Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor afwatering van buitenmuren:

Afwatering van buitenmuren

We are looking at a one-story holiday home in the Julianadorp - de Zandloper. The outside walls are quite wet and tend to form mold on the insight. We are interested in getting to know different solutions to this problem and would therefore appreciate offers how this problem can be solved. Visits to the building can be arranged (preferrably between the 3rd and 6th of October).
Onze klant uit Den Helder (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor afwatering van buitenmuren uit heel Nederland:

Uitbreken en afvoeren van buitenmuur. ...

Uitbreken en afvoeren van buitenmuur. Aanbouw van 5 meter breed en 2,5 meter diep incl. heien en fundatie. Metselen van buitenmuren met isolatie. Binnenmuren spachtelputzen.Binnen 2 stopcontacten plaatsen en buitenstopcontact plaatsen. In aanbouw spotjes of lichtpunt maken.Verwarming (nu voor het raam)verplaatsen naar 2 kanten van de kamer. regenpijp verleggen en afwatering maken op het platte dak. het uiterlijk van de uitbouw is stuk recht plafond dan in een hoek van 45 graden raamwerk dan recht naar beneden een schuifpui of ramen met openslaande deuren. Ramen van dubbelglas. Buiten een waterkraan plaatsen.

Wij willen tussen ons woonhuis en de ...

Wij willen tussen ons woonhuis en de garage een nieuwe centrale entreehal laten bouwen. Deze hal van ca 15 m2 moet op de fundering van het huis en de garage komen te rusten. De huidige buitenmuren van de garage en het woonhuis (wat dus binnenmuren van de nieuwe hal worden) moeten worden gladgestuct en de muur van de garage voorzien van een raampartij. Het dak van de nieuwe hal moet worden voorzien van een langwerpig glazen daklicht, driehoekig van vorm. De hal moet worden voorzien van afwatering op de afwatering van de garage. In de hal moet een betonnen vloer worden gestort en moet verwarming en licht worden aangelegd. De voorzijde moet worden voorzien van voordeur en raampartij. Het geheel moet worden afgewerkt en geschilderd

Een serre-achtige aanbouw/schuurtje/kas ...

Een serre-achtige aanbouw/schuurtje/kas in bestaande 90 graden hoek van buitenmuren met aan de rechterzijde gekoppeld een veranda. Diepte aanbouw 2 mtr. Breedte aanbouw in overleg (denken aan ca. 3 mtr., totale gewenste breedte inclusief veranda ca. 5.75 mtr. Diepte veranda 1 tot 1,5 mtr. Aanbouw 5-hoekig, dak aanbouw "torentjesmodel", dak veranda ivm afwatering licht aflopend gewenst. Bedoeling is de aanbouw te gebruiken als opslag voor tuinspullen/gereedschap maar tevens als winteropslag voor kuipplanten. De veranda is bedoeld als opslag voor hoge ladder en fietsen. De buitenmuren zijn ca. 4 mtr. hoog.

Wij wensen een uitbreiding van onze ...

Wij wensen een uitbreiding van onze woning door middel van het plaatsen van een extra kamer op onze garage. Het betreft een kamer met een plat dak geplaatst tussen de buitenmuren van ons eigen huis en dat van de buren. Het was tijdens de bouw van onze woning een extra optie/meerwerk dat wij toen niet hebben laten uitvoeren. De binnenmuren dienen te worden opgetrokken van gipsblokken en de buitenwanden worden van Trespaplaten voorzien. (Precies zoals andere woningen in onze straat al hebben) Uiteraard met het benodigde isolatiemateriaal, afwatering, HR-glas aan voor- en achterzijde. de benodigde electriciteitsvoorzieningen en verwarming. Verder dient er een deuropening te worden gemaakt door onze bestaande buitenmuur om de bestaande bouw te verbinden met de extra op de garage gebouwde kamer