Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Alkmaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Alkmaar heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Alkmaar u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Alkmaar of directe omgeving.

1939 klanten uit Alkmaar bevelen een bij Casius in Alkmaar aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Alkmaar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: kelder waterdicht maken, schoon maken kruipruimte, waterschade plafond en verven, kruipruimte isolatie, schimmel in de kruipruimte verwijderen en behandelen, betonnen balkon herstellen en impregneren, vliering op zolder laten maken, uitvoeren van onderzoek naar daklekkage, lekkage bij raamkozijn, waterschade rapport maken voor de verzekering, lekkage schade stucen en schilderen, waterschade in slaapkamer herstellen, waterschade boven, ligt nu tapijt, oorzaak vochtplekken in de erker beoordelen en herstellen, herstelwerkzaamheden na waterschade en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Alkmaar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Alkmaar:

Lekkages aan gevel en dakkapellen verhelpen

Ik heb lekkages aan mijn gevel en aan de dakkapellen en ik wil graag advies hebben over wat ik moet doen en het laten verhelpen. Het is een huis uit 1911 met een enkelsteense muur.

Lekkage in serre opsporen en verhelpen

Er is een lekkage in de serre. Vermoedelijk bij verbinding met veranda daarboven. Graag lek opsporen en verhelpen. De serre is aangebouwd aan de huiskamer, 25 jaar geleden. De tuindeur is vochtig dus waarschijnlijk zit er een lek. Het zijn aluminium liggers met veiligheidsglas. De aansluiting met lood gaat over op aluminium delen van de serre en daar lijkt er ergens het lek binnen te komen. Van buiten af is niets te zien. Het lood is met trespaplaten afwerk. De serre is ongeveer 3,5 m breed en 2 m lang.

Lekkage in serre opsporen en verhelpen

In de serre op paar plekken lekkage (niet bij de verbinding met het woonhuis, maar in serre zelf). Graag oorzaak achterhalen en repareren. Het is ongeveer 3 meter diep en 6 meter breed.

Koudebrug

Ik heb last van vochtproblematiek op het plafond van mijn opslagruimte De opslagruimte zelf is 40m2. Welk bedrijf kan mijn helpen met het oplossen van een koudebrug op het plafond van mijn opslag? Graag horen we Uw reactie! Mvg,

Kruipruimte inspectie met camera

In verband met de verkoop van onze woning willen we (mogelijk) de ruimte onder het huis laten inspecteren om te zien of de staat van de ondervloer nog in orde is. Echter, deze ruimte is niet bereikbaar via de woning. Mogelijk kan dit via een flexibele camera uitgevoerd worden. We ontvangen graag vrijblijvend een offerte voor een dergelijke inspectie. Het huis is rond de 40 m2 (weten niet zeker of de kruipruimte ook zo groot is). Wij zouden graag willen onderzoeken hoe de vochtigheid is daar onder.

Vocht/water in stenen schuur verwijderen

Onze schuur is ontzettend vochtig, hij wordt nooit helemaal droog, maar als het regent staat er zelfs een laag water in. Dan staat er zo een laag van c.a.8 cm. Een paar jaar terug zijn de voegen opnieuw gedaan, maar helaas heeft dat niet geholpen. Het is vochtig (druppels) aan het plafond. Ik weet niet of het condensdruppels zijn of dat er daadwerkelijk vocht door het dak komt, maar dat laatste lijkt mij zelf sterk. Verderop in de straat hebben ze een soort beton of cementlaag op de muren gesmeerd (tot zeg maar halverwege de hoogte) waardoor het droog is daar. De schuur ligt deels lager.

Stank uit de meterkast en muffe lucht uit de kruipuimte

Wij hebben onlangs een huis aangekocht in Alkmaar. Nu wij er een tijdje te wonen valt ons op dat er na een fikse regenbui stank uit de meterkast en kruipruimte komt. Allereerst dacht ik nog zelf wat zand aan te brengen in de kruipruimte maar na wat verder door te zoeken kwam ik er achter dat dit nog al een flinke klus is. Doordat ik niet zeker weet waardoor de vieze luchten ontstaan wil ik er iemand naar laten kijken die er verstand van heeft. Graag hoor ik de opties van jullie.

Ventilatie in de kruipruimte controleren en aanpassen

Graag uw offerte voor het controleren van de kruipruimte of deze nog voldoende ventileert. En indien nodig het maken van nieuwe ventilatiegaten. Het gaat om een hoekwoning.

Vochtprobleem in souterrain verhelpen

Ons souterrain is een paar maanden geleden volledig gerenoveerd. Nu komt er water bij ons binnen, vermoedelijk via de buren. De buitenmuren zijn al geïmpregneerd. Graag laten wij dit door een vakman oplossen.

Oorzaak van schimmel verhelpen

Ik wil graag weten wat de oorzaak is van de schimmel en de oorzaak verhelpen. 1 slaapkamer is afgelopen jaar helemaal opnieuw behangen in verband met schimmel. Het piepschuim/board hebben we binnen weggehaald van de muur omdat dat een oorzaak leek van het vocht en de schimmel. Helaas is het behang van deze muur alweer beschimmeld. De andere slaapkamer heeft alleen 1 bovenhoek van een buitenmuur bedekt met schimmel. Deze slaapkamer zit op de tweede (bovenste) verdieping. Het dak is vorig jaar bekeken maar daar zijn toen geen gebreken ontdekt. Wij willen graag de werkelijke oorzaak van de schimmel laten bekijken en advies over hoe het behandeld moet worden. Hoe zit het met vochthoeveelheid en ventilatie in huis?

