Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Tilburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Tilburg heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Tilburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Tilburg of directe omgeving.

1728 klanten uit Tilburg bevelen een bij Casius in Tilburg aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Tilburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: droog maken van de kruipruimte, waterschade herstellen (vocht ontrekken), vochtproblemen aan muur oplossen, rapport waterschade, ventilatie kruipruimte, ventilatiegaten roosters kruipruimte, waterschade badkamerplafond herstellen, lekkage aan plafond verhelpen, waterschade tegelvloer rapport maken voor de verzekering, buitenmuren kruipruimte vertonen schimmelplekken, ventilatie kruipruimte weer in orde maken tbv vochtige muren, waterschade plafond en wanden herstellen, vocht detectie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Tilburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Tilburg:

Waterschade aan plafond herstellen

Door waterlekkage in de badkamer is waterschade ontstaan aan het plafond in onze woonkamer. Totaaloppervlakte van het plafond is ongeveer 30 m2. Ik wens een offerte voor het opsporen van het lek (badkamer) en het repareren (woonkamer) van de schade.

Voegen buitenmuur en poortmuur, verhelpen lekkage en leggen tegels

Het betreft een paar klussen: Er is een lekkage in onze garage, deze laten wij graag verhelpen. In de voegen zit een scheur, waardoor vocht naar binnenkruipt. Dit hebben wij eerder gekit, maar het heeft dus niet geholpen. Verder zit er een barst in de tuinmuur. Eerder heeft daar een grote dennenboom gestaan, deze hebben wij verwijderd, maar door de wortels is een scheur ontstaan. Hier laten wij graag naar kijken. De muur is ongeveer 2 m breed bij 2,5 hoog. Er zijn wat losse tegels aan de achterkant van de schuur en deze laten wij direct graag opnieuw leggen. De man van de verzekering is al even komen kijken, maar we hebben een offerte nodig. Wel laten wij het graag uitvoeren door u.

Vochtig blijvende gevel probleem achterhalen en herstellen

Vorig jaar heb ik, als gevolg van een lekkende dakgoot bij de buren, een kleine lekkageplek in mijn badkamer gehad. Lekkage is verholpen. Echter is mijn gevel buiten een krap jaar verder nog steeds nat. De plek wordt niet groter (is sindsdien juist - vooral vanaf bovenaan - verder opgedroogd), maar blijft sinds enige tijd min of meer gelijk in omvang. Overdag is deze droger dan 's ochtends vroeg. Hoe droog de plek is hangt mede af van wind en temperatuur. De plek lijkt niet afhankelijk van regen. Het gaat om een spouwmuur. Isolatie aan binnenkant muur lijkt droog. Ook lijkt er op basis van meterstanden geen sprake van waterverlies aan leidingwerk binnenshuis. Verdere lekkage in de goot is ook niet vastgesteld, ook geen treksporen die wijzen op water vanaf dak (lek detectie lijkt me dus niet de oplossing). Het is op de eerste verdieping. De plek is ongeveer 1-1,5 meter breed en ongeveer driekwart van een verdieping hoog. Ik zoek iemand die kan bepalen wat het probleem is welke oplossing daarbij past. Wellicht is de steen/voeg poreus of aangetast door zouten uit het regenwater. Of is er een isolatieprobleem, mogelijk een koude brug probleem. Of is er een nieuwe oorzaak.

Waterschade aan plafond herstellen

In onze badkamer (6/ 7 m2) is waterschade aan het plafond van ongeveer 1,5 m. Het lekkage is bij de muur en komt waarschijnlijk van het dak van de badkamer. het is een plat dak met een loden dakbedekking. Waarschijnlijk komt het lekkage van een hoekje in het dak, die om de 2/ 3 jaar steeds opnieuw gerepareerd moet worden. Graag laten wij het lekkage verhelpen en daarna het plafond opnieuw stucen. Er is makkelijk bij het dak te komen. Het is op de begane grond.

Lekkage opsporen en schade herstellen boven de schuifpui

Het lekt boven de schuifpui in de huiskamer waarschijnlijk vanuit buiten. Het is alleen met langdurige regenval. Waarschijnlijk zijn de stenen poreus geworden.

