Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor reparatie van plafond na waterschade:

Reparatie van plafond na waterschade

Door een lekkage aan het dak van mijn appartement in Amsterdam is waterschade ontstaan aan een deel van mijn plafond. Die schade wil ik graag laten herstellen.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor reparatie van plafond na waterschade uit heel Nederland:

Het betreft reparatie nieuwbouw woning

Woning is 3 weken gelden gestuckt echter zijn er al schuren ontstaan op het plafond. Deze zou hersteld worden door onze stucker echter is dit niet goed uitgevoerd. Het gaat om ongeveer 60m2 aan plafond, deze wil ik natuurlijk glad afgewerkt zien en hersteld.

Plafond repareren of vervangen na lekkage

Ik heb lekkage gehad in mijn slaapkamer. Het plafond moet gerepareerd worden, zie bijgevoegde foto’s. Er is een scheur bijgekomen en het plafond ook iets is uitgezakt. Volgens mij is het op riet gestucte plafond. Graag advies of een volledig nieuw plafond nodig is of dat het ook gerepareerd kan worden. De kamer is ongeveer 8 m3 (2 x 4 m). Graag zou ik een offerte ontvangen voor de reparatie.

Controleren verlichting huiskamer

2 plafondlampen aan het plafond lijken het niet meer te doen. (verkeerd aangesloten?) De lichtknop lijkt het ook niet meer te doen. Controle hiervan is nodig en reparatie/goed aansluiten van de 2 plafondlampen. Zelf sluit ik ook weleens een lamp aan, maar nu twijfel ik.

Spack spuiten wanden huiskamer

Spackspuiten van wanden van huiskamer in 2 kleuren. (35 M2 wit en 25 M2 kleur totaal 60 M2). Reparatie scheuren en afvlakken \bobbel\ (20 cm breed, 2,5 m hoog, 2-3 mm diep). Plafond hoeft niet gedaan te worden. De vloer is 60 M2. Ik heb foto van de kamer rondom de kamer. Als die nodig zijn, laat het dan even weten. Ook 60m2 aan vloeren afplakken.

Herstel / reparatie plafond na lekkage bovenburen

Enige tijd geleden is er een flinke lekkage geweest door een breuk in de watertoevoer van het bovengelegen appartement. De lekkage is zichtbaar in de open keuken en aangrenzende woonkamer. Boven de gestucte gipsplaten is glaswol aangebracht ter isolatie. Bekeken moet worden of de gipsplaten en glaswol moet worden vervangen. Daarna moet het gehele plafond (35 a 45 m2) en een zijmuur (15 a 20 m2) opnieuw geschilderd worden. Ook bij de benedenburen is enige lekkage zichtbaar, mogelijk is in dit appartement opnieuw schilderen voldoende. Om de oorzaak van de lekkage te achterhalen en de waterleiding te repareren zijn de gipsplaten in het trappenhuis open gebroken. Deze moeten netjes hersteld worden en daarna geschilderd. Alles is gedekt door de verzekering. We gaan er van uit dat voor een offerte kan worden uitgebracht er eerst een opname moet plaatsvinden. Afhankelijk van de totale kosten zal de verzekeraar besluiten of een schade expert wordt ingeschakeld, waarna (bij akkoord door de verzekeraar) de opdracht kan worden bevestigd.

Wanden en plafond stucen

Het is de bedoeling dat de wanden en plafonds glad worden gestuct. Daarnaast moet het plafond vervolgens worden afgespoten met latex. Tevens kleine reparatie plafond en langs muur naar de keuken toe (stuk muur en deur weggehaald). Het gaat om 40 m2 aan wanden en 40 m2 aan plafonds.

Douche reparatie en herstel

Ivm lekkage moet bij mij het volgende in de badkamer gebeuren. Sifon plaatsen en afvoer douche vervangen in plastic. Reparatie en herstel douchebak waarbij twee rijen tegels zijn weg gehakt om lekkage vast te stellen. Het gaat om 2 m2 wandtegel en 3 m2 vloertegels repareren. Plus nieuwe douchebak verhoogd plaatsen ,omdat oude douchebak is verwijderd. Graag hiervoor offerte voor reparatie en herstel douche. Verder moet er 4 m2 plafond gestuct worden en 8 m2 wand gestuct worden omdat water langs de muren naar beneden is gaan lopen. Graag hiervoor een verblijvende offerte.

Binnenwerk +reparatie buitenwerk

Ik heb wat schilderklussen in en aan huis * ca 250-300 m2 spuitwerk (plafonds/wanden/radiatoren) *speciale behandeling plafond 1e verdieping (houtwerk ged) Er zitten nu houten schotten die 'weggewerkt' moeten worden (denk gestuct) *deuren - 16 stuks *kozijnen en deurposten *trap buitenwerk: *bij-werkzaamheden beperkt garage/schuur: *een paar deuren/kozijnen/deurposten.

Kamer renoveren

Ik wil graag mijn kamer van ca 5 x 3 m laten renoveren ; voorzetwanden ed., plafond reparatie, stuc-werk etc. ; behoefte aan een goede timmerman, stukadoor, die in de buurt woont. Het betreft een jaren '20 woning.

Het plafond repareren

Er moet een offerte komen voor reparatie plafond van de slaapkamer. Van uit de zolder is er iemand door heen gegaan. In het plafond zit een groot gat, daar onder zit riet. Er zitten ook scheuren in het plafond van de overloop.