Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor reparatie van plafond na waterschade:

Reparatie van plafond na waterschade

Door een lekkage aan het dak van mijn appartement in Amsterdam is waterschade ontstaan aan een deel van mijn plafond. Die schade wil ik graag laten herstellen.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor reparatie van plafond na waterschade uit heel Nederland:

Betonrot reparatie plafonds

Wij zijn benieuwd naar de kosten voor het herstellen van betonrot in het plafond van een schuur (12m2) en garage (16m2). Het beton is dusdanig aangetast/kruimelig dat het hele plafond vernieuwd lijkt te moeten worden. Het pand is nog niet aangekocht, maar wel onder bod. De situatie kan op locatie bekeken worden. Graag ontvangen we een indicatie, voordat we de koop rond kunnen maken. Daarna willen we het werk graag uit laten voeren.

Reparatie van plafond na waterschade

Ik heb een offerte nodig voor de gevolgschade van lekkage van de bovenburen aan mijn plafond en muur waar een scheur in zit. Het gaat om 75 m2. Mocht de plafond niet herstelbaar zijn met korrelstructuur. mocht de plafond wel herstelbaar zijn met korrelstructuur gaat het om de hal 5.4 m2 wc 1 m2 keuken 6,9 m2 woonkamer 25,6 m2 en de scheur in de muur. Ik heb dus 2 offertes nodig waarbij er ook volledig afgedekt wordt qua meubels. Gaat om een verzekeringskwestie.

Reparatie aan plafonds

Op zolder is er door lekkage aan het dak een deel van het plafond weggerot en naar beneden gevallen, er zit nu een gat van enkele cm2 in het plafond, als bijlage is een foto toegevoegd. De lekkage van het dak is inmiddels verholpen, nu is de reparatie van het plafond aan de beurt.

Reparatie van plafond na waterschade

I have a number of rooms with interior ceiling damage which I wish to get a quote on repair.

Plafond badkamer vervangen reparatie na lekkage

Ik heb een badkamer van 3 bij 3 en na een lekkage is het plafond aan vervanging toe. Gips en stucwerk en vervangen van de verlichting (geen elektrowerk).

Reparatie kastdeur

Slaapkamer. Kledingkast deuren van vloer tot plafond. Lopen vast in de rail. Ophangsysteem is lam. Meerdere keren schroeven versteld. Deze deuren zijn van spiegelglas in kunststof frame en op maat gemaakt indertijd. Graag rail vastzetten of vervangen en ophangsysteem repareren of vervangen.

Vervangen plinten in badkamer en reparatie waterschade stucwerk plafond

De (lage) plinten hebben waterschade opgelopen over een lengte van 4 meter. De plint moet worden vervangen (en geverfd) in een RAL kleur 1015. Daarnaast is waterschade ontstaat aan het plafond in een gestuukt plafond. De reparatie betreft een oppervlakte kleiner dan 10 m2.

Keuken laten schilderen, indien nodig muur reparatie

We willen de keuken laten schilderen, met name muren en plafond. Muren (te schilderen hoogte max 125, lengte 4,05 en breedte keuken ca 220). Hout moet hout blijven etc. Zie de foto's. Kleine oppervlakte.

Verbouwing van onze nieuwe woning

Voorbereiden leidingwerk nieuwe keuken. Verplaatsen deur van de keuken naar de gang. Vervangen verlaagd plafond in de keuken. Nieuwe badkamer vloerverwarming in de badkamer. Vragen van een klapraam in de badkamer. Wegwerken afvoer en leidingwerk in de badkamer. Plaatsen openslaande deuren achterzijde. Vervangen kozijn eerste verdieping achterzijde. Moderniseren meterkast en bijplaatsen extra groepen. Waterdicht maken schoorsteen, voegen en loodslabben. Vernieuwen/repareren van 1 drager van het balkon en reparatie van de gevel ter hoogte van deze drager. Vervangen balkondeur. Vervangen mastgoten voor en achter. Vervangen 4 lekke ramen. Verbeteren ventilatie kruipruimte. En nog wat werkzaamheden. Periode waarin dit niet gebeuren tussen 17 augustus en 15 oktober. Voor foto's kan Funda gebruikt worden. Betreft de woning op Hessenweg 28 in de Bilt

Reparatie elektriciteitsleiding

De vorige bewoners hebben inbouwspots in een (zwevend) plafond gemaakt. 1 van deze spots is veel te dicht bij een elektraleiding geplaatst met als gevolg een gesmolten leiding. Ik wil de leiding zo snel mogelijk gerepareerd en verplaatst hebben naar een veiligere locatie.