Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor lekkende lichtkoepel repareren:

Lekkende lichtkoepel repareren

Lichtkoepel in plat dak lekt. Water tussen dak en koepelwand en dit wil ik graag laten repareren. Het gaat om 1,20 x 1,20 meter.
Onze klant uit Roosendaal (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkende lichtkoepel repareren uit heel Nederland:

Vervangen van lekkende lichtkoepel

Vervanging bestaande lichtkoepel op plat dak van aanbouw. Lichtkoepel is ongeveer 1 m2, Dak is op 2.70 meter hoog en makkelijk bereikbaar.

Lekkende lichtkoepel repareren

Ik heb in de serre 2 lichtkoepels, waarvan er 1 tussen de koepel bij winderig/regenachtig weer lekt en tocht. Ik zelf vermoed dat rubbers van de schroeven op de rand van de koepel poreus zijn. Dit is al eens provisorisch gerepareerd, maar nu lekt het weer iets. Ik zoek iemand die dit vakkundig tegen een redelijke prijs kan repareren.

Lekkende lichtkoepel repareren

Wij hebben bij de lichtkoepel van 1 bij 1 meter lekkage. Aan de buitenzijde lijkt alles er goed uit te zien. Onder de gehele koepel zit wel een antivocht strip die slecht lijkt te zijn. Graag laat ik de koepel door de vakman controleren waar de lekkage vandaan komt en deze repareren.

Lekkende lichtkoepel repareren

Het is niet aan te wijzen waar het lek zit, maar wij vermoeden dat het de lichtkoepel is. Nadere toelichting kan mondeling verstrekt worden. Betreft een plat dak met bitumen en grind. Binnen zit een houten kozijn om de lichtkoepel. De koepel zit op 2.60 meter hoogte.

Lekkende lichtkoepel op het dak repareren

Vanwege lekkage wil ik graag 2 lichtkoepels laten controleren en herstellen. Het gaat om lichtkoepels met een grootte van ongeveer 60*40 cm.

Lichtkoepel vervangen

Vervanging van een vieze, lekkende lichtkoepel op een plat dak. Maten: ca 180 cm lang, ca. 50 cm breed. Het liefst vervangen voor een nieuwe lichtkoepel met enige mogelijkheid tot ventilatie. Graag uw offerte inclusief de aanschaf van de lichtkoepel.

Lekkende lichtkoepel repareren

In het schuine dak (dakpannen) zitten twee vlakke lichtkoepels. Bij hevige regen lekt een van deze twee lichtkoepels. Graag zou ik dat willen laten repareren.

Dakgoot, regenpijp en lichtkoepel repareren

Reparatie van dakgoot en regenpijp. Het lekt waar de dakgoot aansluit op de regenpijp. Ook reparatie van een lekkende lichtkoepel. Bij de randen eromheen komt water naar binnen.

Vervangen lekkende lichtkoepel.

Vervangen lekkende lichtkoepel.

breken van wand en plaatsen steunbalk ...

breken van wand en plaatsen steunbalk ca. 1.90m, vervangen van deur door wand, plaatsen wandje met deur ca. 1.20m, plaatsen en installeren badkamer (met bad, douche, toilet, wastafel), aansluiten leidingen keuken en verplaatsen luchtafvoer, verplaatsen cv installatie incl aan- en afvoerleiding water, gasleiding, electra en afvoerleiding condenswater, vervangen lekkende lichtkoepel door dakluik, plaatsen trap naar dakluik, stucen wanden van woonkamer ca. 8 x 3.80/3.30m, overloop, trappenhuis en keuken ca. 3.90 x 1.80m, evt. enkele kleine vloerherstelwerkzaamheden, evt klein electrawerk. Bovenwoning uit 1930.