Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor verhelpen van optrekkend vocht in muren:

Verhelpen van optrekkend vocht in muren

We hebben last van vochtplekken achter de plinten rondom het huis. Het is een gebouw uit 1918 en denken dus dat het optrekkend vocht is. Graag uw mening en offerte.
Onze klant uit Reek (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verhelpen van optrekkend vocht in muren uit heel Nederland:

Optrekkend vochtprobleem verhelpen

Ik wil graag een offerte in verband met het optrekkende vocht. Ik heb aan een kant bij de plinten namelijk vochtplekken zitten en vroeg mij af wat eraan gedaan kan worden. Ik denk zelf dat de fundering waterschade heeft gehad.

Vochtprobleem in souterrain kelder oplossen

In ons soutterain hebben we last van optrekkend vocht. Deze willen we graag vakkundig laten verhelpen. Het muuroppervlak onder het maaiveld is ongeveer 9 m2. Eventueel langskomen voor het opmaken van een offerte kan ook.

Optrekkend vocht in de buitenmuur van souterrain en berging

Het betreft een vochtprobleem in de buitenmuur van het souterrain/berging, momenteel in gebruik als slaapkamer. In augustus heb ik de woning aangekocht en vervolgens is het hele huis opgeknapt. Er was voor de renovatie al scheurvorming en vocht in deze muur te zien. De aannemer heeft over de muur heen gestukt om te kijken of het probleem daardoor verholpen werd. Het lijkt nu alleen maar erger te worden en het hele nieuwe stukwerk gaat kapot, inclusief de vloer. Ik zoek iemand die op zeer korte termijn beschikbaar is in Rotterdam om dit probleem te verhelpen.

Vochtprobleem in de schuur verhelpen

In onze niet geïsoleerde schuur hebben we sinds enige tijd last van een vochtprobleem; een paar wanden zijn onderaan erg nat. We vermoeden dat het optrekkend vocht is, maar we zoeken iemand die de oorzaak kan achterhalen en dan een offerte maakt van de kosten om het op te lossen.

Schimmel en vocht in huis verhelpen

Wij wonen in een tussenwoning uit bouwjaar rond 1980. We hebben in de binnenmuur in de woonkamer/tuinkast last van optrekkend vocht en schimmelvorming. Het betreft een deel van de muur van maximaal 2 meter breed en 50 cm hoog. We willen graag een afspraak maken met een vakman om de oorzaak vast te stellen en advies te krijgen hoe dit aangepakt moet worden. We horen graag wat de kosten zijn voor het herstelwerk. Wegens werkzaamheden ben ik lastig per telefoon bereikbaar. Ik reageer altijd op uw email-bericht voor het maken van een afspraak.

Vochtprobleem in muur tussen badkamer en hal verhelpen

Het gaat om een vochtprobleem tussen muur badkamer en hal, misschien optrekkend vocht? Kan er iemand langskomen om de situatie te bekijken?

Optrekkend vocht in de muren verhelpen

Ik wil graag dat er iemand langs komt voor het optrekkend vocht in de muren van de gehele woning. De woning is in zijn geheel gestript tot op de fundering.

Optrekkend vocht vanuit de kruipruimte oplossen

Vanuit de kruipruimte trekt er vocht omhoog langs de convectorput naar boven toe in de houten vloer. Hierdoor wordt de vloer vochtig en ontstaan er kringen in het hout. Zelf heb ik een kijkje genomen onder de vloer en zie geen zichtbare lekkages. Het voorste gedeelte van de kruipruimte is droog te noemen. Het achterste deel is een stuk vochtiger bij de convectorput en daar is vocht zichtbaar. Zie de bijlagen voor een indruk. Er is ventilatie in de kruipruimte aanwezig en wat dat betreft is het voor mij gissen naar de oorzaak. Wie kan het probleem blijvend verhelpen?

Optrekkend vocht in muren en plafond verhelpen

Op de eerste verdieping is er last van optrekkende vocht. Het is al heel lang een probleem en het is vrij ver uitgezaaid. Het zit in de hoek in een kamer op de eerste verdieping. Het optrekkende vocht zit ongeveer een halve meter op het plafond en bijna van het dak tot de vloer door de muur heen. Graag een offerte met mogelijke oplossingen en bijkomstige kosten. Een lekkage in het dak is waarschijnlijk, het betreft een plat dak met bitumen of EPDM.

Muren injecteren tegen optrekkend vocht

Ik heb een vochtprobleem in mijn woonkamer op de begane grond. Het ocht kruipt 80-100 centimeter op de muren omhoog. Het gaat om de muur tussen mij en de buren. Ik laat het probleem graag verhelpen. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Partners

Partners van Casius