Kruipruimtes te vochtig

Mijn kruipruimtes zijn vermoedelijk te vochtig. Graag bekijken en advies hierover wat ik er aan kan doen.

Vocht in de buitenmuur

Het betreft vocht in de buitenmuur, deze is 5 meter lang. Het vocht zit in de eerste meter vanaf de grond. Deze buitenmuur is gestuukt. Daarnaast zouden wij graag een ventilatie in de badkamer laten plaatsen daar deze zeer vochtig blijft.

Vocht in de voorgevel

Wij hebben wat last van vocht in de voorgevel bij de voordeur en omhoog tot en met de eerste verdieping. Dit resulteert in een vochtige meterkast en schimmel op de muren, onder en boven. Een gebeid van ca 2 meter breed en 5 meter hoog.

Vochtproblemen

Hoekwoning gebouwd in 1941, heeft sinds kort schimmelvlek in de woonkamer afkomstig van de buitenmuur. Graag inspectie van de woning en een oplossing.

Schimmel en vocht in de muur

Op de begane grond, in de hal verschijnt ineens schimmel naast de trap. De muur voelt ook klam aan. Graag opsporen en verhelpen van het probleem.

Schimmel en vochtplekken op muur

Door verhuur van de woning is nu pas gebleken dat er schimmel plekken op de muur in de woonkamer zitten en vochtplekken op de muur in de slaapkamer. Graag advies over mogelijke oorzaak en snelle aanpak voor probleem, indien mogelijk 1e week van januari. Foto's zijn aanwezig.

Lekkage/vochtprobleem

Wij hebben op 2 plekken in huis lekkage. 1. Bij dakkapel op zolder 2. Op dak bij badkamer (die wij willen gaan verbouwen). Bij de badkamer hebben wij aan de binnenzijde veel schimmel en vocht en ook op overloop loslaten van stucwerk. Graag willen wij hiervoor advies om wat te moeten doen en graag een offerte.

Kelder waterdichtmaken

Wij hebben een lekkende muur en vloer in de kelderruimte van een restaurant. In die ruimte is de bedrijfskeuken gevestigd. Deze lekkage moet zo spoedig mogelijk verholpen worden. Het is een oud historisch pand in de binnenstad van Alkmaar. Het gaat om een hoek in de kelder.

Vochtproblemen

Mijn appartement op de 3e en tevens hoogste verdieping heeft een balkon wat half buiten, half binnen het gebouw hangt. Rondom het balkon zitten kunststof kozijnen en de muren en vloeren die in contact staan met de kozijnen hebben vochtplekken bij hevige regenval. Ook zitten er iets verderop (ongeveer 30 cm) in de betonnen vloer vochtplekken. De onderburen hebben ook schimmelvorming waarschijnlijk door deze vochtproblemen.

Vochtige muur, schimmel verhelpen

Gedeeltelijke schimmel en vochtige muur begane grond, een stuk van 1 x 1 meter ongeveer. Oorzaak opsporen en verhelpen.

Optrekkend vocht in de gevels.

In ons nieuwe huis (bj 1910) is er sprake van optrekkend vocht. De lengte van het probleem is 8 meter, de hoogte circa 1 meter, nu valt het stuukwerk van de wand en de plinten lopen krom van en door het vocht. Graag willen we dit herstellen, graag zien we het voorstel tegemoet.

2 jaar geleden ivm lekkage dak van ...

2 jaar geleden ivm lekkage dak van bijkeuken laten vernieuwen. Probleem is nu nagenoeg opgelost, alleen bij hevige regenval lekkage via dak/muur.

In de keuken regelmatig een rotte lucht ...

In de keuken regelmatig een rotte lucht die uit de kastjes onder de gootsteen vandaan komen langs waar de afvoer loopt. Sinds kort lijkt het erop dat er zich na gebruik van de gootsteen en water, water ophoopt onder de houten vloer. Graag controle, advies en eventueel reparatie van het probleem. Schimmel zou dus wel aanwezig kunnen zijn maar door ons nog niet opgemerkt

Bijna vijf jaar geleden hebben wij drie ...

Bijna vijf jaar geleden hebben wij drie velux dakramen laten plaatsen, overig door een 'vakman' via Casius... Daar hebben wij nog altijd op verschillende plekken lekkage van. Lijkt afhankelijk te zijn van de windrichting in combinatie met regen en of sneeuw. Op zolder hebben we lekkage direct bij het dakraam en dat water loopt ook een verdieping beneden door. En het schuine dakraam in de badkamer lekt ook direct naar binnen. Deze ramen zijn lastig te bereiken aan de buitenkant. Wie kan ons hiermee helpen en hoeveel gaat ons dat kosten?

IVM vochtplekken (grens muur/plafond) in ...

IVM vochtplekken (grens muur/plafond) in de woonkamer is een endoscopisch onderzoek uitgevoerd in de spouw. De vermoedelijke oorzaak is een koudebrug tussen binnen- en buitenmuur. Geadviseerd is om ter plaatse van de vochtplekken het metselwerk te verwijderen en de diverse aan de isolatie e.d. aan te passen zodat er geen verbinding en of koudebrug tussen het binnen en buitenspouwblad meer zijn.