Schimmel bij de vloer oplossen

Gisteren zette ik de bank opzij en heb ik schimmelvorm opgemerkt aan, achter de plinten met uitloop op houten vloer. Gisteren met een doek alles afgedaan, maar ik wil deze schimmel 100% zeker goed laten verwijderen. Ik heb iemand nodig die dit voor mij kan uitzoeken en oplossen.

Schimmel- en vochtprobleem analyseren

Graag zouden wij de verluchtingsroosters aan de raamkant van de woonkamer en in de badkamer gereinigd willen hebben. Verder komt er regelmatig schimmel voor aan binnenkant van de raamkozijnen. Die halen we zelf weg, maar wat advies zou fijn zijn. Bij de kozijnen hebben zichtbare vochtproblemen. We hebben een oude woning, het is een vochtige woning.

Schimmelbestrijding in de badkamer

Het grootste gedeelte van het plafond in de badkamer is bedekt met schimmel, het loopt ook een beetje door naar de muren. De badkamer is ongeveer 2 bij 3 meter. Graag laten wij de schimmel verwijderen en hierna de badkamer behandelen zodat dit in de toekomst niet meer kan gebeuren.

Adviseren over en herstellen van vochtschade

Na een lekkage in de muur (enkelsteens baksteen), die pas laat ontdekt is, is de muur verzadigd met vocht en dit is mogelijk ook doorgeslagen naar de aangrenzende kozijnen. (1 met blaren en 1 met schimmel). Gaat om de begane grond. Lekkage is al verholpen. Graag wil ik een expert laten kijken wat de schade is en dit laten herstellen.

Schimmel in de meterkast bestrijden

Wij hebben schimmel in de meterkast. De meterkast zit in het hal van de woning. Dit is een koud stukje. Hier zit enkel glas in staat de wind en regen vaak op. Hier wordt eind van het jaar dubbel glas geplaatst. De kruipruimte was tijdens de inspectie nog kurk droog. Er zit condens en druppels onder de watermeter. Kunnen jullie hier naar komen kijken waar het vandaan komt?

Schimmel opsporen en verwijderen

Sinds een paar weken hangt er op het kamertje van mijn zoontje en op onze kamer een muffe lucht. Wij zelf slapen op zolder en aan de voor- en achterkant zitten schotten. Zo op het eerst gezicht zien wij niets. Wij hebben wel het gevoel/idee dat er schimmel zit. Ik zie nergens vochtplekken. Na een aantal dagen regen ruikt het kamertje weer extra muf.

Vochtplek in de buitenmuur

Als het regent ontstaat er een vochtplek op de muur in onze keuken. Het is optrekkend vocht vanaf de onderzijde tot een hoogte van ongeveer 60 cm. Mogelijk loopt de vochtplek ook door achter onze keuken. Graag willen we laten onderzoeken wat de oorzaak is en dit laten repareren.

Vochtwerende coating in de kelder aanbrengen

Per 06-04 hebben we een nieuwe woning. De eigenaresse heeft ons laten weten dat er vochtplekjes op de muren zitten, voor het eerst in 20 jaar. Een expert van een groot bedrijf heeft ernaar gekeken. Hij geeft aan dat het 100% zeker door opstijgend grondwater komt. Hij stelt voor al die plekjes uit te hakken en met nogal uitgebreide middelen te herstellen. Van de prijs schrokken wij en de eigenaresse erg. Daarnaast wordt dan niet eens de gehele muur behandeld waardoor het vocht de volgende keer op andere plekken kan ontstaan. Een vriend van mij die een beetje thuis is in deze vochtproblemen zei mij dat het probleem waarschijnlijk ook wel eenvoudiger is op te lossen. Kunt u op basis van deze informatie inschatten wat het kost om de kelder, ongeveer 20 a 25 meter aan muur, zodanig te behandelen dat er geen vochtplekken meer ontstaan? Als de prijs wat ons betreft een stuk gunstiger is dan de andere offerte dan kunt u uiteraard komen kijken. Graag zsm reactie ivm de overdrachtsdatum van 06-04 en kosten die de huidige eigenaresse waarschijnlijk moet maken. Wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Natte muren in een slaapkamer

Wij hebben last van twee natte muren in een slaapkamer op de eerste verdieping, onder het platte dak. Wij willen de oorzaak graag laten opsporen en reparatiewerkzaamheden laten verrichten. Mogelijk is er een probleem met de aansluiting van een dakgoot. Wij stellen een snelle reactie op prijs.

