Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor balkonrenovatie:

Balkonrenovatie

Wij hebben te maken met een verroeste (gecorrodeerde) stalen drager om ons balkon. Hierdoor loop er water in de spleet die is ontstaan en als gevolg daarvan loopt er - bij veel regen - water in de muur, waardoor er bij onze onderburen vochtplekken tegen de muur zijn ontstaan. Graag zouden wij de stalen drager daarom laten repareren / renoveren. Kunt u ons hierbij helpen?
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor balkonrenovatie uit heel Nederland:

Balkonrenovatie

Ons balkon is hoognodig toe aan renovatie en een opknapbeurt. Daarnaast hebben onze bovenburen aangegeven ook graag hun balkon te willen laten inspecteren. Is het mogelijk om op korte termijn een afspraak met u te maken? Alvast hartelijk dank!

Balkonrenovatie van 6 balkons

De klus betreft het renoveren van 6 balkons en mogelijk de steunbalk. Allen zijn in slechte staat. Hoe eerder, hoe beter is hier dus ook van toepassing. Elk balkon is ongeveer 1 x 4 meter.

Balkonrenovatie; vier balkons opknappen

Het betreft een VvE waarvan 4 appartementen waar problemen zijn met de balkons. De stalen balken zijn op diverse plekken weggerot. De balkons zitten middels een H profiel in de gevels. Balkon zelf is van beton, dit is nog in goede staat. Elk balkon is ongeveer 1,20 x 2,50 meter. Ik heb filmpjes en foto's van de balkons maar denk op locatie kijken beter is.

Balkon renovatie

Ik ben op zoek naar iemand voor een balkonrenovatie. Het is een uithangend balkon van 1 bij 4 m en ik wil de boven, onder en zijwanden renoveren (bewapening). Ik ontvang graag een offerte.

Balkonrenovatie of reparatie

Wij hebben een huis uit 1928 waarbij aan de achterzijde een balkon (eerste verdieping) is. Hier komt het beton aan de onderzijde los, ijzerwerk zichtbaar en verroest, op bovenzijde liggen tegeltjes en deze liggen los, voegen zijn weg. Wij willen dit graag goed en netjes gerenoveerd in de stijl passend bij het huis, liefst zo snel mogelijk

Balkonrenovatie balkon renoveren

Graag zou ik een balkon op 3 hoog willen vervangen. Dus vervangen hek, vervangen vloer, vervangen houten balken en plafond vervangen. Het balkon is ongeveer 4 meter lang en 80 cm breed. Er is geen vergunning nodig

Balkonrenovatie

We hebben houtrot aan de balken van mijn balkon en dat van de buren, graag willen wij dit laten herstellen. Balkons van 3 á 4 m2.

Balkonrenovatie

Gaat om het vervangen van de toplaag van 2 balkons aan een woning. Afmetingen 1,40 x 4,60 en 5 x 2 meter. Balkon wordt leeggehaald door de bewoner voor zover mogelijk (weghalen tegels en kiezels).

Balkonrenovatie betonnen vloer

Graag zou ik een offerte willen hebben voor balkonrenovatie aan de balkons. Dit bevat twee balkons op de eerste en tweede verdieping gelegen. Deze balkons zijn gemaakt van een betonnen plaat welke wordt ondersteund door een ijzeren kantbalk. De balkons van de buren zijn aan deze balkons vast gebouwd, waar in het midden een dwarsbalk de scheiding van de balkons is. De buren geven aan eventueel ook mee te willen doen, maar of de balkons dermate aan elkaar hangen is niet duidelijk.

Balkonrenovatie

Het gaat om de reparatie van de scheuren onderkant van balkons op de 1e en 2e etage. Ook het aanbrengen van nieuwe balkonvloer is nodig. De balkons zijn ongeveer 1 bij 5 meter.