Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor schimmelprobleem oplossen muur na lekkage:

Schimmelprobleem oplossen muur na lekkage

Ik heb lekkage gehad en een of meer muren zijn verzadigd van vocht. Er komt schimmel en zwammen door de muren naar buiten. Wellicht ook tegels weghalen of in kruipruimte kijken is nodig.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schimmelprobleem oplossen muur na lekkage uit heel Nederland:

Probleem in kruipruimte beoordelen en verhelpen

Wij hebben onder onze woning een ondiepe kruipruimte van ongeveer 37 m² met 3 of 4 toegangsluiken. Kennelijk is de aansluiting van de riolering van onze douche op een gresbuis in die ruimte jarenlang een klein beetje aan het lekken geweest. Hierdoor is er een vloerbalk doorgerot. Ook is er sprake van schimmel in de kruipruimte. We willen de situatie even laten beoordelen. Misschien moet de balk worden vervangen en we willen ook de ventilatie in de kruipruimte laten bekijken. Misschien moeten er extra roosters worden geplaatst. Ook willen we bespreken of er isolatie in de kruipruimte kan of moet worden geplaatst. We willen het schimmelprobleem graag oplossen.

Schimmelprobleem badkamer oplossen

Mijn badkamer is ongeveer 2.5 bij 2.5 meter. Het plafond zit vol schimmel en op 1 wand zit ook wat schimmel. Het raam staat dagelijks op en en het ventilatie systeem aan. Echter blijven wij hier last van houden. Graag zouden wij een afspraak maken met een vakman om te kijken waar het probleem vandaan komt en hoe dit opgelost kan worden.

Vochtproblematiek in woonkamer oplossen

Ik woon sinds 1,5 jaar in een koopwoning, waar langzaam een schimmelprobleem is ontstaan. In de muren van mijn woning is een zogeheten Schrijver Systeem aanwezig. In de woonkamer zitten ramen die niet open kunnen, maar deze hebben ventilatieroosters die altijd open staan. In woonkamer is nu aan de voorkant onder aan de muur tot maximaal kniehoogte schimmel ontstaan. Ook aan de achterkant naast de tuindeuren achter het gordijn zit schimmel. Ik wil bedrijven uitnodigen om de situatie te beoordelen. Graag zou ik offertes ontvangen om dit probleem op te lossen.

Vocht- en schimmelprobleem in de vloer oplossen

Vocht- en schimmelprobleem in de houten vloer oplossen. Het is de vloer van de begane grond. De schimmel zit op de balken, onder de vloer. Er zit zelfs schimmel op het zand. We hebben daardoor een heel koude vloer. De vloer is 50 m2. Wat kan er gedaan worden om dit voorgoed te verhelpen? Eventueel ook vloerverwarming aanbrengen, als u dat zou kunnen verzorgen.

Schimmel in muur slaapkamer

In onze slaapkamer hebben wij last van schimmel op de binnenmuur. Er zit geen badkamer achter deze muur. Wij vermoeden dat er door toch een schimmelprobleem wordt veroorzaakt. Ik wil graag gratis iemand langs laten komen die mij kan vertellen hoe ik dit probleem kan oplossen.

Vocht- en schimmelprobleem oplossen

We hebben een schimmelprobleem op onze slaapkamer en willen graag dat dit wordt opgelost. Misschien is een vochtinspectie wel verstandig.

Schimmelprobleem oplossen

In onze slaapkamer hebben wij schimmel op twee muren. Het zit alleen op de muren die aan de buitenmuren grenzen. We hebben de schimmel meerdere keren zelf verwijderd maar zonder blijvend resultaat. Mogelijk heeft het te maken met de dakisolatie. Vogels hebben flink wat plukken isolatiemateriaal verwijderd, hebben wij ontdekt. Het gasvezelbehang op de muur heeft nu een witte aanslag. Graag laten wij de situatie hier onderzoeken door een vakman zodat we blijvend van dit probleem afkomen.

Vocht- en schimmelprobleem in de meterkast verhelpen

Vorig jaar zijn er werkzaamheden in onze meterkast uitgevoerd. Er is onder andere een nieuwe gasleiding bijgeplaatst. Sinds die tijd hebben wij last van vocht en schimmel in de meterkast. De vloer is ook nat. Wij kunnen dit zelf niet oplossen en willen graag dat een vakman dit voor ons regelt.

Vocht- en schimmelprobleem oplossen

Wij hebben een vocht en schimmel probleem in de slaapkamer naast de badkamer en vermoeden doorslag via voegen van de tegels in die badkamer.

Vochtprobleem oplossen

In de hoeken van de kamer zitten schimmelplekken boven het kozijn. Graag willen wij dit vocht- en schimmelprobleem laten oplossen.