Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor offerte voor waterschade plafond en muren en uitvoeren van geluidsisolerend plafonds:

Offerte voor waterschade plafond en muren en uitvoeren van geluidsisolerend plafonds

Vanwege een overstromend balkon bij onze bovenburen hebben wij nu tweemaal in korte tijd schade opgelopen in ons plafond en wanden. Graag zouden we een offerte voor de verzekering voor het herstellen van plafond en wanden. het gaat om de rand boven de schuifpui en een stuk aan het plafond van 4 x 4 meter. Echter willen we deze aanleiding aangrijpen om in het hele huis de plafonds te vervangen door geluidsisolerende plafonds. Nu zit er stro tussen de boven en beneden verdieping. De oppervlakte van het hele plafond is ongeveer 50 m2.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor offerte voor waterschade plafond en muren en uitvoeren van geluidsisolerend plafonds uit heel Nederland:

Rapport waterschade

Ik heb 3 muren die zijn beschadigd door waterschade. 2 van de muren zijn behoorlijk beshadigd (ca 6 m2) en de derde muur is een klein beetje beschadigd. Ook is het plafond in de hal beschadigd en deze zal vervangen dan wel hersteld moeten worden. Voor deze werkzaamheden ontvang ik graag een offerte.

Lekkage aan plafond verhelpen

Na een hevige regenval hebben wij lekkage gehad vanuit de dak, dit is in middels gemaakt maar we hebben op verschillende plekken waterschade. Wij zijn opzoek naar een partij die een waterschade rapport voor ons kan opstellen. De schade is in drie kamers op plafonds. Plafond heeft zelfs even bolle plekken gegeven. De oppervlakte is 15 a 20 m2.

Reparatie van plafond na waterschade

Ik heb een offerte nodig voor de gevolgschade van lekkage van de bovenburen aan mijn plafond en muur waar een scheur in zit. Het gaat om 75 m2. Mocht de plafond niet herstelbaar zijn met korrelstructuur. mocht de plafond wel herstelbaar zijn met korrelstructuur gaat het om de hal 5.4 m2 wc 1 m2 keuken 6,9 m2 woonkamer 25,6 m2 en de scheur in de muur. Ik heb dus 2 offertes nodig waarbij er ook volledig afgedekt wordt qua meubels. Gaat om een verzekeringskwestie.

Plafond vervangen

Het plafond moet in twee kamers vanwege waterschade worden vervangen. Afmetingen kamers zijn 4 bij 5 meter en 4 bij 3 meter.

Plafond en muur herstellen na waterschade

Plat dak heeft gelekt en is ondertussen vervangen. Schade door water aan plafonds slaapkamers en scheur in de muur/vensterbank, Op de benedenverdieping in de keuken scheuren in de muur en bruine vlekken. Het gaat om verschillende stukken, in totaal ongeveer om 8 m2.

Nieuwe plafondplaten aanbrengen stucen en verven

Ik heb in verschillende ruimtes waterschade en dienen de plafond platen te worden vervangen (geen systeem plafon. En vervolgens moeten deze worden geschildert. Gaat om demonteren van de huidige platen en afvoeren en vervangen voor nieuwe. Het is ongeveer 15 tot 20 m2 aan plafond.

Reparatie van plafond na waterschade

I have a number of rooms with interior ceiling damage which I wish to get a quote on repair.

Nieuwe woning stucen

Graag ontvang ik 2 aparte offertes. De eerste alleen voor de gladde stuc en latex spuiten van het plafond waar waterschade is geweest van een balkon. De lekkage is verholpen maar de schade nog niet. Als tweede graag een offerte voor het plafond en de muur samen.

Schade na lekkage

Het plafond en de muur moeten hersteld worden van de waterschade, gedroogd worden en opnieuw gestuct en gewit. Dit inclusief het opnieuw behangen van de muur.

Herstelwerkzaamheden na waterschade

Ik heb waterschade aan muur en plafond, lekkende leiding bij de buren. Is inmiddels verholpen, maar een hele grote plek op muur en plafond. Tevens weet ik niet of de houten steunbalken schade hebben.

Partners

Partners van Casius