Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor balkon waterdicht maken:

Balkon waterdicht maken

Aan de onderkant van mijn plafond hangen continue vocht druppels; er is geen sprake van betonrot, maar het balkon moet dus waterdicht gemaakt worden. Er liggen tegels op, die zullen er waarschijnlijk af moeten en dan moet het balkon geïmpregneerd en gecoat worden.
Onze klant uit Amstelveen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor balkon waterdicht maken uit heel Nederland:

Lekkend balkon repareren

Het balkon van 5 x 1 meter van een jaren '30 huis lekt bij zware regen een beetje, ik wil er graag een waterdicht laagje op smeren als dat kan. Ik heb een betonnen balkon. Betreft de vloer van de eerste verdieping.

Balkonvloer waterdicht maken

Mijn beneden buurvrouw heeft last van lekkage van mijn balkon. Er zijn al meerdere loodgieters wezen kijken, maar het blijft een terugkerend probleem. Graag komen kijken en dan een offerte voor een definitieve oplossing. Er zal in beiden woningen gekeken moeten worden. Aangezien de benedenbuurvrouw met een bakje zit om het water op te vangen en een stekker uit het stopcontact heeft getrokken hoop ik dat jullie deze week kunnen komen kijken. Het betreft een balkon van ongeveer anderhalve meter bij een meter.

Voegwerk buiten herstellen

Herstellen van voegwerk in buitenmuur. Het huidige voegwerk is poreus/ niet voldoende waterdicht en dient derhalve verwijderd en vernieuwd te worden. Het te herstellen voegwerk betreft de achtergevel van de eerste verdieping en de scheidingsmuren aan weerszijden van het balkon. Een groot deel van de achtergevel bestaat uit een raampartij. Hieronder vindt u de afmetingen van de te voegen delen, allen breedte keer hoogte: gevel 24 x 200 centimeter gevel 24 x 200 centimeter gevel 43 x 200 centimeter muur (scheiding met balkon buren) 110 x 155 centimeter muur (scheiding met balkon buren) 110 x 155 centimeter Toegankelijkheid: De genoemde delen bevinden zich aan de achterzijde van het huis op de eerste etage. Alles is toegankelijk via een balkon. Er is dus geen steiger nodig Planning: Op dit moment is er sprake van een actieve lekkage in de woonkamer op de begane grond, doordat vocht in de gevel trekt op de eerste etage, veroorzaakt door de poreus geworden voegen. Om verdere gevolgschade te voorkomen, dienen de werkzaamheden bij voorkeur op korte termijn te worden ingepland. Ter informatie: Het betreft een jaren '30 woning. Het is een bekend probleem bij dit type woning. (Bij andere panden in de straat is hetzelfde euvel naar voren gekomen. )

Achterstallig groot onderhoud voor VvE

Ik zit in een VvE met 2 leden die al ruim 2,5 jaar niet tot een adequate oplossing kunnen komen voor het achterstallige Groot Onderhoud. De gemeente Schiedam heeft inmiddels een betwistbaar plan gepresenteerd met onnodige reparaties. Het betreft o.a. 1 latei (inp 140, lengte 5 meter) twee korte balken circa 1 bij 1 meter (inp 140) en 2 draagbalken van circa 5m1 - inp 200. Verder herstel van het gemetselde valscherm, waterdicht afwerken van de betonnen balkon vloer, het herstel van de kozijnen 1e en zolderverdieping alsmede de boeidelen en nog een aantal punten. Het betreft een jaren 30 woning. Het liefst deze week nog in contact met een aannemer!

Balkonvloer waterdicht maken

Originele uitbouw begane grond vormt het balkon voor de eerste verdieping van een twee onder een kap woning. De slaapkamer op de eerste verdieping heeft een aluminium schuifpui uit de jaren 80. De vloer van het balkon bestaat uit bitumen achtig materiaal met heel fijn grind/gruis erop, deze laag bevat grillige barsten. In de onderliggende woonkamer is recent lekkage ontstaan tijdens heftige regenval.

Balkon repareren en waterdicht maken

Ik wil graag mijn balkon laten repareren en waterdicht maken.

Achterwand woning en balkon herstellen

Wij wonen in een drive-in woning. Deze woning heeft aan de voor- en achterzijde een uit hout opgetrokken wand met daarin de kozijnen verwerkt. Aan de achterzijde is de onderste ligger die op een loodslab ligt en waarop de wand en daarop de kozijnen zijn opgebouwd verrot. Deze balk/ligger moet worden vervangen en waarschijnlijk zijn de onderkanten van de staanders ook aangetast. In de wand is isolatie gebruikt en dit is waarschijnlijk asbestplaat met daarop piepschuim geplakt. Aan de binnenzijde van de woning is een convector geplaatst die eenvoudig van de wand afgeschroefd kan worden. Deze wand is betimmert met schroten die kunnen vervangen worden door wandplaten. (zie foto's) De buitenzijde is beplankt met kunststof en is eenvoudig te verwijderen het kunststof kan weer gebruikt worden. De isolatie moet eigenlijk ook anders.Graag zou ik een prijsopgave willen hebben van het herstel van deze wand. Eveneens aan de achterzijde is een balkon gebouwd. Hiervan zijn 2 liggers aangetast door zwam. 4.30 meter x 27 centimeter x 7 centimeter Lariks. Op de liggers zijn kunststof vlonderplanken geplaatst. Door de naden lekt regenwater. Graag zouden wij de 2 liggers hersteld of vervangen zien. Graag willen wij de vloer waterdicht hebben. Ook hiervan willen we een prijsopgave ontvangen.

Onderhoud aan een betonnen balkon

Ik heb een betonnen balkon van 3 x 7 meter dat wat onderhoud nodig heeft. In het verleden zijn er daar enkele scheuren gedicht, maar toch sijpelt er nog water door en spoelt het beton aan de onderzijde uit. Er zit een coating in, maar die is ook niet meer waterdicht. Ik laat het balkon hier graag even beoordelen en ontvang dan uw plan van aanpak en offerte.

Betonrot balkon herstellen

Het balkon aan de voorzijde van mijn woning vertoont betonrot. Herstel hiervan is nodig. Daarnaast dient de bovenzijde waterdicht gemaakt te worden en dient de waterafvoer herzien te worden.

Balkon waterdicht maken

Balkon egaliseren en waterdicht maken ongeveer 8 vierkante meter. Eronder zit de keuken met een lekkage langs de muur.