Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor schimmel professioneel verwijderen:

Schimmel professioneel verwijderen

In een slaapkamer schimmel op de muur (en vloer?). Schimmel wel al enigszins schoongemaakt, maar wil dit professioneel laten reinigen, voordat er weer geslapen kan worden in de kamer. Tevens uitsluiten van waar de vocht komt om dit ook aan te pakken.
Onze klant uit Amsterdam Zuidoost (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schimmel professioneel verwijderen uit heel Nederland:

Schimmel van de muur en het plafond professioneel verwijderen

Door een lekkage boven ons zijn er schimmelplekken ontstaan op de muur en het plafond. In het stucwerk. De plek bestrijkt ongeveer 3 m2. Kunnen jullie ons laten weten wat de kosten zijn de schimmel professioneel te laten verwijderen? Misschien moet de balk(en) erboven ook behandeld worden. We kunnen eventueel foto's toesturen.

Schimmel verwijderen

Graag ontvang ik zo snel mogelijk van uw bedrijf een offerte voor het verwijderen van de schimmel. De schimmel is helemaal opgedroogd en is van een lekkage geweest van een aantal jaren geleden. Via mijn VVE beheer is een bedrijf Lek -en detectie langs geweest en deze heeft onderzocht naar lekkage in mijn woning. Mijn woning is lekkage vrij en de schimmel dient alleen professioneel verwijderd te worden. De afmeting van de schimmel is ongeveer 3 m2.

Hoekdouche plaatsen

De douchewand en het deurgedeelte moeten beide opnieuw geplaatst worden i.v.m. schimmel op de kit voegen en lekkage. Ik zoek iemand die professioneel een douchewand opnieuw kan plaatsen en een kei is in kitten.

Schimmel- en vochtprobleem in het huis

Binnen, op de buitenmuur van de kelder van onze nieuwe woning zit schimmel. De plek is 2 x 2 meter. Graag willen we deze professioneel laten verwijderen en behandelen. Mocht u bellen en ik kan niet opnemen, dan bel ik u terug.

Badkamer grondig reinigen

Wij zijn 5 jaar geleden in een nieuwbouwwoning gaan wonen en hebben voor de badkamer tegels uitgezocht, die we mooi vonden. We hebben bruine houtstructuurtegels op de vloer. Wat een ramp is dat qua kalkaanslag. We hebben ernstige last van kalkaanslag en willen de badkamer dan ook grondig en professioneel laten reinigen, zodat deze er weer als nieuw uitziet. Het verwijderen van kalkaanslag op de vloer, maar ook de muren en de glazen douchewand is een groot onderdeel van deze klus. We hebben GEEN last van schimmel o.i.d. De badkamer is ongeveer 2.5 x 3 meter groot.

Schimmel op zolder bij de deur verwijderen

Op zolder bij de deuren van een Frans balkon blijft schimmel terugkeren. Eigen schoonmaakpogingen maken het er niet beter op. Er staat condens op de ramen terwijl het dubbel glas is. Kunt u aangeven wat het kost om de oorzaak te vinden en wat de kosten zijn van professioneel schoonmaken?

Oorzaak van schimmel onderzoeken

Wij hebben groene schimmel aan de onderkant van de muur aan de uitbouw zijde op de begane grond, de woning is 16 jaar oud. Wij hebben nooit schimmel problemen gehad, maar sinds een half jaar komt het ieder keer weer terug. Graag willen wij weten wat de oorzaak is en het door een professioneel erkend bedrijf laten oplossen.

Onderhoud en klussen in huis

Het plafond in de badkamer dient vervangen te worden. Er is een deel van het plafond gaan scheuren en er zit schimmel in. Er moeten nieuwe gipsplaten geplaatst worden, anti- schimmel en dan afwerken. Het plafond is ongeveer 4.5 m2. Optioneel is het afschilderen met een anti-schimmelverf, waar ik zelf een Wijzonol schimmelwerende professioneel verf voor op het oog heb. Bij schilderen zou ook een stukje -niet betegelde- muur bij de wastafel kunnen worden meegenomen van ongeveer 1,00 bij 2,00 meter. Totaal van schilderwerk is ongeveer 7,5 m2. Hier ontvang ik graag separaat een offerte voor. Er is een foto beschikbaar.

Schimmel in de badkamer verwijderen

In de badkamer zit er tussen de tegels in schimmel. Ik zou graag willen dat het professioneel wordt schoongemaakt voordat de schimmel zich ernstig gaat verspreiden. Graag zou ik zo spoedig mogelijk gemaild of gebeld worden met eventuele tarieven zodat wij snel een afspraak kunnen maken. permanent toekomst. 1 ibij 2

Schimmel in de badkamer verwijderen

Ik wil graag de schimmel in de badkamer professioneel laten verwijderen. De badkamer helemaal laten reinigen. Met name de tegels hebben veel schimmelplekken. Het is een hele kleine badkamer: het te reinigen oppervlak is ongeveer 6 vierkante m, schat ik.