Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor lekkages aan gevel en dakkapellen verhelpen:

Lekkages aan gevel en dakkapellen verhelpen

Ik heb lekkages aan mijn gevel en aan de dakkapellen en ik wil graag advies hebben over wat ik moet doen en het laten verhelpen. Het is een huis uit 1911 met een enkelsteense muur.
Onze klant uit Alkmaar (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkages aan gevel en dakkapellen verhelpen uit heel Nederland:

Lekkage gevel herstellen

Wij hebben twee lekkages als gevolg van slecht voegwerk aan de achtergevel. Dit is op de 3e en 4e verdieping. De lekkages zijn aan de binnenzijde zichtbaar bij het plafond en onder het raamkozijn. In de periode 16 april 2020 tot en met (ongeveer) 30 april 2020 staat er een steiger bij ons appartement ivm schilderwerkzaamheden. Graag zouden we in deze periode ook het voegwerk laten herstellen zodat de lekkages verholpen zijn en er geen extra steigerkosten zijn. Graag daarom zsm uw offerte en een voorstel voor wanneer jullie de klus kunnen uitvoeren. Snelheid is gewenst. Alvast vriendelijk bedankt,

Oorzaak lekkage raamkozijn/ gevel opsporen en herstellen waterschade

Betreft een verhuurd pand in Weert. Huurder klaagt over lekkages bij raam en gevel. Graag onderzoek naar oorzaak.

Compleet nieuwe gevel plaatsen

Na 25 jaar van lekkage na plaatsing van een kunststof gevel nu de wanhoop nabij. Is er een bedrijf dat een nieuwe gevel kan plaatsen zonder lekkages? Het betreft een gevel over 2 etages van 2.55 meter hoogte per etage. De breedte van de gevel is 4 meter.

Loodslab bij de serre aanbrengen

Ik wil graag een loodslab aan laten brengen tussen mijn gevel en de serre, vanwege lekkages. De serre is 5 meter lang. Het dak bestaat uit kunststof platen die niet belast kunnen worden. Er kunnen wel planken o.i.d. over de draagconstructie heen gelegd worden zodat het dak begaanbaar is. De muur van de woning is een spouwmuur.

Gevel met hijsbalk repareren

Namens de VvE ben ik op zoek naar een aannemer. Ons probleem is dat de hijsbalk (staal) wat verzakt is, waardoor er een scheur in de gevel is ontstaan. Dit zorgt op zijn beurt weer voor lekkages. Graag de gevel herstellen en de balk weer verstevigen. Zou dit een project zijn waar uw bedrijf ons mee kan helpen? Zo ja, zou ik graag een afspraak maken voor een offerte. Het betreft de 4e verdieping.

Nokvorst op pannendak repareren

Ik zou graag een indicatie / offerte willen voor het repareren van lekkages die voort zijn gekomen uit het wegvallen van cement tussen de nokvorsten en de bovenste dakpannen. Daarnaast is de kop van de gevel door de jaren ook versleten en zou ook hersteld moeten worden. Werkzaamheden zullen waarschijnlijk vanaf een steiger gedaan moeten worden. De vakman levert de materialen, zo nodig ook nieuwe vorsten.

Dichtmetselen voor- en achtergevel woning

Onze woning heeft, als enige woning in het blok, nog houten rabbatdelen op een deel van de voor- en achtergevel. Vanwege de slechte staat van de het hout en daaruit voorkomende lekkages, zouden we de rabbatdelen willen laten verwijderen en de gevel willen laten dichtmetselen, zoals de andere woningen in het rijtje. Een en ander hangt af van het prijskaartje, aangezien we net naar dit huis zijn verhuisd. De stenen moeten dezelfde zijn als van de buren. Er moet tevens een bint worden geplaatst over de breedte waarop gemetseld wordt. De voorgevel zal ongeveer 2 meter breed zijn en 2.5 meter hoog en de achtergevel ongeveer 1 meter breed en 2.5 meter hoog. De steiger is aanwezig en de rabbatdelen zullen we zelf verwijderen,dit hoeft dus niet te worden gedaan. Er is een foto beschikbaar.

Gevel met vochtproblemen impregneren

Onze achtergevel heeft vochtproblemen. Het lood is geheel vervangen maar bij zuidwesterstorm toch lekkages. Ik wil graag advies en prijsindicatie voor een gevelimpregnatie. Het gaat om ongeveer 70 m2.

Voor- en achtergevel renoveren

Achtergevel: - Draaglatei van 319 vrij hakken en op de juiste manier tergplaatsen - Herstellen scheur boven schuifpui 319 - Lekkages balkons opsporen en oplossen - Reparatie scheuren en voegen - Dichtmetselen opening zijkant balkon - Verwijderen verflaag op balkon eerste verdieping Voorgevel: - Reparatie scheuren en voegen - Verwijderen luchtafvoer in gevel - Reparatie betonnen vensterbank portiekzijde Portiek: - Reiniging - Renovatie: reparatie scheuren en voegen

Dakgoot repareren of vervangen

Onze dakgoot moet gerepareerd of vervangen worden. Er is een beugel aan het uiteinde gebroken waardoor de goot schuin hangt en het water over de rand loopt. Ook lijken er enkele lekkages te zijn in de dakgoot. De dakgoot loopt over de lengte van twee huizen ons deel is zo'n 5,5 meter lang en bevind zich bovenaan de eerste verdieping. Goot zonder omlijsting, hangt in beugels die in/aan de gevel bevestigd zijn.