Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor vochtbestrijding in de kelder:

Vochtbestrijding in de kelder

De laatste dagen (sinds de sneeuw) heb ik last van opkomend grondwater in mijn kleine kelder (2 meter bij 1. 75 m). Dit probleem wil ik zo spoedig mogelijk opgelost hebben.
Onze klant uit Amstelveen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vochtbestrijding in de kelder uit heel Nederland:

Vochtbestrijding in de kelder

Wij hebben last van een vochtige vloer in de kelder. Ook op de muren bladdert de verf af. Of dit komt door lekkage of de hoge vochtigheid in de kelder weet ik niet.

Vochtbestrijding in een dijkhuis

Het gaat om een oud dijkhuis van 100 jaar oud. De kelder ligt helemaal onder het maaiveld aan de dijkkant. Daar komt het water door de muur heen. Het huis is 9 meter breed. De hoogte die behandeld moet worden is ongeveer 2.10 meter. De zijmuren zijn deels in de dijk gelegen. Die moeten ook behandeld worden. Inmiddels weet ik dat vocht uitsluitend van buitenaf goed te bestrijden is. Daarom zoek ik iemand die het huis aan de dijkkant uit kan graven en de gevel kan behandelen met bitumen en drainage aan kan leggen en bekend is met de regelgeving omtrent graven in een dijk (waterschap).

Vochtbestrijding in de kelder

Ik heb telkens last van vocht in mijn kleine kelder. Ik zou dit graag verholpen zien. Er blijft water op de vloer staan. Het gaat om ongeveer 5 m2.

Vochtbestrijding in de keldermuren

In de kelder heb ik last van vocht. De 2 korte muren zijn vochtig en voelen poreus aan. Op deze muren heb ik ook last van schimmel op de muren. Er staat geen water in de kelder. Graag maak ik een afspraak met een vakman die de keldermuren kan beoordelen en behandelen.

Isolatie- en vochtbestrijding kruipkelder

Isoleren/vochtbestrijding kruipkelder door middel van schelpen of gelijkwaardig product. De afstand van de straat naar de kelder is ongeveer 10-15 meter Afmetingen kelder: 5 x 8.7 x 1 meter. In het midden onder het huis bevindt zich een kuil met een geschatte diepte van 40 centimeter. Aan de randen is het nu droog, maar hier kan wel 10 centimeter water staan.

Vochtbestrijding kelder

Na een regen bij zijn de (mergel) stenen vochtig en komt er langzaam water in de kelder. Dit komt op 4 plaatsen voor. Als het 2 weken niet geregend heeft zijn de stenen nog steeds vochtig. Diepte kelder in de grond van hoogste niveau ca: 2.10. Lengte van de muur is ca: 15 meter.