Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor vochtprobleem onderzoeken en verhelpen:

Vochtprobleem onderzoeken en verhelpen

We willen ons huurhuis misschien kopen maar er is een vochtprobleem. We hebben last van condens op de ramen en schimmel op de muren in de slaapkamer, badkamer en keuken.We willen graag dat iemand hier binnen een maand naar kijkt, zodat we weten wat er aan gedaan kan worden en wat dat gaat kosten.
Onze klant uit Steenbergen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vochtprobleem onderzoeken en verhelpen uit heel Nederland:

Vochtprobleem onderzoeken

Ons huis is meer dan 100 jaar oud en hebben al langer vermoeden van vocht en schimmel in huis. Na het plaatsen van een nieuwe laminaatvloer en plinten van MDF wordt het duidelijk. Op sommige plekken slaan de MDF plinten groen uit van de schimmel. Graag wil ik weten of er daadwerkelijk een vochtprobleem is en weke maatregelen we eventueel het beste kunnen nemen.

Vochtprobleem onderzoeken + herstel

Ik heb schade aan het plafond in de woonkamer door lekkage afvoer badkamer daarboven. De muren zijn bepleisterd en het plafond is van gips. Het betreft een stuk van ongeveer een meter. Graag offerte voor geheel herstel. Het betreft een offerte voor de verzekering.

Vochtprobleem in de woning onderzoeken

Ik zou graag willen dat de schimmel in mijn woonkamer, gang, douche en de slaapkamers wordt onderzocht. Ik wil namelijk weten waar het vandaan komt. Ik heb zo snel mogelijk iemand nodig het liefst binnen 1 week!

Vochtprobleem in de woning onderzoeken

Ik zoek een deskundige die een inspectie kan uitvoeren naar de oorzaak van vochtproblemen in mijn tussenwoning. Het gaat om een oudere woning op de begane grond, zonder kelder. Er wordt de hele dag geventileerd. De woningbouw geeft aan dat ik beter moet ventileren, daarom wil ik graag een andere partij de situatie laten beoordelen.

Vochtprobleem aan buitenmuur oplossen

Tijdens renovatie van onze parketvloer bleek de vloer aan de zijde van onze buitenmuur vochtig te zijn geweest. We laten de oorzaak van de vochtige buitenmuur graag onderzoeken. Mogelijk moet de muur geïmpregneerd worden. Het kan ook zijn dat de oorzaak gezocht moet worden bij de dakgoot of de daktrimmen. We maken graag een afspraak voor nader onderzoek en ontvangen daarbij dan uw plan van aanpak en een prijsopgave.

Oorzaak vochtprobleem souterrain onderzoeken

In het souterrain van onze woning is er schimmelvorming en bijkomende problemen door vocht. Onze woning bestaat uit 3 appartementen van 2 verdiepingen waarvan er 2 particulier eigendom zijn en 1 eigendom van de woningbouwvereninging die het nog verhuurt. (1e verdieping en souterrain). Nu wil de Key (woningbouwvereniging) de kosten van het oplossen van het probleem op de VVE verhalen. Ik heb zelf uitgebreid onderzoek gedaan met behulp van een architect; tevens alle bouwtekeningen van de renovatie opgevraagd. Ons oordeel is dat het komt door slechte ventilatie en geen dampwering. Tevens is er geen waterdichte bak aanwezig. Daarom geen verantwoordelijkheid van VVE maar van de verhuurder, die het pand heeft gerenoveerd. De Key wil nu een onafhankelijke expert hiernaar laten kijken. Kunnen jullie ons hiermee helpen?

Vochtprobleem onder woning onderzoeken en verhelpen

Eind juni is na zware regenval de houten vloer bol in mijn tussenwoning bol gaan staan. In de kruipruimte bleek water te staan. Ongeveer 4 jaar geleden is daar de riolering al gedeeltelijk vervangen, maar mogelijk is er toch ergens een lek. Ook is het mogelijk dat het water via de spouwmuren is binnengekomen. Ik wil de oorzaak van dit vochtprobleem laten achterhalen en verhelpen. Ik zal ook even bij mijn buren navragen of er onder hun woningen water staat. Ik ontvang graag uw advies en een prijsopgave.

Vochtprobleem onderzoeken

Kunt u op basis van bijgevoegde foto's adviseren of verder onderzoek van jullie kant meer duidelijkheid kan geven over de oorzaak, en ook welke kosten er verbonden zijn aan mogelijk verborgen gebreken (zoals aantasting van de constructie). Het heeft er niet de schijn van dat de vochtplekken verzoorzaakt worden door bijvoorbeeld een kraan die continu openstaat, want de vochtplekken zijn niet zwart uitgeslagen. Huis is van 1910. De locaties van de vochtplekken zijn respectievelijk (zie bijlage voor foto's): 1) Plafond/zijmuur (plafond is waarschijnlijk houten constructie/muur is waarschijnlijk volledig steense muur, maar durf dat niet met zekerheid te zeggen). 2) Zijmuur op 1m hoogte (constructie is onduidelijk, waarschijnlijk geen dragende muur, maar durf dat niet met zekerheid te zeggen). 3) Achterwand van huis tegen plafond aan (waarschijnlijk volledig steense muur, maar durf dat niet met zekerheid te zeggen, en plafond is waarschijnlijk houten constructie)

Vochtprobleem onderzoeken

Schade aan muren, keuken, plafonds en vloeren door hevige regenval.

Woning opknappen

Om de woning van onze vader in Almere in een verkoopbare staat te brengen, moeten enkele zaken worden opgeknapt. Keuken: Om te beginnen is er de muur van de keuken, waar de wasmachine tegenaan heeft gestaan. Deze hele onderrand is nat geweest. Hij lijkt nu droog, maar we willen graag onderzoeken of er een structureel lekkage/vochtprobleem is, dit oplossen en de muur weer netjes stucen. Achterwand woonkamer BG: In de hoek van de wand waarin de schuifpui zit zien we een lekkageplek. Deze kan veroorzaakt zijn door een verstopte dakgoot in het verleden, maar zeker weten we dit niet. Ook deze plek moet worden aangepakt en opgeknapt. WC beneden: Rond de standpijp zien we bruine vlekken. Dit kan erop duiden dat vanuit de WC op de bovenverdieping lekkage heeft opgetreden. Waarschijnlijk moet de standpijp worden vervangen en de muren opnieuw gestuct. Badkamer boven: Het tegelwerk mag worden gemoderniseerd. We denken aan grijze plavuizen in plaats van de huidige witte tegels. Daarnaast zien we in het plafond van de badkamer lekkagevlekken. Deze zijn waarschijnlijk afkomstig van de oude cv die op zolder stond. De cv is inmiddels vervangen, dus we verwachten verder geen lekkage, dus het plafond en de muren kunnen opnieuw worden gespoten. Zolder: Op de zolder is het plaatwerk rond het raam flink aangetast. Dit moet worden vervangen. Velux-ramen: De woning heeft drie velux-ramen en alle drie zijn ze lek. Wij willen ze graag laten vervangen door uitzetramen. Graag ontvangen we een offerte voor deze werkzaamheden. Eventueel bezichtigen kan donderdag 12 mei.