Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor kruipruimte drogen:

Kruipruimte drogen

Er stonden onlangs grote waterplassen in mijn kruipruimte. Daardoor is het kruipluik inmiddels wat verrot. Ik denk dat er niet alleen grondwater in stond, maar dat er ook een leiding of kraan heeft gelekt. Er zit wel piepschuim op het plafond van de kruipruimte. Ik zoek een bedrijf dat mijn kruipruimte droog kan blazen.
Onze klant uit Beverwijk (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kruipruimte drogen uit heel Nederland:

Kruipruimte controleren en drogen

In verband met een paar schimmelplekken in de woonkamer is er het drogen van de kruipruimte en een inspectie gewenst. Eventueel gevonden euvel moet ook worden verholpen.

Kruipruimte drogen

Het betreft een offerte aanvraag om de stank overlast en vocht in de kruipruimte van onze woning te laten verhelpen. De kruipruimte bestaat uit 2 delen en is toegankelijk via een kruipluik. De ruimte is ongeveer 36 m2 groot en 50 centimeter diep.

Lekkage repareren en vochtschade herstellen

Schade: lekkage standleiding in afvoerkoker ter hoogte van doorgang vloer naar kruipruimte. Schimmel -en vochtschade aan muren en trappen. Werkzaamheden vervolgschade: in bergkast onder trap muur naar afvoerkoker gedeeltelijk wegbreken en deel standleiding verwijderen en vervangen. Weggebroken muur herstellen. Muren, trap en kruipruimte geforceerd drogen. Stuken, schuren en verven van muren en traptreden/borden. Ongeveer volgende oppervlakten: a) kastruimte onder trap stuken , schuren en witten ongeveer 4 m2, b) muren in woonkamer 2,5+5 m2 , muren in gang 2,5+5 m2, muur trap-opgang 6 m2 allen daar waar nodig volledig stuken, schuren en verven met muurverf. c) traptreden en 2 meter trapboorden schuren en grondverven.

Ventilatie kruipruimte weer in orde maken

Ventilatie kruipruimte weer in orde maken. De spleten aan de voorkant zijn nu dicht vanwege spouwmuur isolatie. En aan de achterkant zijn de spleten afgedekt vanwege vlonders en balken. Ik wil nu aan de voorkant 3 gaten geboord hebben met pijpen en afdekkapjes en aan de achterkant 2 gaten. Dan moet mijn kruipruimte weer ventileren en de schelpen die er in liggen gaan drogen, want die blijven nu nat.

Bouwvloer verwijderen en stucwerk strippen

ivm huiszwam verwijdering uit de kruipruimte moet mijn houten ondervloer verwijderd worden inclusief isolatie. De balken kunnen blijven zitten. Het merendeel is boven de kruipruimte. Een klein deel niet. Het gaat om ca 60 m2. Ook moet de kruipruimte schoongemaakt worden zodat daar ISO chips gestort kunnen worden. Daarnaast moet van ca 20 m muur het stucwerk gestript worden tot 1 tot 1,5 meter hoogte vanaf de grond om de muur te kunnen laten drogen. Offerte graag inclusief afvoer van het puin. Het is een spoed klus en moet voor 6 september klaar zijn.

- aanleggen electra naar aangrenzende ...

- aanleggen electra naar aangrenzende garage (voorkeur door kruipruimte, deels buitenlangs); (in garage verlichting aanleggen (aansluitpunt), buitenverlichting, lichtschakelaars, stopcontacten op aparte groep/zekering). - vernieuwen groep (4 zekeringen) met groep met aardlek; - verhogen ampere van een groep ev. splitsen van groep om drogen en wassen tegelijk mogelijk te maken (op zolder gesitueerd); - optioneel: aanleggen van hoogwaardige hifi bekabeling (ev. door mijzelf aangeschaft) en aparte groep van stoppenkast naar woonkamer via kruipruimte. - voor het verrichten van de werkzaamheden kan het noodzakelijk zijn een of enkele stoppen te splitsen (jaren 70 woning).

Door een lekkage van een wasmaschine is ...

Door een lekkage van een wasmaschine is de vloer onder water komen te staan, dit heeft een week z'n gang kunnen gaan door afwezigheid van bewoner, laminaatvloer moest deels verwijdert worden om vocht tussen laminaat vloer en houten vloer te verwijderen en te laten drogen. Houten ondervloer en houten balken daaronder (in kruipruimte) waren erg nat, houten balken zijn licht krom getrokken, tevens heeft keukenblok ook natte voeten gekregen. Het betreft verzekeringswerk. Heb z.s.m. een taxatie / offerte nodig om deze zodoende in te dienen bij verzekeringsmaatschappij, welke dan groen licht geeft om de boel te herstellen. Er zit eventueel nog meer werk aan te komen van iets andere aard en uiteraard voor mijn rekening, nieuwe voordeur en opknapbeurt voor Erker.