Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor lekkage en vochtschade uit de badkamer herstellen:

Lekkage en vochtschade uit de badkamer herstellen

Onder de wastafel in de badkamer brokkelt de muur af wegens regelmatige lekkage. Graag oorzaak lekkage opsporen en muur herstellen.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkage en vochtschade uit de badkamer herstellen uit heel Nederland:

Vochtschade herstellen

Door een lekkage bij de buren is er wat vochtschade bij mij op een muur (onderaan 1e verdieping en doorgesijpeld bovenaan de begane grond) ontstaan. De muur is inmiddels droog. Graag zou ik de muur laten herstellen. Het gaat om een stuk van 40 bij 50 en 20 bij 20 cm verdeeld over 2 verdiepingen op dezelfde wand.

Reparatie laminaat met vochtschade

Ik heb lekkage gehad waardoor het laminaat vervangen zou moeten worden. Ik wil graag een nieuwe vloer in de woonkamer van circa 45 m2 laten leggen, de vloer is nog niet aangeschaft.

Vochtschade aan plafond verhelpen

Ongeveer drie maanden geleden heb ik kleine lekkage gehad van de bovenburen. Ik vermoed een overlopende emmer of de kraan open laten staan want het is daarna niet meer gebeurd. Ik wil graag deze lelijke vochtplekken en een soort barst laten verhelpen.

Vochtschade herstel aan plafonds van toilet, douche en keuken

Ik heb vochtschade in 3 ruimtes, na lekkage van de boven buren en wil graag een schaderapport voor de verzekering. De woningbouw heeft de lekkage verholpen. Het plafond in de badkamer is hierdoor ook gaan schimmelen, dus daar is een behandeling voor nodig. Verder is in alle drie de ruimtes, de plafondverf (waar lekkage er door kwam) afgebrokkeld.

Vochtschade herstellen

Ik heb in mijn woning vochtschade door lekkage van het dak. De vochtschade bevindt zich in de badkamer, er is inmiddels ook schimmelvorming. Graag zou ik van u een vrijblijvende offerte ontvangen van wat de kosten zijn voor het herstel hiervan.

Vochtschade herstellen

Vanwege lekkage van ons nieuw geplaatste dakraam is er gedurende langere tijd water vanuit het dakraam via de knieschotten op de plinten gekomen. Deze plint, ter hoogte van het dakraam is krom gaan staan en eventueel moet ook naar de aanhechting met het knieschot worden gekeken. Het is denk ik een beperkte schade, maar het moet wel even hersteld worden na her verhelpen van de dakraam lekkage. Ik heb wat foto's bijgevoegd.

Lekkage badkamer waterdicht maken

Heer of mevrouw, Naar aanleiding van een lekkage (zichtbare vochtschade in de slaapkamer, belendend aan de douche) hebben wij lekkage. Partner het verzoek gegeven onderzoek te verrichten naar de oorzaak. De uitkomsten waren als volgt (zie ook het rapport in de bijlage met foto’s): · Ter plaatse van de douche klinken meerdere wand- en vloertegels hol. Er is op meerdere plaatsen sprake van openstaand voegwerk, hierdoor is vochtdoorslag mogelijk. · De s-koppelingen van beide douchekranen zijn niet afgekit, hierdoor is vochtdoorslag mogelijk. · Ter plaatse van de doucheput is vochtdoorslag mogelijk. · De vloertegels liggen bovenop een oude tegelvloer en klinken hol (er zit ruimte tussen). Aanvraag offerte We willen graag een offerte opvragen voor het vervangen van het tegelwerk (vloer en wand) ter plaats van de douche + doucheputje. Indien u eerst wilt langs komen om de badkamer te bekijken, dan is het onze voorkeur dat dit gebeurd op woensdag 9 augustus. Daarbij zullen wij zelf voor het sloopwerk en tegels zorgen. De badkamer moet echt waterdicht worden!

Schilder- en behangwerk

Waar: Wamel Wanneer: vanaf dinsdag 1 augustus, 13:00 Uitdagingen: de verhuizing vindt gelijktijdig plaats en bezichtiging voor een offerte is niet mogelijk. Exacte maten nog niet beschikbaar, dus prijs per dagdeel is initieel voldoende. Zie bijgevoegde foto's. Klussen: 1. verhelpen vochtplek plafond + afwerken tot egaal wit plafond (+- 24m2) 2. opnieuw afwerken deel van douche vanwege vochtschade (n.b.: lekkage is al verholpen) 3. schuren deel van de plinten, verven met stevige hoogglans wit plintverf (max. 10m) 4. wegwerken boorgaten houten plafond keuken, lamp-ophangpunten verbeteren (plafond keuken is 20m2) 5. zes lampen ophangen (bestaande punten, elektriciteit al beschikbaar) 6. muur behangen - afmetingen 220x370 cm - verspringend motief (behang is al gekocht) 7. indien tijd over graag vullen met zoveel mogelijk van ongeveer 60m2 muren witten Ben je vanaf 1 augustus beschikbaar? Hoe lang denk je nodig te hebben? Prijs per dagdeel is prima (exclusief materiaalkosten, inclusief reiskosten)

Behang in de slaapkamer vervangen na vochtschade

Ik woon in een huurwoning en daar is een vochtprobleem ontstaan in de slaapkamer door lekkage via het balkon. Als gevolg hiervan is mijn behang nat geworden en beschimmeld. De lekkage is door de woningbouwvereniging verholpen. Ze verwijzen mij voor de schade aan mijn behang naar mijn inboedelverzekering. Ik wil graag 14 m² behang laten verwijderen en er daarna 14 m² patroonbehang laten plaatsen. Ik zal het behang zelf kopen. Ik ontvang graag uw offerte.

Adviseren over en herstellen van vochtschade

Na een lekkage in de muur (enkelsteens baksteen), die pas laat ontdekt is, is de muur verzadigd met vocht en dit is mogelijk ook doorgeslagen naar de aangrenzende kozijnen. (1 met blaren en 1 met schimmel). Gaat om de begane grond. Lekkage is al verholpen. Graag wil ik een expert laten kijken wat de schade is en dit laten herstellen.

Partners

Partners van Casius