Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Amsterdam Zuidoost te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Amsterdam Zuidoost heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Amsterdam Zuidoost u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Amsterdam Zuidoost of directe omgeving.


Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam Zuidoost bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: optrekkend vocht in de muren, kelder waterdicht maken, kelder waterdicht maken, vocht vrij maken fundering al dan niet in combinatie met onderkelderen, schoon maken kruipruimte, waterschade plafond en verven, camera inspectie kruipruimte in verband met vochtproblemen, opsporen en oplossen van water schade aan raamkozijn, constateren waar vochtproblemen begane grond vandaan komen, kelder laten injecteren, constateren waar vochtproblemen begane grond vandaan komen, schade na lekkage, vochtmeting onder houten vloer, camera inspectie kruipruimte, schimmel in de kruipruimte verwijderen en behandelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Amsterdam Zuidoost staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Amsterdam Zuidoost:

Schimmel verwijderen van kozijnen

Ik heb last van schimmel in mijn kozijnen en ik wil graag dat dit verholpen wordt. Het gaat om 5 kunststof kozijnen. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Plafond lekkage

Het plafond en de muur van mijn slaapkamer lekt. Boven mijn slaapkamer is het balkon. Nieuwe dakbedekking op de balkon reeds aangebracht, probleem nog steeds niet opgelost. Ook opnieuw gekit. Heeft niet geholpen. Mijn vraag is: wat kan het dan zijn?

Waterschade rapport maken

Voor een verzekeringsofferte zoeken wij een expert om waterschade te bepalen en offerte te maken na lekkage van dak uitbouw 1e etage eengezinswoning. Tevens offerte maken voor opknappen slaapkamer. Het gaat om ongeveer 20 m2 wat opgeknapt moet worden. Het werk moet aan de achterzijde van onze woning plaatsvinden.

Doucheruimte schimmelvrij laten maken

Ik wil graag onze hele badkamer schimmel vrij laten maken. De bedoeling is dat de badkamer brandschoon wordt gemaakt.

Vochtschade herstel aan plafonds van toilet, douche en keuken

Ik heb vochtschade in 3 ruimtes, na lekkage van de boven buren en wil graag een schaderapport voor de verzekering. De woningbouw heeft de lekkage verholpen. Het plafond in de badkamer is hierdoor ook gaan schimmelen, dus daar is een behandeling voor nodig. Verder is in alle drie de ruimtes, de plafondverf (waar lekkage er door kwam) afgebrokkeld.

Schimmel professioneel verwijderen

In een slaapkamer schimmel op de muur (en vloer?). Schimmel wel al enigszins schoongemaakt, maar wil dit professioneel laten reinigen, voordat er weer geslapen kan worden in de kamer. Tevens uitsluiten van waar de vocht komt om dit ook aan te pakken.

Oorzaak muffige geur uit de kuipruimte zoeken

In de straat hebben wij een probleem met het grondwater. Dit wordt nu van buitenaf opgelost door de gemeente. Echter zullen zij geen stappen ondernemen voor de stank die uit de kruipruimte komt en het laagje water van 10 cm wat hier standaard aanwezig is. Bij onze hoekwoning zal er dan ook een oplossing geboden moeten worden die er voor zorgt dat deze problemen er niet meer zijn in de toekomst.

Waterschaderapport maken voor de verzekering

Ik kom thuis van mijn werk en trof mijn benedenverdieping keuken/eetkamer helemaal onder water. Na een snel onderzoek constateerde ik dat het water vanuit de badkamer naar beneden stortte. Ook onder de douchecabine en badkuip lag het water een aantal cm hoog. Het water stortte ook uit de buitenkant van de woning (straatzijde) die bekleed is met hout. Voor wat ik zelf kan inschatten heb ik schade aan; woning (houtbekleding voorkant)/muur/badkamer/ tegels/ douchecabine/laminaat/keukenonderkast/gordijnen. De opgegeven schade is wat ik zelf kan waarnemen. Wellicht is er meer schade die niet zichtbaar is (gevel/binnenmuur). Voor de verzekeringsmaatschappij heb ik een rapport/offerte nodig. Graag doe ik een beroep op jullie expertise voor een rapport/ offerte.

Vocht en luchtkwaliteit meten

Wij hebben 4 jaar geleden een lekkage in de hal gehad. De leidingen worden nu niet gebruikt (zijn omgeleid) in verband met moeilijk bereikbare kruipruimte. Ligt al enkele jaren nieuw laminaat op. Nog steeds muffe geur en gezondheidsissues thuis. Badkamer wordt binnenkort opnieuw betegeld en gesloopt, maar daar willen we ook graag weten wat er nou echt in de muur zit ook daar schimmel op voegen. Vooral de luchtkwaliteit is belangrijk om te weten dat deze goed is, of dus niet en hoe dit op te lossen is.

Schimmel verwijderen

Ik heb erg last van schimmel in 2 van mijn slaapkamers. De schimmel zit op het plafond en op de wanden. Graag maak ik een afspraak met een vakman die de problemen kunnen verhelpen. De muren grenzen aan de woning van de buren.

Schimmel verwijderen

In de badkamer, toilet en slaapkamer heb ik problemen met schimmel. Graag laat ik de schimmel verwijderen en de ruimtes behandelen. Alle ruimtes liggen naast elkaar.

Laminaat inspecteren

Volgens onze huurbaas is het laminaat gaan opzetten doordat er een huisdier (kat) op heeft geplast. Dit is onwaarschijnlijk en wij denken dat het laminaat zelf heeft uitgezet. Het laminaat staat op meerdere plekken onder spanning en veert wat mee op een aantal plekken. De verhuurder heeft dit laten bekijken door iemand van Carpetright. Wie zou de werkelijke oorzaak hiervan kunnen achterhalen? Graag binnen nu en twee weken.

Douche schimmelvrij laten maken

Ik wil mijn douche schimmelvrij hebben...

Oorzaak waterschade en vocht vaststellen

Ik wil graag dat er een vakman komt om te achterhalen wat de oorzaak is van de waterschade in ons huis. Graag willen we ook weten wat de kosten worden om de schade te herstellen. We hebben op de begane grond vocht vanaf de grond, op de vloer en wanden. Ook op het plafond van de woonkamer zitten vochtplekken, waar de badkamer boven zit. Graag willen we een offerte hiervoor, voor de verzekering.

Gedeelte van de badkamer heeft ...

Gedeelte van de badkamer heeft waarschijnlijk lekkage, onderbuurvrouw heeft vochtplek op haar plafond.Het is een inloopdouche zonder douchebak, de tegels zijn al weggehaald in totaal 4 waarvan 2 los waren en de voeg eruit. Denk dat daardoor de lekkage wordt veroorzaakt. De rest van de badkamer is goed. De bedoeling is dat er weer op een goeie manier tegels worden gezet.

onduidelijke lekkage bij zware regen, ...

onduidelijke lekkage bij zware regen, geen loodgieterswerk! Er zijn al 2 loodgieters bij geweest, die niets konden vinden. Huis staat 25 jaar, 23 jaar geen last gehad, maar nu bij een bepaalde wind en harde regen loopt het water langs de binnenkant van de muur!

Bij harde regen komt er water op de 1e ...

Bij harde regen komt er water op de 1e verdieping en dat sijpelt ook door naar beneden waar het dan met plassen naar beneden komt.