Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor vloerbalken vervangen:

Vloerbalken vervangen

Ik wil 12 rotte vloerbalken van 6 meter laten vervangen (ongeveer 100 m2). De vloer kan er niet uit, waardoor het vervangen van de balken vanuit de kelder moet gebeuren. De kelder is vrij, en is goed bereikbaar. Mogelijk voor het verwijderen van de balken moet er een muurtje worden verwijdert. Graag zou ik advies willen hebben over wat voor balken er in de plaats moeten komen.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerbalken vervangen uit heel Nederland:

Verrotte vloerbalken vervangen

In de woonkamer van 4 bij 8 zijn tenminste vijf dwarsbalken die vernieuwd moeten worden, de bint wellicht gedeeltelijk. Wij hebben er nu parket op liggen, kan dit na de verbouwing er weer op of moeten we nieuwe kopen?

Rotte vloerbalken vervangen

Wij willen een huis aankopen, bij de bouwtechnische keuring is gebleken dat enkele vloerbalken rot zijn, dit gaat dan over de ruimte onder de keuken, gang en wc. De kruipruimte onder de woonkamer is niet toegankelijk en niet bekend met de staat van deze balken, maar de inspecteur ging er van uit dat deze in vergelijkbare staat bevinden dan de andere balken. Nu hebben wij voor de aankoop van het huis een offerte nodig om dit te laten vernieuwen, dit i.v.m. de financiering/prijsovereenkomst van de woning.

Rotte vloerbalken vervangen

Rotte vloerbalken vervangen onder begane grond. Gedetailleerde beschrijving is toegevoegd in bijlage. Het gaat om 60 m2.

Twee vloerbalken en deel ondervloer vervangen op de begane grond

Ik zoek een aannemer die de vloer van mijn begane grond kan renoveren. In een kamer op de begane grond vertonen twee balken en de ondervloer ter plaatse houtworm, een van deze balken heeft tevens bruinrot. Het betreft dus het vervangen van twee balken van ongeveer vijf meter en een deel van de ondervloer. Tevens dienen er een aantal leidingen in de kruipruimte beter bevestigd te worden aan de balken/ondervloer.

Rotte vloerbalken vervangen

Ik wil 4-5 balken onder mijn keukenvloer laten vervangen een aantal daarvan zijn doorgerot i.v.m. vocht. Deze balken bevinden zich in een buitenmuur. De andere kant van de balken bevinden zich in een binnenmuur, die ooit draagmuur was. Er is direct boven een (deels verrotte) balk die in de binnenmuur is gemetseld een staander geplaatst waarop een stalen bint ligt waarboven de draagmuur van de bovenetage staat. Boven 1 balk die deels verrot is staat een andere binnenmuur. Mijn idee was het om in de keuken nieuwe betonnen balken te plaatsen, opdat deze niet door vocht kunnen verrotten? Nieuwe vloerplaten had ik al aangeschaft vóórdat ik wist dat de balken verrot waren.

Rotte vloerbalken vervangen

Ik wil 4-5 balken onder mijn keukenvloer laten vervangen, een aantal daarvan zijn doorgerot in verband met vocht. De balken zijn ongeveer 2,20 meter lang. Deze balken bevinden zich in een buitenmuur. De andere kant van de balken bevinden zich in een binnenmuur, die ooit een draagmuur was. Er is direct boven een (deels verrotte) balk die in de binnenmuur is gemetseld een staander geplaatst waarop een stalen bint ligt waarboven de draagmuur van de bovenetage staat. Boven 1 balk die deels verrot is staat een andere binnenmuur. Mijn idee was het om in de keuken nieuwe betonnen balken te plaatsen, opdat deze niet door vocht kunnen verrotten? Nieuwe vloerplaten had ik al aangeschaft vóórdat ik wist dat de balken verrot waren.

Rotte vloerbalken vervangen

In een woning uit 1960 zijn de vloerbalken rot en bedekt met zwammen. We willen ze allemaal laten vervangen door of houten balken of een renovatievloer. Graag ontvang ik voor beide een offerte. Het betreft 12 balken, (inclusief strijkbalken) met een maximale overspanning van 580 cm. De huidige balken zijn 10 x 18 meter. De sloopwerkzaamheden / verwijderen doe ik zelf en met grote waarschijnlijkheid kan ik ook helpen met het aanbrengen van de nieuwe balken. Het afvoeren van de balken hoeft niet. Als het mogelijk is graag de prijsvermelding voor de balken apart vermeld op de offerte.

Houten vloerbalken vervangen

In onze woning zijn twee houten vloerbalken aangetast en moeten vervangen worden. Het gaat om 1 houten balk in de lengte van de woning (circa 6.75 meter) en 1 houten balk in de dwarsdoorsnede van de woning (circa 4.20 meter).

Vloerbalken vervangen

Ik wil de verrotte vloerbalken in de schuur laten vervangen. Het is een schuur van ca 100 m2. De vloer bestaat uit houten steenschotten die op houten balken liggen. Een aantal balken is aangetast/ verrot.

Vervangen vloerbalken

Bij de voordeur zit een luik, waar de watermeter onder zit, en daar zitten 3 balken onder die vervangen moeten worden. Het gedeelte is ongeveer 1 bij 1 meter.