Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor vocht en houtrot schade herstellen:

Vocht en houtrot schade herstellen

Betreft een appartement op beganegrond (+-40 m2) met waterschade door cv lekkage. We zijn opzoek naar vakmannen voor het behandelen van schimmels op de muren en geur overlast. En eventueel ook maatregelen nemen om de ventilatie te bevorderen.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vocht en houtrot schade herstellen uit heel Nederland:

Hellend dak van buitenaf isoleren

Graag zou ik een offerte willen aanvragen voor het isoleren van het hellende dak van buitenaf. Het huis is gebouwd in 1968. Er zitten al vocht condensplekken op meerdere plaatsen in het hout, dus om verdere houtrot en vochtplekken te voorkomen, is het noodzakelijk dat het dak van buitenaf wordt geïsoleerd. Breedte 6.5 x 3 hoog, de hellingshoek is niet bekend. Het liefst onder de tegels, dit zal dichtgestopt moet worden. Wij krijgen in januari de sleutel, graag laten wij graag iemand langskomen om de situatie in te schatten.

schuurdeur vervangen

Mijn schuurdeur is aangetast door vocht waardoor er sprake is van houtrot. Deze deur wil ik graag laten vervangen. Het is de bedoeling dat er gewoon een standaard type soort in dezelfde stijl als op de foto terug komt, dat deze uitgeleind wordt gemonteerd door de vakman. Daarnaast wil ik het huidige slot uit de rotte deur terug zien komen in het slot van de nieuwe deur.

Vochtdetectie wegens hoge luchtvochtigheid

Onlangs is uit een bouwkundig rapport gebleken dat er mogelijk kans is op hoge vochtigheid in zowel de kelder als kruipruimte en hierbij zouden over tijd schimmels kunnen groeien. Wij willen dit graag voorkomen, maar zouden eerst graag een offerte/beoordeling van uw kant zien, of het daadwerkelijk nodig is. Oplossing bestaat waarschijnlijk uit ventilatie van zowel de kruipruimte als de kelder. Daarnaast hebben we ook lekkages gehad op de eerste verdieping, onder de badkamer. Wellicht is hier ook nog sprake van veel vocht en/of houtrot en we hopen hier ook een beoordeling en mogelijk passende oplossing voor te krijgen.

Kruipruimte met camera inspecteren

Ik wil een kruipruimte laten inspecteren door middel van een videoscoop. Er is geen kruipluik aanwezig. De ruimte is ongeveer 35 m2. Ik zou graag de staat van de houten ondervloer willen weten (verzakking, vocht, houtrot enzovoorts). Er zijn tochtgaten in de buitenmuren om de vloer droog te houden. Misschien kan de inspectie via de tochtgaten geschieden. Ik weet niet hoe hoog de kruipruimte is.

Vloerbalken met houtrot repareren

Uit de bouwkundige keuring bleek dat de houten balken onder de woonkamer en het toilet rot zijn (door vocht). Het gaat om circa 35 m2. We willen deze houten vloeren graag laten vervangen, wellicht door beton om rot in de toekomst te voorkomen. Daarover ontvangen we ook graag advies.

Portiekkozijn met houtrot vervangen

Kozijn van het portiek is verrot. Glas hangt er los in (GEVAARLIJKE SITUATIE). Hierdoor blijft er altijd vocht in het hout zitten wat in de muren trekt. Daarnaast zitten er scheuren in de gevel en zijn de betonnen dakjes aan de bovenzijde voorzien van een waterdichte laag waardoor ze continu vol met vocht zitten door regenwater. De gevel is, na het stralen, niet goed geïmpregneerd en de kitnaad rondom het kozijn open. Al met al genoeg mogelijke oorzaken die vocht doorslag veroorzaken. Als gevolg van de vocht doorslag, is er schimmel ontstaan in de slaapkamer, en vocht bij de muren, waardoor de muur bij het raam is opgezet. Zie foto's.

Vocht en houtrot schade herstellen

Herstel van hout door houtrot in de vloer en de balken eronder: oppervlakte betreft: ongeveer 12 m2. En advies en expertise voor een totale oppervlakte van 65 m2. Met name in de kruipruimte kijken want er is sprake van optrekkend vocht. Zijn de balken nog wel goed? Ik zou een nieuwe houten vloer over de bestaande vloer willen leggen. Het huis is circa 80 jaar oud.

Balkonrenovatie

Ik wil graag een offerte aanvragen voor de renovatie van ons balkon. Het balkon is ongeveer 2,5 bij 3 meter (onze helft). De renovatie omvat 2 onderdelen, ten eerste een hardhouten balk vervangen (ivm houtrot) welke op het zuid/zuid-westen zit. Dit is constructie probleem waar in de buurt meerdere mensen problemen mee hebben en niemand heeft nog een goede oplossing ervoor gevonden. Deze houten balk ligt nu op een kunststof rabatdelen (boven de openslaande achterdeuren) en sluit aan de ene kant aan op hout en aan de andere kant op een stenen muurtje. Ten tweede willen we de bodembedekking van het balkon (nu grindtegels) zodanig veranderen dat deze water bestendiger is (er lijkt vocht heveling plaats te vinden) en de tegels zouden vervangen moeten worden door gladde tegels. Graag advies en een offerte.

Draagbalk onder vloer vervangen vanwege houtrot

Wij willen onze vloer laten isoleren, echter de draagbalk bleek aan beide uiteindes last van houtrot te hebben, door vocht. Dit willen wij laten repareren of vervangen. De kruipruimte is ongeveer 0.5 meter hoog. Kunt u er naar komen kijken en offerte doen hiervoor?

Woning volledig verbouwen

Wij hebben een herenhuis met 3 verdiepingen, elk ca 60 m², en een zolder uit 1880. Daarin dient een nieuwe trap gemaakt te worden richting 3e woonlaag. 1e woonlaag dient een wc afgebroken en opnieuw geplaatst te worden, tegelvloer met vloerverwarming gelegd te worden, convectorput verwijderd, 2 nieuwe wand radiatoren, 1 wand (ca 8 meter) geïmpregneerd tegen optrekkend vocht. Op de tweede woonlaag moet een keuken verplaatst worden, op de plek van de keuken moet een nieuwe badkamer komen (WC, inloopdouche, wastafel, vloerverwarming, tegelwerk). WC-tje moet worden verwijderd en de nodige afwerking t.b.v. nieuw gemaakte trap. Binnen schilderen houtwerk, wanden en plafonds (lekkagevlekken). Afwerken open haard met zwart natuursteen (paar missende vlakke delen). Buitenschilderwerk achter, (7 schuiframen en een schuifpui, breed 5 meter, boeidelen puntdak), waar nodig afbranden en houtrot vervangen (2-3 plekken), haarscheuren dichten in stucwerk en opnieuw sauzen. Schilderwerk vóór: inspectie en bijwerken (8 schuiframen en een deur met bovenlicht). Optioneel: een aanbouw (2,50 x 6,00m) realiseren op de begane grond met schuifpui of openslaande deuren naar de tuin.