Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Roosendaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Roosendaal heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Roosendaal u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Roosendaal of directe omgeving.

726 klanten uit Roosendaal bevelen een bij Casius in Roosendaal aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Roosendaal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: vloerbalken vervangen en zwambestrijding, kelder vochtdicht maken, kruipruimte isolatie, onderhoud voegen, ventilatiegaten kruipruimte tbv roosters tuingevel boren, schoonmaken/reinigen van de kruipruimte, verwijderen van de schimmel en vervangen van de rioolbuis, schimmel op beton, vocht in de gevel oplossen en mogelijk isoleren, laminaat vervangen, offerte waterschade laminaat, vochtplekken herstellen, lekkage, optrekkend vocht vanuit de kelder verhelpen, schimmel laten verwijderen + Schilderen, kelder waterdicht maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Roosendaal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Roosendaal:

Lekkende lichtkoepel repareren

Lichtkoepel in plat dak lekt. Water tussen dak en koepelwand en dit wil ik graag laten repareren. Het gaat om 1,20 x 1,20 meter.

Herstel offerte laminaat schade

Ik wil graag een offerte voor herstel van mijn laminaat ongeveer 87 m2. Door waterschade vanuit de vaatwasser is er water in het laminaat gekomen in de keuken. Ik heb een openkeuken waardoor de laminaat in de woonkamer en hal ligt. De laminaat soort die hier nu ligt, is niet meer verkrijgbaar. De winkel bestaat niet meer. Graag wil ik dit laten herstellen en hier een offerte voor hebben.

Gevel waterdicht maken door injecteren

6 meter gevel injecteren om deze waterdicht te maken. Deze is voor 2 meter te bereiken via een kelder de overige 4 meter via de kruipruimte.

Vochtprobleem in enkelsteens muur oplossen

Bij een recente verbouwing hebben we de een deel van de garage bij de bijkeuken betrokken. In die garage hadden we nooit vochtproblemen. Nu worden de enkelsteens muren van de nieuwe bijkeuken wel zeer vochtig op ongeveer 10 tot 40 cm vanaf de grond. Het betreft een stuk van ongeveer 3 meter. Dit vocht slaat over op de kasten. We willen het vochtprobleem oplossen en daarna de muren toch ook isoleren. Ik wil een afspraak maken en ontvang dan graag uw plan van aanpak en offerte.

Optrekkend of doorslaand vocht in een enkelsteens muur

In de zijgevel van mijn woning zit een plek van optrekkend of doorslaand vocht, die schimmel veroorzaakt aan de binnenwand in de woonkamer. Op deze plek heeft vroeger waarschijnlijk een schoorsteen gezeten; de plaats van het rooster is aan de buitenzijde nog zichtbaar (wel ooit dichtgemaakt) en de fundamenten kwamen we tegen onder de vloer. Ik wil graag weten hoe dit vochtprobleem het beste opgelost kan worden. De muur heeft geen spouw en de buitenzijde is bepleisterd. De buitenmuur komt niet in de zon en de plek blijft zichtbaar donker (koud en klam), ook na een periode van droog weer. Ik laat de situatie hier graag beoordelen en ontvang daarbij uw advies en prijsindicatie voor de aanpak.

Ventilatieroosters in de kruipruimte maken

In de buitengevel naar de kruipruimte heb ik last van condens en een natte fundering, zo'n 2 meter van de gevel aan de voorkant zijn de houten balken nat en 1 meter vanaf de achter gevel ook. De rest is keurig droog. Nu zit er totaal geen ventilatie in de ruimte en ik denk dat dat het probleem veroorzaakt. De kruipruimte is 30 - 40 centimeter diep en is ongeveer 22 m² groot. De ruimte is 3.50 meter breed en 6.50 meter lang. Hoeveel roosters er nodig zijn weet ik niet, maar ik zat te denken aan 4 roosters: 2 voor en 2 achter. De balken laag van de vloer rust op de fundering. Graag advies van de vakman.

Oorzaak van schimmel opsporen en verhelpen

Ik heb schimmel geconstateerd op een wand van de eerste verdieping. Het is onderaan een wand die grenst aan de badkamer. Nu wil ik weten wat de oorzaak is en mogelijk laten repareren. Wanneer kunt u hiervoor langskomen?

Vochtplekken in de vloer verhelpen

Bij de schuifpui in mijn serre heb ik vochtplekken. De vochtplekken zitten in de vloer en een stuk in de muur. De zijkanten zijn gemetselde muren. Ik heb nu vochtplekken over de gehele breedte van de serre. De serre is behalve de muren van glas. De serre is 5-6 meter breed. De plek waar het het verst naar binnen komt is 30 cm. Aan de linkerkant trekt het ook de muur in.

Binnenzijde keldermuur afwerken

In de kelder hebben we veel last gehad van optrekkend vocht. Daardoor is schimmel ontstaan. De muren zijn inmiddels al geïnjecteerd maar de schimmel moet nog verwijderd worden en de muren moeten netjes worden afgewerkt.

Vocht- en schimmelprobleem in de meterkast verhelpen

Vorig jaar zijn er werkzaamheden in onze meterkast uitgevoerd. Er is onder andere een nieuwe gasleiding bijgeplaatst. Sinds die tijd hebben wij last van vocht en schimmel in de meterkast. De vloer is ook nat. Wij kunnen dit zelf niet oplossen en willen graag dat een vakman dit voor ons regelt.

Badkamer schimmelvrij maken

Ik wil het plafond van de badkamer schimmelvrij maken. Dit is een oppervlakte van ongeveer 5 m2 bedekt met zwarte schimmel. Ik ontvang hier graag een vrijblijvende prijsindicatie voor.

Vocht bij het raamkozijn in de keuken

Bij het keukenraam is er een plek waar vocht en schimmel van buiten naar binnen komt. Wij hebben begrepen dat dit waarschijnlijk komt doordat de loodrand aan de onderzijde niet goed afsluit.

Optrekkend vocht uit de fundering

Onze serre heeft last van optrekkend vocht vanuit de fundering. Op dit moment is een oppervlak van 60 x 15 cm vochtig en onder het behang beschimmeld.

Optrekkend vocht in de badkamer en gang

Graag ontvangen wij een offerte voor het oplossen van optrekkend vocht in badkamer en gang. In een muur van ca 1,50 m breed, die de badkamer scheidt van de gang, hebben we onderaan de gehele breedte van de muur tot ca. 30 cm hoogte last van optrekkend vocht in de muur, vermoedelijk veroorzaakt door beperkte ventilatiemogelijkheden, maar mogelijk is er iets anders aan de hand.

Vochtige vloer

Opkomende vocht - betonnen vloer. Stuk van twee meter, niet helemaal onder de vocht. De folie waarmee de keukenkastjes afgewerkt zijn is ivm vocht losgelaten. Helemaal losgelaten en dit moet hersteld worden.

Het lek bevindt zich op een locatie op ...

Het lek bevindt zich op een locatie op de scheiding zoldervloer dakrand vermoedelijk een lekke afvoer goot