Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Amstelveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Amstelveen heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Amstelveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Amstelveen of directe omgeving.

2640 klanten uit Amstelveen bevelen een bij Casius in Amstelveen aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Amstelveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: kelder waterdicht maken, schoon maken kruipruimte, waterschade plafond en verven, kruipruimte isolatie, schimmel in de kruipruimte verwijderen en behandelen, betonnen balkon herstellen en impregneren, vliering op zolder laten maken, uitvoeren van onderzoek naar daklekkage, lekkage bij raamkozijn, waterschade rapport maken voor de verzekering, lekkage schade stucen en schilderen, waterschade in slaapkamer herstellen, waterschade boven, ligt nu tapijt, oorzaak vochtplekken in de erker beoordelen en herstellen, herstelwerkzaamheden na waterschade en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Amstelveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Amstelveen:

Wateroverlast in de schuur laten verhelpen

Water loopt onder de drempel mijn schuur binnen. Dat is door een vakman geconstateerd, het zorgt voor plassen water binnen. Graag laat ik iemand langs komen die de situatie inschat en een oplossing voordraagt.

Lekkage bij een kozijn verhelpen

Bij de dakkapel op zolder hebben we bij beide draai-kiep-ramen. Hier is lekkage ontstaan variërend van druppels to een flinke drup. Natuurlijk alleen bij storm of regen die recht op de ramen staat. Het komt aan de onderkant tussen raam en het kozijn naar binnen. Wie kan ons hierbij helpen? Graag een prijs opgave met voorrijkosten en bedrag per uur inclusief de btw.

Waterschade herstellen

Door lekkage van het bad heeft er water gestaan op het gestucte plafond in de woonkamer eronder. Er zitten 2 strepen van 1,5 meter bij 30 cm die verkleurd zijn en middenin de strepen een streep waar het stucwerk tussen 2 gipsplaatsen wat los zit (betreft een gipsplaten plafond met daarop 2 stuclagen. Het hele plafond is 9 bij 3,50 meter.

Complete laminaatvloer leggen

Ik wil 50 vierkante meter laminaat laten leggen inclusief ondervloer en plinten. Laminaat heb ik nog niet.

Balkon waterdicht maken

Aan de onderkant van mijn plafond hangen continue vocht druppels; er is geen sprake van betonrot, maar het balkon moet dus waterdicht gemaakt worden. Er liggen tegels op, die zullen er waarschijnlijk af moeten en dan moet het balkon geïmpregneerd en gecoat worden.

Vochtbestrijding in de kelder

De laatste dagen (sinds de sneeuw) heb ik last van opkomend grondwater in mijn kleine kelder (2 meter bij 1. 75 m). Dit probleem wil ik zo spoedig mogelijk opgelost hebben.

Badkamer schimmelvrij maken

Ik heb een kleine badkamer, maar het plafond is zwartgeblakerd van de schimmel, samen met zijkanten en de vloer. De ruimte is slecht geïsoleerd, ongeveer 1 bij 2 meter groot.

Schaderapport opmaken voor twee woningen

Ik wil een afspraak maken met een specialist voor het maken van een professionele offerte voor de schade in mijn woning en de naastgelegene woning die veroorzaakt is door water lekkage. In deze twee woningen heeft de water lekkage laminaat en behang beschadigd. Ik heb deze schadeofferte nodig om naar mijn verzekering versturen voor vergoeding. Ik ben bereid om voor deze offerte te betalen.

Grondwater in de kruipruimte onder aanbouw

In de kruipruimte van ongeveer 12 m2 onder een aanbouw van de woning staat grondwater, dit zouden wij graag verhelpen of isoleren met schelpen, isoparels of isochips. Vanwege een grote verbouwing is de kruipruimte nu toegankelijk en zouden wij graag advies qua ventilatie/ isolatie ontvangen en het verhelpen.

Kelder waterdicht maken

Graag ontvang ik vrijblijvend een offerte voor het waterdicht maken van mijn kelder in Amstelveen-Noord. Het gaat om een kelder van ongeveer 3 bij 8 meter.

Schimmel verwijderen in de badkamer en slaapkamer

Er is schimmel gaan vormen in onze badkamer doordat de huidige bewoners geen gebruik hebben gemaakt van de ventilatiesysteem. De schimmel is getracht verwijderd met HG schimmelverwijderaar, maar door de slechte ventilatie is dit moeilijk te verwijderen. Ditzelfde geldt ook voor de buitenrand van de slaapkamer.

