Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor vloerbalken vervangen:

Vloerbalken vervangen

Ik wil 12 rotte vloerbalken van 6 meter laten vervangen (ongeveer 100 m2). De vloer kan er niet uit, waardoor het vervangen van de balken vanuit de kelder moet gebeuren. De kelder is vrij, en is goed bereikbaar. Mogelijk voor het verwijderen van de balken moet er een muurtje worden verwijdert. Graag zou ik advies willen hebben over wat voor balken er in de plaats moeten komen.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerbalken vervangen uit heel Nederland:

Rotte vloerbalken vervangen

In ongeveer 9 vloerbalken zijn in ons huis met kruipruimte bij een inspectie bruinrot dan wel houtworm geconstateerd. Graag ontvangen wij offertes voor het vervangen van deze balken met een vloeroplossing welke niet gevoelig is voor bruinrot, ook zien wij het vochtprobleem in de kruipruimte opgelost. Apart zien wij ook graag een offerte voor het toepassen vloerisolatie. .

Vloerbalken vervangen

Aan de achterkant van ons huis (bj 1964) gaat de vloer verzakken. Wij verwachten dat de vloerbalken daar onder de keuken en woonkamer zijn gaan rotten. De keuken gaat volgend jaar vervangen worden. We willen graag een inspectie van de vloer en advies en offerte voor de aanpak.

Vloerbalken met houtrot repareren/vervangen

Bij het aanbrengen van bodemisolatie in onze kruipruimte is houtrot bij 1 van de vloerbalken geconstateerd en zijn gaatjes van (mogelijk) houtworm gezien. Graag maak ik met u een afspraak voor een inspectie hiervan en het opstellen van een offerte voor de evt. werkzaamheden die nodig zijn om dit te herstellen.

Parketvloer repareren / aanvullen

Om vloerbalken te vervangen is mijn parket opengebroken over een oppervlak van 200 x 340 cm. Ik zoek iemand om dit te herstellen (nieuwe ondervloer en herstel parket). Parket betreft eiken mozaiek met vlakken van 15 x 15 cm (per vlak 7 latjes van 8 mm dik). Het oude parket zit nog op losse stukken spaanplaat ondervloer, maar is mogelijk niet herbruikbaar. Op verzoek kan ik foto's toesturen.

Rotte vloerbalken vervangen

Helaas heb ik last van water onder het huis en daardoor zijn er balken verrot. Ik weet niet om hoeveel balken het gaat of dat de gehele vloer vervangen moet worden. Volgens mij zijn er tussen de balken broodjes gelegd en daarover zwaluwplaten waar een dekvloer met vloerverwarming overeen is gekomen. Graag zou ik een inspectie van de vloer willen en de mogelijkheden willen uitzoeken voor herstel:) Hoor graag!

Rotte vloerbalken vervangen en verplaatsen toilet

Bij de bouwkundige keuring van een woning van 1890 die ik ga kopen in Den Haag is in de kruipruimte vastgesteld dat enkele vloerbalken rottige koppen hebben. Graag zou ik nu reeds offertes ontvangen voor de vervanging van vloerbalken en het leggen van een nieuwe (droge) vloer om een inschatting te maken alvorens ik daadwerkelijk deze opdracht laat uitvoeren. Zie oppervlaktes in de plattegrond. Graag inclusief kosten balken en ondervloer (liefst met isolatie), inclusief leggen oplegvloer, exclusief kosten oplegvloer (deze zal ik zelf aanleveren). Hiernaast zou ik graag (als aparte kostenpost meenemen) de toilet die nu direct verbonden is met de woonkamer (vroeger gang) zit verplaatsen naar de hal, 3m verderop naast de trap (zie plattegrond). Riool verleggen, muren plaatsen, zelfde toiletpot gebruiken, en nieuwe deur in andere zijde muur direct naast de voordoor om de woonkamer te betreden. Dit is in andere huizen in de straat reeds gedaan.

Vloerbalken vervangen en zwambestrijding

Uit de bouwkundig keuring is gebleken dat de begane grond (balkenlaag en vloer constructie) te vervangen. Het gaat om een beneden woning van 40 m2 met een kruipruimte. Er zijn 6 slechte balken en er is aantasting van de constructievloer. Het gaat om de gehele balkenlaag nazien op bruinrot (holle koppen), specialistisch onderzoek ten behoeve van de houtwormen en de aansluiting van de standleiding op het riool en het riool zelf vervangen.

Vloerbalken vervangen

Vanuit een bouwtechnische keuring van onze nieuwe onderburen blijkt dat er mogelijk sprake is van schimmel/boktor van vloerbalken. En als dit zo is dan zullen deze vervangen moeten worden voordat zij erin trekken. Aangezien dit een VvE kwestie is willen we meerdere offertes aanvragen.

Rotte vloerbalken vervangen

We hebben een woning op het oog waar we deze week graag een bod op doen. 1 van de vloerbalken is duidelijk doorgerot. We zouden graag een offerte opvragen voor het vervangen van de vloerbalken en het plaatsen an een betonnen vloer inclusief vloerverwarming. De woning is uit 1910.

Vloer renovatie en isolatie

In onze jaren 30 woning willen wij: - vloerbalken deels renoveren (houtrot) - ventilatie onder de vloer aanbrengen - bodem isolatie met isopearls - één extra kruipluik maken - convectorput vervangen door radiatoren - nieuwe vloer leggen (parket/hout) Oppervlakte is 35 m2