Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor roosters in ramen laten maken:

Roosters in ramen laten maken

De ramen in onze woning vertonen 's ochtends condensvorming (aan de binnenkant) en de aluminium frame van het raamkozijn is dan nat. Een manier waarop ik het 'vochtprobleem' nu tracht te verhelpen is door (1) het raam een beetje open te zetten; en (2) gelijktijdig de verwarming aan te zetten. Goed voor de stookkosten ;). Op elke kamer is een grote raampartij aanwezig alsmede een deur met houten kozijn en een raam. Het liefste zou ik elke deur een ventilatierooster willen plaatsen. Het betreft vier kamers, dus dat betekent dat vier keer een ventilatierooster geplaatst zou moeten worden. De afmeting van het glas in deze deuren is ongeveer 107 x 60 cm. De grote schuifruimen hebben elk een afmeting van ongeveer 160 x 170 cm. Wellicht is het beter om in deze ramen de ventilatieroosters te plaatsen, aangezien op deze ramen vooral de condensvorming plaatsvindt. Graag jullie advies!
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor roosters in ramen laten maken uit heel Nederland:

Ventilatieroosters vervangen

We hebben 3 ventilatieroosters bij 3 ramen van ongeveer 60 cm breed. Deze zijn oud en aan vervanging toe. De kozijnen zijn van metaal. Graag zouden we nieuwe roosters laten plaatsen.

Kunststof kozijnen met rechte houtlook verbindingen plaatsen

Graag wil ik kunststof kozijnen laten leveren en plaatsen. Het gaat om het volgende: 1e kozijn 3 vaste ramen met ventilatie roosters, 2440 bij 3270 mm 2e kozijn 2 vaste ramen en een deur, vaste ramen ventilatie roosters, 2440 bij 3510 mm 3e kozijn schuifpui met 2 vaste ramen en ventilatie roosters, 2440 5400 mm 4e kozijn vast raam en draai/kiepraam en ventilatie rooster, 2440 bij 2700 mm Het mooiste zou zijn rechte houtlook verbindingen en dit het liefst ook aan de binnen zijde. Er is een tekening aanwezig.

Horren monteren in kunststof kozijn

Graag wil ik 4 raamhorren laten maken en monteren aan mijn kunststof kozijnen. Bij twee ramen steken roosters uit en aan de onderkant steekt frame raam uit. Bij de andere twee ramen steken alleen de frames uit aan de onderkant.

Ventilatieroosters in bestaande kozijnen plaatsen

Ik wil ventilatie roosters in mijn bestaande kunststof kozijnen. Daarom zouden wij graag 5 kleine ramen met HR++ glas door u laten vervangen door 5 nieuwe net iets kleinere ramen met HR ++ glas en aan de bovenkant zelfregulerende ventilatie roosters. Ik heb geen afmetingen van de ramen maar deze stuur ik door als er contact met mij wordt opgenomen.

Ventilatoren plaatsen in ramen

Ik wil graag 2 ventilatoren laten plaatsen in 2 verschillende ramen op de eerste verdieping van ons pand. De roosters zitten over de hele breedte van de ramen. Beide zijn ongeveer 2 meter breed en de rooster zijn circa 20 cm hoog. Het gaat om vaste ramen met dubbel glas. Wel zit er boven deze 2 ramen al een ventilatierooster maar ik heb niet het idee dat deze veel ventileren. Kunt u deze aanpassen of elektrisch aangedreven ventilatie erin zetten? Graag verneem ik wat mogelijk is en wat voor kosten ermee gemoeid zijn.

Nokverhogende dakkapel maken

Ik wil graag een nokverhogende dakkapel laten maken. Graag kunststof rabatdelen, geen Trespa, eventueel zinken kraal, rolluiken (2 apart bedienbare), 2 horren en 2 roosters in de vaste ramen. Circa 5 meter breed buitenkant, de hoogte 1.50 meter. Er is nog geen vergunning.

Openslaande ramen vervangen en dubbel glas met rooster

2 Openslaande slaapkamerramen vervangen. Zowel de kozijnen (hout) en dubbelglas met roosters.

Erker aan de voorzijde bouwen

Ik wil graag een erker laten bouwen van plus minus 4.50 meter bij 1.20 meter. Ik wil graag een erker laten bouwen aan de voorkant van de woning. Er is wel een vergunning nodig, er hoeft niet geheid te worden. Er zullen nog tekeningen gemaakt moeten worden en ik wil ook graag dat de aannemer de vergunning aanvraagt. Ik wil graag 5 ramen aan de voorzijde en 2 aan de zijkant. Ik wil graag een lage borstwering. Ik wil graag in de zijramen graag roosters. Het hoeven allemaal geen openslaande deuren te zijn.

Ventilatierooster in het dubbel glas plaatsen

In een bestaand dubbelglas raam HR++ (breedte is 2070mm) van de woonkamer willen wij een ventilatie rooster laten aanbrengen. In de andere ramen hebben wij al DUCO ventilatie roosters. Kunt u ons een offerte dien toekomen.

Ventilatieroosters vervangen

We wonen nu 13 jaar in onze woning en ik wil nu graag onze 14 ventilatieroosters laten vervangen. De meest roosters zitten muurvast en en kunnen niet meer schoongemaakt worden. Er is 1 rooster dat boven een ruit in een raam zit. De overige roosters zitten boven de ramen. Verder heb ik een kleine andere klus. Ik heb een staand duoblok in mijn toiletruimte waarvan de vlotter blijft hangen. Misschien kan de vakman daar ook even naar kijken. Ik maak graag een afspraak en ontvang daarna uw offerte.