Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor waterschade rapport maken voor de verzekering:

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Een offerte/waterschaderapport maken voor de verzekering want ik wil graag volgende klussen laten uitvoeren (inclusief materialen): Een hanglamp monteren Vloerbedekking: (vinyl) leggen, een oppervlakte van 50 m2 (Inclusief vinyl en plinten) Keuken: plafond en muur laten schuren en schilderen, oppervlak 10 m2 Gang: plafond en muur laten schuren en schilderen, oppervlak 3 m2 Badkamer: plafond en muur laten schuren en schilderen, oppervlak 5 m2 Toilet: plafond en muur laten schuren en schilderen, oppervlak 2 m2
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterschade rapport maken voor de verzekering uit heel Nederland:

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Waterschade tweede verdieping, rond 5 m2, laminaat vloer. Lekkage ontstaan door een wasmachine. Graag een schaderapport voor de verzekering.

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Ik wil graag offerte laten maken voor de schade die aan mijn plafond is ontstaan door een waterlekkage (stevige wind en regenval). Zie meegestuurde foto's. Er moet gekeken worden hoe groot de schade aan het plafond is voor het stuc en schilderwerk. De slaapkamer is +- 14 m2. De schade aan het dak is inmiddels hersteld. Ook heb ik waterschade in mijn schuur. Zie foto’s. Graag ontvang ik een offerte waarin een waterschade rapport wordt opgesteld en de duur en kosten van schade herstel worden beschreven. De werkplek is goed bereikbaar.

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Ik heb waterschade aan plafond. Het plafond is nu droog en de oorzaak van de schade wordt binnenkort gerepareerd. Daarna kan het plafond geschilderd worden. Het is 90 m2 en het plafond is bijna 4 meter hoog. De ruimte wordt nu bewoond en moet beschermd worden voordat de werkzaamheden aanvangen. De werkplek is goed bereikbaar.

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Door lekkage bij het dak heb ik waterschade. Mijn slaapkamer is de muur vochtig (nu wel opgedroogd) dit geldt ook voor mijn voordeur alleen zit er hierbij wel een schimmelplek. Ook mijn laminaat in de slaapkamer staat omhoog door de waterschade.

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Ik ben op zoek naar een bedrijf die voor mij een waterschade rapport kan opmaken. vloer.

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Tijdens een regenval is er water uit de put omhoog gekomen, en in de keuken van uit het plafond naar beneden gedruppeld. De verzekering wil nu een schaderapport, waardoor ik u benader. Met het blote oog is er niet veel schade, maar omdat het een winkelpand betreft zou ik toch een expert naar willen laten kijken. De werkplek is goed bereikbaar.

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Ik heb waterschade opgelopen in mijn keuken, doordat de buren boven mij te veel onregelmatigheden door de afvoer doen en/of te veel apparaten tegelijk op de afvoer aansluiten zoals, vaatwasser, wasmachine en douche. Het water komt dan bij mij in de gootsteen omhoog en loopt achter de kastjes en vervolgens onder het laminaat vloer. Inmiddels is het weer opgedroogd, maar ik vrees voor schimmelvorming achter de kastjes en onder de vloer. Om hier nu achter te komen zou alles eruit moeten. Ook is het spaanplaat op plekken uitgezet. De benedenbuurman heeft nu op zijn keukenplafond ook veel loslatend stukwerk.

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Waterschade aan plafond en houten vloer. Ik heb 2 vierkante meter houten vloer beschadig door water. Ongeveer 2 - 3 vierkante plafond door water beschadig en water vlekken.

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Laminaatvloer eerste verdieping beschadigd door waterschade. Het gaat om de vloer in de slaapkamer. Ik weet niet precies hoe groot de ruimte is. De hele vloer van slaapkamer komt aan de zijkanten omhoog. Er zijn inmiddels ook wat stukken laminaat weg, dit heeft de woningbouw gedaan om te kijken waar het lek vandaan kwam. Het lek is gevonden en verholpen. Graag zou ik een offerte ontvangen voor het vervangen van de gehele vloer, inclusief ondervloer en (plak)plinten. Zou er iemand kunnen langskomen om te kijken naar de afmetingen en de opties te bespreken voor het vervangen?

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Ik heb waterschade aan mijn laminaat en mijn verzekering wil offertes om dit te laten herstellen. De waterschade is in mijn woonkamer

Partners

Partners van Casius