Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor ventilatiegat voor de kruipruimte maken:

Ventilatiegat voor de kruipruimte maken

Ventilatie gaten maken na isolatie vloer. Kruipruimte heeft te weinig ontluchting. Gaat om rond 70m2, hopelijk hoor ik iets van u.
Onze klant uit Sint Michielsgestel (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ventilatiegat voor de kruipruimte maken uit heel Nederland:

Ventilatiegaten boren in de kruipruimte

Voor een pand in Amsterdam dient er een ventilatiegat gemaakt te worden in de kruipruimte.

Ventilatiegat voor de kruipruimte maken

Ik wil graag ventilatie in de kruipruimte aan laten brengen. Het gaat om het boren van gaten met roosters om kruipruimte te ventileren. Het gaat om een kruipruimte van 45 m2. Gaat om 1 a 2 gaten.

Renovatiewerk in de kruipruimte

1x ventilatiegat aanbrengen tbv ventilatie kruipruimte (renovatiekoker). Houten balken onder kruipluik vervangen (zijn weggerot). Eventueel kruipluik vervangen en (indien nodig) matomranding vervangen.

Ventilatie aanbrengen en vochtbestrijding in de kruipruimte

Ik wil graag een extra ventilatiegat bij de voordeur en een advies over het bestrijden van vocht in een deel van de kruipruimte. Mogelijk ook de kruipruimte opruimen, er kunnen nog spullen van de verbouwing liggen.

Kruipruimte inspecteren

Inspecteren van de kruipruimte i.v.m. stankoverlast. Kruipluik achterkant woning, 1 ventilatiegat voorkant woning. Geen kruipluik voorkant woning, wel convectorput. Van daaruit kun je onder de houten vloer in de woonkamer komen. Misschien inspectie met camera handig.

Vochtproblemen in huis verhelpen

De ventilatie in ons huis is slecht, 's ochtends zijn vaak de ramen beslagen, het is kil en er is schimmel in de kruipruimte onder de trap. Kan te maken hebben met een ventilatiegat dat door de vorige bewoners is dichtgemetseld in de buitenmuur.

Ventilatiegaten kelder toevoegen

In de kruipruimte van een bestaand huis is 1 ventilatiegat aanwezig. Graag willen wij 2 extra ventilatiegaten aan de voorzijde. En 3 aan de achterzijde van de woning. De woning is aan de achterzijde 2 m uitgebouwd.

Wij hebben een kruipruimte waar het heel ...

Wij hebben een kruipruimte waar het heel vochtig en warm is, nu willen we een ventilatiegat via de muur hebben, aan de voor en achterkant van het huis, kan dat?

-heb idee dat rioleringsbuizen in pand(4 ...

-heb idee dat rioleringsbuizen in pand(4 woonetages)stuk zijn.komt stank door ventilatiegat van mijn badk.als bovenb.wc doortrekt. -2 lekkende kranen (1 in badk. 1 in keuken).1 dient z.s.m. gerepareert te worden,want is bijna niet meer dicht te draaien. -waterafvoer (waterpijp) moet nagekeken worden. -i.v.m. verbouwing aan mijn woning (stuk muur wat ik eruit wil slopen),moet ik erachter komen of rioleringsbuizen door dit stuk muur lopen, en nog in gebruik zijn, of afgesloten zijn.dit kan volgens mij alleen via kruipruimte bekeken worden.