Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor keuken schimmelvrij maken:

Keuken schimmelvrij maken

Door een lekkage is er schimmel in de keuken getrokken. Die schimmel moet verwijderd worden.
Onze klant uit Beverwijk (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keuken schimmelvrij maken uit heel Nederland:

Badkamer professioneel laten reinigen

Doordat wij niet goed kunnen ventileren in onze badkamer, is er helaas schimmelvorming ontstaan in de voegen. Ik wil hier heel graag vanaf, maar de huis-tuin-en keuken-middeltjes helpen me onvoldoende. Daarom zou ik onze badkamer graag professioneel schimmelvrij laten maken. De afmetingen zijn 2,90 x 2,00 meter en de badkamer is volledig betegeld met tegels van 32 x 24 cm. Er zit een bad-douchecombinatie, badmeubel en toilet in onze badkamer.

Keukenkastjes verwijderen en schimmel verwijderen

Er is in 2 maanden tijd schimmel ontstaan door lekkage in de nieuw aangelegde keuken. De lekkage is verholpen maar de muur dient schimmelvrij gemaakt te worden. Er zijn al 2 kastjes verwijderd, echter dienen er nog 2 kastjes weggehaald te worden.

Ik heb een beschimmelde badkamer in een ...

Ik heb een beschimmelde badkamer in een jaren '50 appartement. Het is een zeer kleine oppervlakte (ongeveer 1,5 bij 2 m). Ik wil graag de granieten vloer behouden, maar de badkamer moet voor eens en altijd schimmelvrij worden. Er zit ook een gat in de muur naar de keuken (daar is het keukenkastje kapot). Ik wil graag een betegelde badkamer met een nieuwe douche en wastafel.