Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor vloerbalken vervangen en zwambestrijding:

Vloerbalken vervangen en zwambestrijding

Uit de bouwkundig keuring is gebleken dat de begane grond (balkenlaag en vloer constructie) te vervangen. Het gaat om een beneden woning van 40 m2 met een kruipruimte. Er zijn 6 slechte balken en er is aantasting van de constructievloer. Het gaat om de gehele balkenlaag nazien op bruinrot (holle koppen), specialistisch onderzoek ten behoeve van de houtwormen en de aansluiting van de standleiding op het riool en het riool zelf vervangen.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerbalken vervangen en zwambestrijding uit heel Nederland:

Rotte vloerbalken vervangen en verplaatsen toilet

Bij de bouwkundige keuring van een woning van 1890 die ik ga kopen in Den Haag is in de kruipruimte vastgesteld dat enkele vloerbalken rottige koppen hebben. Graag zou ik nu reeds offertes ontvangen voor de vervanging van vloerbalken en het leggen van een nieuwe (droge) vloer om een inschatting te maken alvorens ik daadwerkelijk deze opdracht laat uitvoeren. Zie oppervlaktes in de plattegrond. Graag inclusief kosten balken en ondervloer (liefst met isolatie), inclusief leggen oplegvloer, exclusief kosten oplegvloer (deze zal ik zelf aanleveren). Hiernaast zou ik graag (als aparte kostenpost meenemen) de toilet die nu direct verbonden is met de woonkamer (vroeger gang) zit verplaatsen naar de hal, 3m verderop naast de trap (zie plattegrond). Riool verleggen, muren plaatsen, zelfde toiletpot gebruiken, en nieuwe deur in andere zijde muur direct naast de voordoor om de woonkamer te betreden. Dit is in andere huizen in de straat reeds gedaan.

Vloerbalken vervangen

Vanuit een bouwtechnische keuring van onze nieuwe onderburen blijkt dat er mogelijk sprake is van schimmel/boktor van vloerbalken. En als dit zo is dan zullen deze vervangen moeten worden voordat zij erin trekken. Aangezien dit een VvE kwestie is willen we meerdere offertes aanvragen.

Rotte vloerbalken vervangen

We hebben een woning op het oog waar we deze week graag een bod op doen. 1 van de vloerbalken is duidelijk doorgerot. We zouden graag een offerte opvragen voor het vervangen van de vloerbalken en het plaatsen an een betonnen vloer inclusief vloerverwarming. De woning is uit 1910.

Vloer renovatie en isolatie

In onze jaren 30 woning willen wij: - vloerbalken deels renoveren (houtrot) - ventilatie onder de vloer aanbrengen - bodem isolatie met isopearls - één extra kruipluik maken - convectorput vervangen door radiatoren - nieuwe vloer leggen (parket/hout) Oppervlakte is 35 m2

Houten vloerbalken met houtrot vervangen

Jaren 30 beneden woning. Twee opleg punten van vloerbalken en tussenliggende vloerdelen bevatten houtrot mogelijk vanwege vroegere douche lekkage. Deze graag vervangen vanuit kruipruimte.

Broodjesvloer laten leggen en afwerken

Onze woonkamer heeft rotte vloerbalken. Wij willen deze ondervloer laten vervangen door een lichtgewicht broodjesvloer/renovatievloer. Het moet tot zover zijn afgewerkt dat er vloerverwarming met zandcement op kan worden gelegd. Oppervlakte = 34 m2. De woonkamer moet op hoogte aansluiten bij de keuken en de gang (vloerverwarming, zandcement en pvc vloer willen wij namelijk over de gehele begane grond laten doorlopen). Verwijderen van oud materiaal optioneel.

Rotte vloerbalken vervangen

Wij hebben een nieuwe woning gekocht. Bij de bouwkundige keuring is vastgesteld dat een aantal (bouwkundige gaf aan "vermoedelijk 3" ) vloerbalken aan de voorkant van de woning verrot zijn (de vloer veert enorm). Wij willen de vloer (de kruipruimte is niet al te diep, maar wel goed toegankelijk) laten inspecteren en de balken die vervangen moeten worden laten vervangen (of repareren). Indien deze aanwezig zijn en bestrijding nodig is willen wij ook schimmels in de kruipruimte laten bestrijden. Het betreft een woning van ongeveer 1920, de begane grond is ongeveer 65 m^2 in twee repen met een steunmuur er tussen: een reep van 2 bij 11 en een reep van 4 bij 11 meter.

Vloerbalken vervangen op de begane grond

Op 20 april heb ik een bouwtechnische keuring uit laten voeren i.v.m. de verkoop van mijn huis. De vloer van mijn slaapkamer op de begane grond is wat verzakt. Uit dit onderzoek blijkt dat de drie houten balken bij de oplegging rot zijn. Ook het vloerbeschot is aangetast. Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen en vervangen van de 3 balken en het beschot. De ruimte is circa 2.90x 2.45. Herstel kan vanaf de bovenkant uitgevoerd worden, want de vloer mag er in zijn geheel uit. Ook hoor ik graag op welke termijn deze klus uitgevoerd kan worden en wat de lengte van deze klus is. Ik wil graag dat deze klus zo spoedig mogelijk uitgevoerd wordt.

3 Houten vloerbalken vervangen (van bovenaf)

Er zijn 3 rotte balken geconstateerd in mijn woning. Deze wil ik graag laten vervangen door nieuwe houten balken. Het mag van bovenaf eruit gehaald worden, dus de huidige vloer mag eruit gehaald worden en afgevoerd

Houten vloerbalken repareren/vervangen

Bestaande woning uit 1960 met houten balkenvloer begane grond woonkamer waarvan 2 balken (deels) vervangen moeten vanwege teveel vocht in kruipruimte. Gister is iemand langs geweest, deze persoon zei dat ze wellicht alleen gedroogd hoeven te worden, maar dit is niet zeker. Graag zouden wij toch een prijsindicatie willen hebben voor als het vervangen moet worden. De woonkamer is 7 m lang van de voordeur naar de achterdeur en 6 m breed, hoeveel balken eronder zitten is lastig te zeggen, omdat ik de sleutel nog niet heb. Ik heb wel tekeningen, die ik kan doormailen. Eind mei/ begin juni wil ik beginnen.