Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Den Helder te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Den Helder heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Den Helder u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Den Helder of directe omgeving.


Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Den Helder bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: vloerbalken vervangen en zwambestrijding, kelderrenovatie, ventilatiegaten kruipruimte tbv roosters tuingevel boren, schoonmaken/reinigen van de kruipruimte, verwijderen van de schimmel en vervangen van de rioolbuis, schimmel op beton, vocht in de gevel oplossen en mogelijk isoleren, kelder renoveren/ waterdicht maken, waterschade rapport maken voor de verzekering, waterschade door wasmachine, laminaat vervangen, offerte waterschade laminaat, vochtplekken herstellen, lekkage, optrekkend vocht vanuit de kelder verhelpen, schimmel laten verwijderen + Schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Den Helder staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Den Helder:

Afwatering van buitenmuren

We are looking at a one-story holiday home in the Julianadorp - de Zandloper. The outside walls are quite wet and tend to form mold on the insight. We are interested in getting to know different solutions to this problem and would therefore appreciate offers how this problem can be solved. Visits to the building can be arranged (preferrably between the 3rd and 6th of October).

Lekkage verhelpen aan de schoorsteen

Ik heb lekkage aan de schoorsteen. Na het plaatsen van een dubbelwandig rookkanaal inclusief flexibel binnen kanaal is er een lekkage ontstaan bij de schoorsteen (op zolder). Water komt aan de binnenzijde van de verdieping naar binnen.

Ventilatiegaten in de zijmuur maken

Het is nodig dat wij ventilatiegaten in de muren van ons huis laten zetten om de kruipruimtes te ventileren en om een slakkenplaag uit te roeien die vanuit de kruipruimtes komen. De kruipruimte is ongeveer 120 m2 groot en niet bereikbaar via een luik. Het betreft een hoekwoning.

Vochtproblematiek in de kruipruimte aanpakken

Ik heb een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1980 en krijg op 18 juli daarvan de sleutel. Er is een bouwtechnische keuring verricht voorafgaande aan de aankoop. Daarbij is gebleken dat er in de kruipruimte onder de woning een vochtprobleem is. De bovenlaag van het zand in de kruipruimte bevat schimmels. Er is de aanbeveling gedaan, dat die toplaag verwijderd moet worden en een nieuwe zandlaag moet worden geplaatst. Daarmee zou dan het probleem verholpen zijn. De kruipruimte meet 8,5 x 5,5 meter en is ongeveer 50 cm diep. Ik wil bedrijven graag uitnodigen om de situatie hier te beoordelen en mij te adviseren over de beste aanpak. Ook wil ik laten bekijken of de ventilatie in de kruipruimte moet worden verbeterd. Verder heb ik ook interesse in het eventueel isoleren van de kruipruimte.

Behandelen van optrekkend vocht in een buitenmuur

Wij wonen in een hoekwoning, waar wij aan de binnenzijde van de zijgevel last hebben van optrekkend vocht. Er zijn aan de onderzijde van de binnenmuren een aantal vochtplekken zichtbaar. Wij willen dit graag laten behandelen en daarom willen we bedrijven uitnodigen om dit hier te komen bekijken. We krijgen graag uw advies voor de beste aanpak en een offerte.

Stank overlast opsporen en verhelpen

We hebben al lang stank overlast vanuit de meterkast in de hal. Bij droog weer minder of niet, bij nat weer lijkt het meer. Het speelt al meer dan twee jaar en wordt steeds erger in de loop van de maanden. Mogelijk heeft het verband met de vloerverwarming die drie jaar geleden is aangelegd. In de meterkast zelf zit het niet. Er is ook niets anders geplaatst dan water- en elektrameter en telefoon. Wij willen graag de oorzaak weten en de situatie oplossen.

Vochtproblemen verhelpen

Vochtproblemen verhelpen. Ik heb een vocht probleem op de muur in de slaapkamer, er zit schimmel op de muur. Ook heb ik in de gang een vochtprobleem. De houten vloer komt omhoog. Graag inspectie en oplossing.

de badkamer moet worden opgeknapt muren ...

de badkamer moet worden opgeknapt muren vervangen en op nieuw worden betegeld.

Naar aanleiding van lekkage in mij ...

Naar aanleiding van lekkage in mij keuken, is mijn houten vloer gaan bollen. Zelf heb ik geen idee wat de oorzaak is. Vandaar dat ik een loodgieter moet inschakelen, zodat mijn verzekeringsmaatschappij een duidelijker beeld heeft.

Door lekkage van een CV-buis is ...

Door lekkage van een CV-buis is vochtophoping/verdamping ontstaan die in de loop der tijd aanslag /vochtplekken in de natte ruimte (badkamer) heeft veroorzaakt. Deze zullen eerst moeten worden verwijderd en daarna moet dit geverfd worden zodat het er weer netjes uit ziet.

Vochtbehandeling in muren.

Vochtbehandeling in muren.