Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Badhoevedorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Badhoevedorp heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Badhoevedorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Badhoevedorp of directe omgeving.

350 klanten uit Badhoevedorp bevelen een bij Casius in Badhoevedorp aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Badhoevedorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: vloerbalken vervangen, ventilatieroosters plaatsen in kruipruimte, vloer en wand herstellen na lekkage, constatering wateroverlast/schade, daklekkage repareren, waterschade herstellen van badkamer, plafond badkamer herstellen na lekkage, oorzaak lekkage badkamer achterhalen en oplossen, vocht en houtrot schade herstellen, vloerbalken en houten vloer inspecteren en mogelijk herstellen, vochtprobleem oplossen in de muur, optrekkend vocht, vervangen plafond en kozijnen na waterschade, lekkage aan aluminium serre verhelpen, waterschade onderburen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Badhoevedorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Badhoevedorp:

Kelder waterdicht maken

In onze kelder hebben we regelmatig last van grondwater/optrekkend vocht. Dit willen we oplossen. De kelder is ongeveer 1,5 meter hoog en 5 bij 2 meter.

Lekkage bij het balkon verhelpen

Lekkage van balkon treedt alleen op wanneer de regen flink op de gevel van het huis staat. Wij hebben al diverse ''specialisten'' geprobeerd: voegen en impregneren van de muur van het balkon, nieuwe deklaag van balkon. Onder het muurtje van het balkon lekt het de woonkamer in via het houten kozijn. Gewenst: goed advies, een vrijblijvende offerte en een garantie dat jullie de lekkage kunnen verhelpen. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 4 m2.

Kruipruimte Inspectie met videoscoop

Ik ontvang graag een offerte voor een korte kruipruimte inspectie d.m.v. videoscoop: - Datum: 5-1-2017 - Locatie: Badhoevedorp - Tijdstip: 10:30 - Afgesloten kruipruimte in jaren 60 woning - Locatie: Woonkamer (houten vloer) - Doel: vochtigheid vaststellen en mogelijkheid tot isolatie (schelpen) bepalen - Videoscoop Er komt ook iemand voor een bouwkundige keuring van de fundering.

Waterschade herstellen

Ik wil een plek in het plafond en de wand laten herstellen (schilderwerk) en daarnaast wil ik ook twee gordijnrails vernieuwd hebben. Het plafond is ongeveer 30 bij 30 meter.

Vochtprobleem verhelpen in dijkwoning

Mijn woning is gebouwd op de dijk van de ringvaart van de Haarlemmermeer. De keuken bevindt zicht op niveau -1 en is nooit droog te krijgen. Hierdoor ruikt het altijd wat muffig en langzaamaan kruipt het vocht omhoog onder het stucwerk. Graag zou ik offertes willen om dit probleem aan te pakken en voor goed op te lossen.

Voorgevel onder maaiveld voorzien van waterkerende laag

Wij wonen in een twee-onder-een-kapwoning uit bouwjaar 1927. Er is onlangs een onderzoek gedaan naar vochtproblematiek bij ons en onze buren. Onze kelder is droog, maar bij hevige regenval staat er water in de kelder van de buren. Er komt kennelijk vocht onder of door de voorgevel. Wij zien dat de funderingsmuur aan de binnenzijde nat is.We hebben het advies gekregen om onze voorgevel van binnenuit onder het maaiveld te laten voorzien van een waterkerende laag. Het gaat om het deel van de funderingsmuur onder de voordeur en onder de erker. In de kruipruimte onder de voordeur kan men staan. De ruimte is ook via de kelder goed toegankelijk. Via de kelder is de funderingsmuur onder de erker toegankelijk. Wij nodigen bedrijven graag uit om de situatie hier te beoordelen en een plan van aanpak met ons te bespreken. Wij ontvangen graag een offerte voor de werkzaamheden.

Mijn doucheruimte in mijn appartement op ...

Mijn doucheruimte in mijn appartement op de 1e etage schijnt te lekken, water te zweten naar mijn benedenbuurman op de begane grond. Volgens experts moet mijn tegelwerk opnieuw gevoegd worden en de naden opnieuw gekit worden. E.e.a. heeft wel enige haast daar de schade beneden steeds groter wordt.