muur in de woonkamer. Kunnen jullie een offerte opmaken met betrekking tot het achterhalen waar het water vandaan komt?

Schimmel verwijderen en voorkomen in de slaapkamer en hal

We hebben last van schimmelvorming, alle inspectie rapporten zijn bijgevoegd. Graag heb ik dit verwijderd en opnieuw gewit. Alle afmetingen staan vermeld in de bijlage. Het gaat om een offerte voor de verzekering.

Ventilatiegaten en roosters aanbrengen

De kruipruimte in mijn huis is wat vochtig en is 45 cm hoog, er is te weinig ventilatie in de ruimte. Er moeten extra ventilatiegaten geboord worden. Het is een tussenwoning uit 1974, beton, 50 m2. Er is weinig zicht in de ruimte, hoe en waar dit te maken. Graag een offerte of visuele inspectie. Geen isolatie of chips.

Schimmel na waterschade in een magazijn

Schimmel in magazijn Vero Moda Broerstraat na waterschade van de muren etc halen. Het is onder de winkel dus er komt geen verse lucht binnen waardoor het slecht droogt en alles muf ruikt.

In pandige schimmelplek 30 bij 30 cm in ...

In pandige schimmelplek 30 bij 30 cm in bergruimte particulier Diemen.

De voordoor isoleert niet goed. Het ...

De voordoor isoleert niet goed. Het vocht druipt aan de binnenkant van het glas (deur en glas naast de voordeur). De gang ruikt muf. Het kan ook een slecht ventilatie betreffen omdat ik ook in de zomer last heb van een muffe geur, schimmel op leren schoenen in schoenenkast op de gang en in de meterkast die ook in het gangetje staat.

Werkzaamheden zijn als volgt; - ...

Werkzaamheden zijn als volgt; - vochtbehandeling (excl schimmelvorm.) in meerdere kleine delen v/h zolderplafond in kamer 1 - vochtbehandeling (inc schimmelvorm.) op 1 klein deel vd muur in kamer 1 - restauratie van houtrot van een dakkapel in kamer 2 - verwijderen van luchtkokers (tussen kamer en dak) in kamer 3 - evt aanbrengen v/e koof in de badkamer

Het gaat om een vochtplek op plafond van ...

Het gaat om een vochtplek op plafond van slaapkamer die zich m.i. uitbreid. Wij hebben te maken met een dakterras dus het kan daar mee verband hebben.

Vochtproblemen rondom de kruipruimte: - ...

Vochtproblemen rondom de kruipruimte: - Kruipluik heeft verrottingsverschijnselen (is deels al doorgezakt) - Optrekkend vocht naar vloer en lambrizering (verschilt per weerstype) - Ongedierte