Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor lekkage in de convectorput verhelpen:

Lekkage in de convectorput verhelpen

Er druppelt water in de convectorput. Ik heb het al geprobeerd de aansluiting te dichten met tape, maar het druppelt nog steeds. Graag de verbinding verhelpen zodat het niet meer druppelt. (Graag binnen 2 weken verhelpen als er ruimte is)
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkage in de convectorput verhelpen uit heel Nederland:

Lekkage aan convectorput verhelpen

Ik wil de lekkage aan de convector verhelpen. De put is ongeveer 1,20 meter lang.

Verschillende renoveer klussen in een woning

Wij zijn opzoek naar aannemer t.b.v. uitvoeren onderstaande werkzaamheden: - luiken kruipruimte aanbrengen - kruipruimte inspectie uitvoeren op eventueel beschadigde balken en zo ja vervanging beschadigde balken uitvoeren - isolatie aanbrengen kruipruimte - balken onder de badkamer op de eerste verdieping vervangen (beschadigd door lekkage in de badkamer) - plafond van de keuken recht onder de badkamer vervangen - verouderde cv installaties, elektrische installaties (inc meterkast), waterleidingen en riool vervangen - convectorput en convector vervangen Overige specificaties bespreek ik graag met de aannemer.

Diverse aanpassingen in huis met stadsverwarming

Betreft een installatie met stadsverwarming. Graag wil ik een prijsindicatie voor de volgende klussen. Indien mogelijk prijs per klus: - Lekkage verhelpen radiator in convectorput (lek lijkt na de thermostaatkraan te zitten) - Plaatsen radiator (ongeveer 10 x 100 x 30 cm) aan een aansluitpunt (leidingen zijn nu afgedopt) - Aansluiting van de handdoekradiator verplaatsen van bovenaan de radiator naar onderaan - Goed bereikbare kachelbuizen op zolder +/-80 cm meer onder het schuine dak verplaatsen (zitten nu 10 cm boven de vloer en 80c m van de shuine dakrand af)

Lekkage in de convectorput verhelpen

In de convectorput van steen of hout staat soms grondwater. Het zal grondwater zijn want het is als er (veel) regen gevallen is. Graag offerte om dit te verhelpen. Afmeting put 460 bij 40 bij 70 cm diep.

Lekkage in de convectorput verhelpen

Mijn convectorput bak is lek en er loopt grondwater in. De bak is naar mijn idee van zink of een ander metaal. Graag zou ik een offerte hebben wat de kosten ongeveer zijn om deze bak te repareren of een andere bak te plaatsen.

Lekkage in de convectorput repareren

Wanneer het regent loopt er ergens onder het raam water door wat uiteindelijk terecht komt in de convectorput. Dit gebeurt zowel bij lichte en zware regenval. Uiteraard is het bij zware regenval meer.

Lekkage in de convectorput verhelpen

Na zware regenval stroomt er water in de convectorput, lijkt er dus op dat grondwater in de put loopt. Hier is al een keer iemand voor geweest maar heeft niet geholpen. Zoeken iemand die het probleem kan oplossen voor ons.

CV-put vervangen door wandradiatoren

Het vervangen van de convectorput naar 2 wand radiatoren. En het verhelpen van een lekkage van de CV-afsluitkraan onder het keukenblok. Wandradiatoren en aansluitmateriaal is aanwezig. Tevens in bezit van twee rechter handen, dus ik kan overal bij helpen.

Lekke radiator vervangen door een convectorput

Er is een lekkage in de huidige vrijstaande horizontale radiator bij het aansluitpunt van de pijp op de radiator. Deze radiator willen wij daarom vervangen voor een convectorput radiator in de eikenhouten vloer. De naam van de radiator is: Jaga put Mini Canal oprolbare rooster eiken 437W 2300x180x90. Tevens willen wij een radiator op zolder van ongeveer 100 x 100 cm. Er is hiervoor al wel een aansluiting. Deze is bij het schuine dak van de dakkapel. Graag zouden wij advies willen krijgen over mogelijkheden voor radiatoren.

Koppelingen en kranen van kunststof leidingen vervangen

Koppelingen en kranen van kunststof leidingen vervangen: * In ketelruimte 3 tot 6 koppelingen vanuit verdeler naar kunststof leiding vervangen (zijn nu niet de juiste koppelingen en lekken); * 2 Lekkende koppelingen aan kunststof naar convector vervangen op eerste verdieping; * 2 Ontluchtingskoppelingen vervangen in convectorput; * Totaal 3 radiatorkranen vervangen in verband met lekkage (2 op de begane grond en 1 op de eerste verdieping); * 1 Meter leiding met aansluiting vervangen in de kruipruimte.