Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor oorzaak lekkage badkamer achterhalen en oplossen:

Oorzaak lekkage badkamer achterhalen en oplossen

In de gang op de benedenverdieping is tijdens een bouwkeuring een lekkage aangetroffen in het plafond. Het zou kunnen dat de lekkage van de badkamer komt (want slecht gekit en tegels op hout) maar de oorzaak moet nog vastgesteld worden. Graag ontvang ik een offerte voor het achterhalen van de oorzaak en het oplossen van de lekkage.
Onze klant uit Bussum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor oorzaak lekkage badkamer achterhalen en oplossen uit heel Nederland:

Tussenwoning met op verschillende woonlagen lekkages

Bij een tussenwoning hebben we drie daklekkages; 1. Het afschot van een inpandig balkon aan de voorzijde is niet goed. Het water loopt naar het huis ipv naar de aanwezige afvoer aan de voorgevel. De bitumen onderlaag ligt ook gedeeltelijk los. Er is onder de balkondeur voldoende hoogte om hier afschot met plaatmateriaal en nieuwe bitumenlaag te creeren. 2. Ook lekkage bij een met buren gedeelde hemelwaterafvoer op het dak (2e verdieping) achterzijde. 3. Op de begane grond heeft het platte dak van een uitbouw (zijde met andere buren) op de hoek ook lekkage (losse lood-slab vermoedelijk de oorzaak).

Lekkage serre verhelpen

Ik heb een lekkage in mijn serre tpv boven aansluiting. Het lekt maar een klein beetje, ik kan de oorzaak hiervan niet herleiden maar zou dit graag verholpen willen hebben. De serre is 8 m2.

Lekkage aan dakkapel repareren

Er zit een gat/ scheur bij de afwatering van mijn dakkapel naar de met verholen goten toe. Dat veroorzaakt doorsijpelend water/ waterlekkage in de ruimte eronder. Dus die wil ik graag gedicht hebben. Mogelijk dat er ook een andere oorzaak kan zijn, ik zou graag iemand er goed naar laten kijken wat nou het probleem is. Afwerking aan de binnenzijde hoeft niet gedaan te worden.

Lekkage serre opsporen en verhelpen

Dak van serre bestaat uit 5 ramen van dubbel glas. 1 raam is niet meer dicht. Of dat de oorzaak is van de lekkage weet ik niet. Misschien moet alles opnieuw gekit worden?

2 lekkage reparaties plat dak

ik heb 2 lekkages in de douche en slaapkamer. er zijn gaten door plafon geboord in platdak. door iemand van klokgroep die dachten dat heb verholpen zou zijn,dus niet. in douche 5 gaten en slaapkamer 3. op het dak kun je komen via een ladder. opdracht is het lek op beide plaatsen oorzaak zoekn en repareren zowel buiten op dak als binnen. het een woning uit 2010.

Lekkage dak

Ik heb lekkage in de muur en het plafond (vermoedelijk dezelfde oorzaak). Graag laat ik iemand kijken en het direct oplossen.

Nieuw dak of dakpannen vervangen

Nav lekkage een nieuw dak (68 m2) of vervangen van pannen als wegnemen oorzaak lekkage.

Inspectie om oorzaak lekkage te achterhalen

In de woonkamer hebben we een vochtplek op het plafond. Boven de woonkamer bevindt zich een balkon waar de lekkage waarschijnlijk vandaan komt. Graag willen wij laten uitzoeken wat het probleem veroorzaakt.

Lekkage balkon en buitenmuur opsporen en verhelpen

In oktober hebben we een lekkage gehad aan de achterzijde van de woning. Op de uitbouw is een balkon gerealiseerd en door de grote hoeveelheid regen kon de waterafvoer het vermoedelijk niet aan. Het water is toen de muur ingetrokken, dit zowel boven als beneden het geval. Er zijn vochtplekken te zien aan de zijde van het plafond, maar ook in de bijkeuken in de muur. Boven is de onderzijde nat en vochtig (geweest) en dient opgelost te worden. Ook dient er gekeken te worden wat de oorzaak kan zijn en dit te verhelpen.

Oorzaak lekkage opsporen

Door dat er bij een kleine kamer soms water uit de wasmachine komt is het doorgekomen in de kamer ernaast op de grond aan de muurwand. Waardoor er vlekken zijn ontstaan in laminaat en er als de kamer ramen dicht zijn er vieze geur van schimmel is. Ik wil graag weten wat de mogelijkheden zijn.

Partners

Partners van Casius