Kelder vochtvrij maken

We hebben een kelder van ongeveer 5 m2 en 2 m hoog in een ouder huis (1935) die geheel gestuct is met tegelvloer. In juli 2014 is er in onze straat flinke wateroverlast en zijn er overstromingen geweest, waardoor het hele huis tot 40 cm onder water stond. De hele kelder (ongeveer tot 2 meter diep) heeft toen onder water heeft gestaan. Alles is toen leeggepompt en weer opnieuw gestuct en geschilderd. Sindsdien komt er steeds bij regen of hoge grondwaterstand weer water in de kelder te staan. De kelder staat dan 2 keer per dag een paar cm onder water. Waarschijnlijk is de cementvloer onder de tegels toen poreus worden en is de kelder ook niet meer vochtvrij. Hopelijk kan hier iets aan gedaan worden. Graag een vrijblijvende offerte wat het zou kosten om dit probleem op te lossen.

Vervangen laminaatvoer na waterschade

Wij hebben waterschade in de keuken door een de tuinslang die van het kraantje af is gesprongen. Nu willen wij weten wat het kost om een nieuwe vloer, ondervloer, plinten en plakplinten te leggen. Het gaat over een vloer van 8 m2.

Kelder vochtvrij laten maken

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het vochtvrij maken van de kelder.

Schimmel verwijderen in muren

In de slaapkamer dient de wand van de voorgevel behandeld te worden. Het rechte gedeelte van de muur, tot ongeveer 1 meter hoogte, zit schimmel. het schuine gedeelte daarboven niet. Graag maak ik een afspraak met de vakman om de mogelijkheden te bespreken.

Vochtinspectie uitvoeren

Vochtinspectie

Vochtprobleem in de schuur verhelpen

In April 2015 hebben wij een enkelsteens schuur laten bouwen van ongeveer 5 bij 3 meter. Na de zomer zijn de problemen begonnen. Week na week werd de schimmel op het plafond zichtbaarder en erger. Het plafond bestaat uit houten platen. Zelfs de spullen die in onze schuur staan krijgen schimmel. We hebben zelf al extra tochtgaten gemaakt om beter te ventileren maar het wordt alleen maar erger. Wat is de oorzaak hiervan en hoe kan het probleem definitief verholpen worden?

Muur in de woonkamer impregneren

Ik ga mijn oude rijtjeswoning op korte termijn verkopen. Ik heb last van optrekkend vocht, al is het minimaal. Sinds er een betonnen vloer is gestort en de muren zijn gestuukt, is er weinig veranderd. De latex laat wat los en op een enkel stuk voel je dat het stukwerk los is van de stenen daarachter. De verkopende makelaar adviseert om de muur eerst te laten impregneren en het loszittende stukwerk te laten repareren. Het gaat om twee binnenmuren in de woonkamer op de begane grond. Bij de ene muur gaat het om een stuk van 2,5 meter en bij de andere muur over een stuk van zo'n 6 meter. Graag laat ik de situatie hier ter plaatse even beoordelen en ontvang een offerte voor de werkzaamheden.

Vocht in de buitenmuur

Wij hebben last van regeninslag bij de muur in de slaapkamer. Daken en goten zijn geïnspecteerd. Zit waarschijnlijk in de buitenmuur. Lichte scheurtjes en kleine kringen water zijn zichtbaar, wij hebben nog geen schimmel geconstateerd. Het zit in de hoek van de muur.

Stank door vochtprobleem in huis

Wij hebben bij 1 slaapkamer vocht problemen. Het betreft een hoekwoning en het gaat om de slaapkamer aan de tuinzijde. Ons slaapkamer stinkt naar vochtgeur sinds jaar terwijl we goed ventileren. Graag laten wij dit door een vakman controleren en oplossen.

Oorzaak van waterschade en vocht vaststellen

Mijn parket is bol gaan staan. Nu heb ik laatst een lekkage met de wasmachine gehad waardoor dit zou kunnen komen. De verzekering vraagt een expert om de schade vast te stellen.

Muffe lucht in de gang onderzoeken

Muffe lucht in de gang. Wil graag dat iemand kan kijken waar de lucht vandaan komt en of we schimmels in huis hebben