Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor lekkage in serre opsporen en verhelpen:

Lekkage in serre opsporen en verhelpen

In de serre op paar plekken lekkage (niet bij de verbinding met het woonhuis, maar in serre zelf). Graag oorzaak achterhalen en repareren. Het is ongeveer 3 meter diep en 6 meter breed.
Onze klant uit Alkmaar (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkage in serre opsporen en verhelpen uit heel Nederland:

Lekkage dakplaten serre

Serre is ongeveer 15 jaar oud. Ik heb het idee dat waarschijnlijk wat rubberprofielen onder de dakplaten moeten worden vervangen aangezien wij op een paar plekken lekkages (gehad) hebben.

Lekkage in een aluminium serre verhelpen

Door regen en door oostenwind staat de wind op de serre waardoor er lekkage ontstaat in de aansluiting van de serre met de gevel.

Lekkage serredak verhelpen

Ik heb een flinke lekkage aan mijn serre dak. Het dak loopt schuin af. 5 glazen platen liggen in een paneel dat wordt afgedekt door een rubberen strip. Dit lekt aan de voorkant. De afmeting is 2 x 5,25 meter.

Lekkende dakgoot en lekkage bij serre

Het gaat om 2 klussen: lekkende zinken dakgoot repareren, lage dakgoot, goed bereikbaar. Ik weet niet of deze vervangen moet worden, of dat het compleet vervangen moet worden. Voorkeur gaat uit naar repareren. 2e klus is een lekkage verhelpen waar een serre tegen het woonhuis is gebouwd. Zie foto. Bij de koppeling of een stuk muur van de serre loopt het water naar beneden. Ik denk dat het een klein lekkage is. Ik kan me herinneren dat er loodlappen boven lagen, misschien is daar iets mis. De serre is van kunststof en aluminium. Het is een huis uit 69.

Lekkage serre

Lekkage in serre opsporen en repareren. Het dak van de serre is 2 m diep en 5,5 meter lang. (serre heeft glazen panelen van 90 breed)

Lekkage aluminium serre verhelpen

Lekkage vormt zich in de driehoek dakgoot/glasplaat/staander aan de buitenzijde van de serre. Bij de dwarsbalken komt water naar binnen.

Reparatie aan serre na lekkage

Wij hebben een lekkage aan onze serre. Wij hebben glas boven en waarschijnlijk zijn de rubbers poreus. Ik wil de serre in zijn geheel na laten kijken en de lekkage herstellen.

Lekkage serre verhelpen

Lekkage serre verhelpen. Vermoedelijk het afsluitrubber tussen glaswand en dak (achter de gootbak) verouderd!

Lekkage serre verhelpen

Bij zware regen ontstaat er lekkage in de hoek van onze serre, constructie is van aluminium en glas. De oorzaak van de lekkage zal dus eerst bepaald moeten worden, en daarna gerepareerd.

Lekkage aan aluminium serre verhelpen

Na een wolkbreuk heb ik op meerdere plaatsen lekkage aan het serredak. Aan voorkant pui, bij elektrische klapraam en bij de aanhechting zijmuren. Dit wil ik graag laten herstellen.