Vochtprobleem in souterrain

Wij hebben een dijkhuis welke is gebouwd in 1907 aan de Amstel. Het souterrain is altijd wel wat vochtig. Afgelopen weekend is er echter veel water in het souterrain gekomen, doordat de waterstand heel hoog was (hemelwater/bodemwater). Bij praktisch alle huizen (10 in een rij) kwam het water naar binnen. De meeste bewoners willen nu de voorgevel uit laten graven in de voortuin, de gevel impregneren en mogelijk via een drain (??) het water afvoeren. Ik doe de aanvraag nu voor mij zelf maar wellicht dat de buren hier ook aan mee willen doen, merendeels is hier al over aan het nadenken.

Schimmel verwijderen

Ik heb last van schimmel op het plafond in de douche, met uitloop naar de woonkamer. De woonkamer grenst aan de douche. Graag wil ik de mogelijkheden bespreken en een vrijblijvend bezoek aan mijn huis om dit door jullie te laten bekijken. De oorzaak is nog niet duidelijk, graag deze eerst opsporen en vervolgens verhelpen.

Vochtprobleem in de kelder

In de kelder van ongeveer 4 m2 hebben wij een vocht probleem. Graag wil ik de kelder laten inspecteren op vocht en schimmel en een oplossing voor langere tijd.

Schimmel schoonmaken

Schimmel schoonmaken boven de trap op zolder.

Schimmel laten verwijderen

Schimmel op de zolder in de hoeken en beetje in keuken deze wil ik laten weghalen (2m2 meter op zolder) keuken (1m2).

Schimmel Verwijderen

Vooral in onze slaapkamer komt er structureel schimmel terug op de muren. Het spuiten van allerlei middeltjes blijkt op lange termijn geen oplossing. Ik zoek iemand die structureel dit probleem voor ons kan oplossen. Tevens hebben wij lichte schimmelvorming in de keuken. Dit moet goed op te lossen zijn voor een expert.

Schimmel Verwijderen

Vooral in onze slaapkamer komt er structureel schimmel terug op de muren. Het spuiten van allerlei middeltjes blijkt op lange termijn geen oplossing. Ik zoek iemand die structureel dit probleem voor ons kan oplossen. Tevens hebben wij lichte schimmelvorming in de keuken. Dit moet goed op te lossen zijn voor een expert.

Lekkage tussen balkon en aanbouw

We hebben last van lekkage tussen het balkon van onze bovenbuurman en ons plafond, dit kan door condens of betonrot of lekpunten komen. Ons idee is dat het balkon met een waterdichte specie ingesmeerd moet worden om dit probleem te verhelpen.

lekkage detectie

Op de begane grond van onze drive-in woning in Amstelveen is de muur (uitbouw) vochtig. Wij kunnen niet precies nagaan waar het vandaan komt. Aan de tuinkamer is een uitbouw gerealiseerd waarbij daarboven een balkon is gemaakt. Aan de binnenzijde van de uitbouw zit de lekkage.

Doorslaand vocht in muur

Er is doorslaand vocht in de slaapkamer. Aangezien het huis verhuurd is wil de huurder hier z.s.m. iets aangedaan hebben. Graag insprectie en oplossing.

Kelder waterdicht maken

In mijn kelder staat met zeer extreme regenval (zoals de afgelopen dagen;27 en 28/8)ongeveer 2 cm water. Dit water komt op een aantal plaatsen door de muur heen sijpelen ( +- 25 cm boven de grond) Kelder zit ongeveer 1 meter onder de grond en is +- 5 meter lang en 1.5 meter breed. Je kan prima in deze kelder staan. Is het mogelijk dit tegen niet al te veel kosten te laten verhelpen? Ik ga nu maar weer water scheppen. Met vriendelijke groet, Kiki

We willen een souterrain uitdiepen maar ...

We willen een souterrain uitdiepen maar hebben last van hoge grondwaterstand. De bestaande gemetselde buitenmuren steken niet diep genoeg waardoor grondwater vrij naar binnen kan. Oplossing zou kunnen zijn inpandig plaatsen van damwanden, maar dan kunnen we de nieuwe vloer niet meer onder de bestaande buitenmuur aanbrengen. Zoeken dus nog naar een geschikte oplossing.

In het huis trekt er vocht via de muren ...

In het huis trekt er vocht via de muren vanuit de grond/kruipruimte omhoog. Daardoor is het parket op sommige plaatsen aangetast door vocht. Mogelijk zijn ook de balken onder de vloer aangetast. De muren in de kruipruimte moeten behandeld worden zodat er geen vocht meer omhoog kan trekken

Optrekkend vocht in kast (BG), waarvan ...

Optrekkend vocht in kast (BG), waarvan de vloer zich ca. 20 cm. onder de vloer op de BG bevindt. In de kast schimmelvorming en dus ook stankoverlast. Onder de vloer op de BG zit over de hele lengte en breedte van de huiskamer een nauwe kruipruimte. De muren ondergronds zijn aangetast met kristallen. Graag advies hoe dit het beste te behandelen, zodat ook op langere termijn dit probleem opgelost kan worden.